Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Van Damme

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Elcseszett Receptklub 2006.12.13 14:53:00
Na végre sikerült elcseszni kedvenc főzőműsorunkat is, csak megfelelő koncepció kellett hozzá, hiszen elcseszni tervszerűen és megfontoltan érdemes. Megújult a Receptklub. Új konyha, új főcím, új szerkezet. Persze, mi ostobák, azt vártuk, hogy a nagyobb konyhában, nagyobb…..
Emlékszünk még a kilencvenes években oly népszerű "válassz és lapozz" elven alapuló, főleg sci-fi és fantasy történeteket feldolgozó kvázi szerepjátékos könyvekre? Az olvasónak minden lap alján választania kellett két-három lehetséges folytatás közöl, majd…..
Tegnap is láthattunk Pacinot, ma sincs másként, hiszen az m1 egy kevésbé sikerült filmjét, az Álmatlanságot adja a nagyon idegesítő Robin Williamsszel és a férfiarcú Hillary Swankkel. Kezdés 21:10, utána a ragtime-ról láthatunk egy dokut 23:10-es kezdettel. A tv2 valóban feladta a…..
A tegnapi siralmas kínálat után a mai este már valamivel jobban alakul, talán meg lehet úszni a kocsmát és az agyhalált, ha jobban odafigyelünk. Az m1-en este 8-tól Alföldi Róbert beszélget Sinkó Lászlóval, én mindenképpen ezzel kezdem az estémet, Sinkó pályafutása érdekes…..
Már az első generációs sorozatok egyik fekete-fehér gyöngyszeméhez, az ősrégi Robog az úthengerhez (1977) is volt némi köze, az ő ötletéből íródott ugyanis. De amiért igazán hálásak lehetünk neki, az a Linda (1984) kiötlése és megrendezése. Szült persze, khmm,…..