Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harvey Weinstein

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A társadalmi nemek és a korrupció közötti kapcsolat, nevezetesen az a feltevés, miszerint a nők eredendően kevésbé korruptak, mint a férfiak, heves viták és egyben a tudományos érdeklődés tárgyát képezi. Ugyanakkor az erről kialakult kép továbbra is gyakran ellentmondásokkal terhelt. Az alábbi…..
Őszintén meglepődtem azon, hogy az ENSZ tanulmánya alapján az emberek 10%-ának semmilyen előítélete sincs a nőkkel szemben a politika, gazdaság, oktatás és erőszak terén. Nekem nagyon más a tapasztalatom. Gondolkodtam, hogy mi lehet az oka annak, hogy a statisztika mást mutat, mint amit magam körül…..
Támogassuk a nőket az egyenlőséghez vezető úton és céljaik elérésében. Ne csak nőnapon, de általában is. A Nőnap szerintem egy megfelelő alkalom arra, hogy kihangsúlyozzuk szolidaritásunkat a nők irányába. Minap találkoztam olyan véleményekkel is, mely szerint ez már nem fontos, hiszen "minden nap…..
  Tüntetés Budapesten 2019. szeptember 14...
Harvey Weinstein 2020.02.11 00:12:32
Ezt kiabálta egy  kiskamasz a társainak tegnap a Balaton-parti strandon, és azonnal értelmet nyertek az elmúlt évek itt szerzett fertőzései. A férjem évek óta minden Balatonban töltött nyár után jellegzetes bőrkiütéseket növeszt magán mellkas-szerte, amire a bőrgyógyász első alkalommal csak annyit…..
Harvey Weinstein 2019.08.02 18:03:46
Szüleim a Dugonics téren laktak. Ha kinéztem az ablakon, a szegedi író, Dugonics András szobra tárult elém. Mögötte a szökőkút, a kilátást az egyetemi könyvtár épülettömbje zárta le. Ide tegnap délután aligha fért el kétezer ember, ahogy több forrás is hírül adta. Mégse vonom kétségbe a becslés…..
Bátorságáért kapott dicséreteket az a modell és korábbi szépségverseny-induló, aki nyíltan tett közkincsé képeket striáiról...
Igazi vesszőfutás ez a történet a számára: az utolsó szövetségeseit is elveszítette ezzel az üggyel, és cserébe nem nyert semmit. ..
Harvey Weinstein 2018.12.02 23:07:29
@morpho: "Márpedig ezt az egyetemet elüldözték. Nem magától megy el. "

TEVEDES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van egy magat egyetemnek HAZUDO ize, aki az elmondasuk szerint Amerikaban egy rozzant feszerben tanitja a nem letezo diakokat, es nem hajlando betartani a magyar torvenyeket.
Harvey Weinstein 2018.12.03 01:20:02
@morpho:

Itt lathato az a csodalatos VILAGSZINVONALU egyetem, Amerikaban.
kepkezelo.com/images/hjegnlsko01rtigvsxlo.jpg
Felhaborito, hogy a magyar kormany nem adta meg nekik azonnal az akreditaciot, pedig Sorosek igazan megtettek mindent hogy betartsak a magyar torvenyeket.
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary Bocsánatkérő közleményt adott ki a Lost című sorozat alkotógárdája, köztük J.J. Abrams, reagálva Evangeline Lilly, a sorozat egyik főszereplőjének nyilatkozatára, amelyben azt mondta, reszketett megalázottságában a sorozat forgatásakor. Lilly, aki Kate-et…..
Eddig 40 angol középiskolában tiltották be eddig a szoknyaviselést annak érdekében, hogy gender-semleges egyenruhákat viseljenek a gyerekek. Sokan örülnek ennek, mert eddig a lányokat szoknya viselésére kötelezte az iskolai egyenruha, mások szerint viszont a szoknyák nem „kínosak…..
Ez a fizetség azért, hogy nem robbantott atombombát. Meg azért, hogy később se tegye...
Harvey Weinstein 2018.07.06 02:54:58
@maxval balcán bircaman: "A gazdaságpolitikai adatok kommentelésének fő szabályai:

Ballib kormány alatt növekszik a gazdaság:
– bravó, kormány!
Ballib kormány alatt csökken a gazdaság:
– ezek nemzetközi folyamatok, a kormány nem hibás!
Fideszes kormány alatt növekszik a gazdaság:
– ez csalás, hamisítás, egyébként is nem a kormány érdeme!
Fideszes kormány alatt csökken a gazdaság:
– a rohadék kormány a hibás! ""

Ja amikor a libsik iranyitottak, akkor az ALLAMCSOD is nagyszeru es kiraly dolog volt. Nem gyoztek dicsekedni vele, hogy vettek fel 2 nap alatt 21 milliard hitelt, hogy a teljes osszeomlast elkeruljek.

