Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zorritooo

147 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Úgy szeretném, ha lenne szerencsém" - énekelték 1997 környékén a vidéki diszkókban a félmeztelenül fejen pörgő Hip Hop Boyz-fiúk. Úgy látszik, a másik két taggal ellentétben a kopasz Real Actionnek (civil nevén: Szűcs Zoltán, bár nem rokonom) tényleg szerencséje…..
A legfrissebb hírek alapján az Apple az iPad miniből és a 4. generációs retinás iPadből a pénteki start óta 3 millió darabot értékesített. Persze csak ha nem szó szerint értelmezzük a közleményt. Keresd a különbséget az Apple közleményei között! (Kiemelések…..
zorritooo 2012.11.05 20:12:25
Tolj egy lájkot ha igen ;)..
Nemcsak a hírműsorok színvonalának csökkenése, a műsorvezetők felkészületlensége vagy meleg szarig benyalós szervilitása (szevasz, Obersovszky), vagy az évekre előre berendelt napi szappanopera, a (továbbra is) végtelenül hülye című Marslakók makacs műsoron tartása jelöli,…..
"A Cselszövő tökéletes alakkal látható a Playboy fotóin, ám az egyiken elfelejtették retusálni árnyékát, amelyen látható a derekára rakódott zsírpárna" - harsogja a mai Bors, ahol egyébkén a következő Aranymellény-díjas modorosság nyitja a csöcsökről szóló…..
Ha tetszett lájkold te is ;)..
Ha tetszett klikk a lájkra :)..
Ha tetszik klikk a lájkra ;)..
Ha tetszett, klikk a lájkra ;)..
Ilyet tuti nem láttál!!! Klikk a megosztásra ha tetszik ;)..
Ha tetszik klikk a megosztásra ;)..
Ha tetszik, klikk a megosztásra ;)..
Ha tetszik, klikk a megosztásra ;)..
Ha tetszik klikk a megosztásra ;)..