Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lejlu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy rövid hír a nyárról: az HBO-n jelenleg is látható Joey, a Jóbarátok ezidáig egyetlen és várhatóan utolsó spinoff sorozata a TV2 nyári műsorrendjében is helyet kap majd. A Jóbarátok sikerének farvizét meglovagolni tervezett sorozat Joey kaliforniai kalandjait mutatja…..
comment:com Tyúk vagy a tojás? 2006.05.15 09:59:00
Az 1960-as években volt egy Mission Impossible című tévésorozat, mely annyira bejött JJ Abrams tévés csodagyereknek (bővebben itt), hogy amikor megírta az Alias című sorozatának alapötletét, egy rakás dolgot "merített" a nagy elődtől. 2006-ra az Alias már az ötödik…..
comment:com Fel, támadás 2006.05.15 14:37:00
Múlt héten könnyek között búcsúztunk a Hetedik menyország című csöpögős amerikai családsorozattól (a kép jól illusztrálja, hogy mi a baj vele), erre tessék, a CW nevű új csatorna (a WB és az UPN összevonásából alakult hibrid) úgy döntött, hogy az egyébként mindenki…..
comment:com Kényes téma az HBO-n 2006.05.17 09:47:00
Az HBO június 6-án újabb sorozattal örvendeztet minket: jön egy kisvárosi anyuka, aki férje halála után - jobb híján - marihuána dílerkedésből tartja el kis családját. Itthon a fű, meg minden ezzel kapcsolatos dolog azonnal kereplő ragadására és fütyölésre…..