Most meg hogy 8 eve novekedik a gazdasag, eloszor is tagadjak es folyamatosan katasztrofarol beszelnek. Ha meg mar nem lehet tagadni, mert az 50 %-os bermelest a hulye is latja, akkor a kedvezo nemzetkozi gazdasagi helyzetre fogjak.
"Boldog függetlenség napját. Nekem" – mondja Claire Underwood, azaz Robin Wright, a House of Cards (Kártyavár) hatodik és egyben utolsó évadának beharangozóvideójában. Aztán megszólal az ismert dallam, és közben felbukkan egy #myturn felirat is, egyértelműen utalva arra, hogy a sorozat utolsó nyolc…..
Köztudott, hogy a magyar diákok nem szerepeltek valami fényesen a PISA-felméréseken, legutóbbi eredményeink különösen sokkolóak voltak. Bár a PISA tesztek eredményével nem feltétlenül érdemes a diákokat nyomasztani, a PISA értékelése számos kérdést von maga után, amelyekkel blogunk is rendszeresen…..
fáymiklós Az a nyomorult szex 2018.06.24 06:55:40
Furcsa módon tegnapra esett a születésnapja két muzsikusnak is, akiknek együtt kellett volna talán dolgozni, és mostanra hirtelen a lövészárok két oldalán találják magukat. James Levine ügye többé-kevésbé közismert, ifjak molesztálásával is töltötte feltehetően a szabad idejét, mindenesetre annyira…..
A médiákokban dolgozni nem könnyű dolog. Mi, indexes újságírók például írni nem tudunk (ez köztudott, és az olvasóink szívesen az orrunk alá is dörgölik), a hírolvasóknak meg sokszor bizony akkor is kamerák elé kell állniuk, amikor épp nem igazán klappolnak a dolgok. Gondoljunk csak például…..
Az eredeti címén Catfish, magyarul Kamureg című MTV-műsor lényege az, hogy a műsorvezetők és szerkesztők felkutatnak olyan embereket, akik online elég prominens személyiséggel rendelkeznek, és kinyomozzák, hogy tényleg olyanok-e, amilyeneknek a neten mutatják magukat. A sorozat egy sikeres…..
Harvey Weinstein 2018.05.18 18:24:28
Elkezdődött a Westworld második évada, ezért az HBO egy különleges kerekasztallal próbálta körbejárni azt a témát, hogy mit jelent a mesterséges intelligencia, mi a jövője a robotikának és egyébként a Westworld tévésorozat hogyan kapcsolódik ezekhez a témákhoz. Az eseményen Dr. Galambos Péter, az…..
Biztosan sok féltudományos listát olvastál már arról, hogy milyen megnyilvánulások esetén veheted biztosra, hogy nem csak egy kósza numera vagy a randipartnered számára. Na most ez egy fokkal, ha lehet, még tudománytalanabb, mégis ha ezeket tapasztalod, kezdheted összeállítani az esküvői menüt:  …..
Prostitúció-e az, ha csak babákat lehet igénybe venni? Degradálja a nőket a szexrobot? Potenciális bűnelkövetőt faraghat-e valakiből az addig elnyomott vágyak realisztikus megélése?..
Harvey Weinstein 2018.03.23 14:50:32
@CyberPunK: Termeszetesen igazam VAN. Es nevetseges, hogy barki is ugy mereszeli gondolni, hogy masok onkielegitesebe joga volna beleszolni, vagy akar csak foglakozni vele.
Harvey Weinstein 2018.03.23 15:52:41
@Nazareus: Eleg eroltettek a peldaid, mert nyilvanvalo, hogy nem a nyilvanos utcai hasznalatrol volt szo. Kest is hordhatsz magadnal, de nem hadonaszhatsz vele a buszon.
Es a szex babudat pedig siman felgyujhatod otthon biztonsagos korulmenyek kozott, mint ahogy avart, fat, szenet, benzint, olajat barmit egethetsz ha ezt megoldod masok veszelyeztetese, es legszennyezes nelkul.
Az pedig kurvara nem normalis, hogy adatok tarolasaert buntetnek, terrorizalnak embereket, de meg ott sincs szo arrol, hogy az onkielegitest buntetnek.
2018. március 23-án pénteken 18 és 20 óra között a Tudomány és Technika Háza Kerényi termében (Kecskemét, Rákóczi út 2.) a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnöknek jelölt társelnöke, Szél Bernadett és a párt kecskeméti képviselőjelöltjei, Vágó Gábor és dr. Tóth Szilárd tartanak fórumot. A…..
1870-es évek. Gyémántbányák Dél-Afrikában, Kimberley. A rengeteg kötél mind egy-egy vágathoz tartozik, melyen a kibányászott anyagot lehetett feljuttatni, lefelé pedig az élelmiszert és az egyéb szükséges holmikat..
Aktuális írásom meglehetősen szubjektív, így bátran bíztatnám az olvasót az ellenérvelésre, saját tapasztalatok megosztására. A téma a jól működő házasság/kapcsolat titka. Vagyis talán inkább az ellenkezője: mitől nem működik? Mi vezet olyan gyakran és olyan gyorsan váláshoz a párok jelentős…..
Harvey Weinstein 2018.03.19 13:35:25
@orient: "hogy tökre nem ígénylik a személyes teret, meg a "szabadságot" egymás nélkül. "

Hat pedig az kurvara beteges, ha valaki nem tud, nem mer egyedul maradni.
Az azt mutatja, hogyan olyan rossz lelkiallapotban van, hogy fel, retteg, SAJAT MAGAVAL egyedul maradni, ezert muszaly minden pillanatban elmenekulnie, elterelnie a figyelmet. Sok ember kizarolag ezert keresi a tarsasagot. Egy ep lelkivilagu embernek igenye van ra, hogy egyedul csendben, barmifele figyelemeltereles nekul onmagaval legyen.
Bár a legtöbb nő nem szívesen beszél róla, az alacsony libidó korántsem ritka jelenség, amely komoly nehézséget okoz a párkapcsolat mindennapjaiban. Az alacsony vágy mögötti okok sokrétűek lehetnek: előfordulhat a háttérben krónikus stressz, de ugyanúgy kiválthat szexuális zavart a téves testkép…..