Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brunthall lépcső

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tajvani lány, harmincadik születésnapja alkalmából múlt héten feleségül vette saját magát. Az esküvőt harmincfős vendégség és egy angyalnak öltözött kvázi-tanú társaságában tartották meg, két karikagyűrűvel (egyiket a lány, másikat az örömanya szerezte be),…..
A Larry King show Halloween kapcsán meginterjúvolt kétajtós szellemirtó szekrényei és a fogalmak virtuális sírkertje mellett a magyar média egy zseniális hazai akcióról is megemlékezett halottak napján. Tesch Kata és Szabó Ildikó egy őrségi zsákfaluban félszáz,…..
Az immár ötödik alkalommal megrendezett Design Hét keretében látható Kasza Juli grafikus Azonosság című kiállítása a Bar Ladino-ban. A szakmai hét témája a párbeszéd, így ennek kapcsán mi is pár-beszédbe elegyedtünk Julival. Akik ismernek, tudják, de a kiállítás anyagán…..
Vaksötét. Olyan, mint Nagymamapótló Franciska Néninél a kötelező délutáni sziesztakor, párkányhoz csapódik a reluxa, koromsötét lesz, és rémületedben elalszol. A köpcös, harmincas férfihang üdvözöl, bemutatkozik, kérdezi, engem hogy szólíthat. (később beugrik egy…..