Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csömpe

126 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen akinek jo a szeme és figyelmesen is olvas  és odafigyel a részletekre az észrevehette hogy mikor os kelelettkezett ez a bejegyzés. Nem akarom ojan eröltetettre irni ezért ismételten megen csak nyers tényeket közlöm.Hát nem tudom mostanában megen ojan semijen kedvem van, de…..
Csak az h szombaton irok, csak gondoltam irok nehogy elhanyagoltnak érrezzétek magatokat és mintha szarnának a fejetekere...  MINT NEKEM!De télleg csak azért h legyen meg a heti egy mint a fürdésböl vagy sörböl. Na meg nem is történt sokminden. Annyi volt a legmozgalmasab és…..
Hááát a hangulat jelentés... Na! Több legyet egy csapásra modon hogy milyen a hangulatom, az idö, és az uj rádio egy szoval ki tudnám fejezni. Ez a szo mégpedig a FOS Eleinte, mármint még vasárnap egy önsajnálosat akartam megen irni, vagyis ijen elgondolkodos önsajnálosat de…..
Hangulat? Kicsit faszomteli olyan argresszives másokkal kibaszos Igy az elején szerintem elmondom ami éppen csipi a csöröm azt hátha lehet még jo a vége. Igy a legelején kijelenteném hogy mörfi bekaphattya. Mörfi és a horoszkopom összebeszélt és szinte együtt dolgozik...…..
Állapot? Hmm.. nem is tudom... olyan punny semihez semmi kedv  Elöször is felhivnám kedves olvasoim figyelmét hogy a recessziora valo tekintettel lehet hogy késve illetve kimaradnak a bejegyzések. Nem nem netkábelt csipték el. Ez ennél sokkal egyszerübb mégis praktikus és jot…..
Megvan mit felejtettem el! Belégzés, kilégzés.. Na nem ezt :D  Hanem a pontosan megszerkesztett és zsufolt napi programomba még bezsufoltam egy fontos dolgot mivel csoroság van oszt nem köllött menni bootba. Ez a fontos dolog pedig hogy msn en átirkáltam a neveket XD na ki lehet…..
Lejjebb! Tekerd lejjebb!                 Még egy kicsit lejjebb!!                    Most…..
Tekerd lejjebb                    még lejjebb              na még egy kicsit…..
Hangulat: hmm? fostos?Répás akciomhoz annyit füznék hozzá hogy nincs is annyi bajom ezek szerint mert még csinálok is magamnak XD Apropo répa XD rátoltam tennap 2 kumpit 4 piritost meg 2 tábla krumlicukrot h megkösse a dolgot XD a müvelet jelenthetem teljes siker. Már nem reszelt répa…..
Csak egy szo igy az elején: fos...  ja a hangulatom is.. Kicsit betegeskedek önhibámbol szal lehet h csak nyers tények közlése történik ma. De megérte XD Akkor kifejteném elsösorban fos állapotom okát. Vasárnap megkivántam a pezsgöt meg a répát. Mentem bolt vettem 1 kilo…..
Hát hol is kezdjem... Kezdem az állapotos fiilinges mondatos szavas mijazzal. A mai állapot: elgondolkodott, gyilkolászos és kormánydöntögetös ja meg faszomteliEz egy ugymond "különleges" bejegyzes mert gondolom észrevettétek hogy péntekenként nem nagyon jegyzegetek befele.…..
Ma tuti h rövid leszek és a kolbászra se térnék ki. Csak egykét szösszenet borult elmémböl.Szerintem  nálunk bögre invázio van, vagy a szivecskés valentines macisok átvedlettek téli mintára.. nem tudom..Ja és ma lehet nem leszek gépközelben mert van egy uj szorakozásom XD…..
Bevallom még mindig a hatása alatt vagyok :DÉrtem: azt ittem hogy én már mindent láttam öltözködés terén de ez a mai eeez  benne lenne a top 5 ben :D Elöre is elnézést kérek az elütésekért de ép most értem haza azt még nem olvadtak ki teljesen az ujjaim és még frissibe…..
Mivel is kezdjem... Kertész leszek fát nevelek?Vagyis csak lettem volna tavsztol de mint már kishazánkban megszoktuk pöttyet ellehetitleniti a kispolgárai életét. Csak hogy tudjátok miröl is van szo jelen esetben: anno a posta mögött mielött át lett épitve volt a kovácséknak…..
Szerintem ez egy ijen barátok köztösös izé h ebben az epizodban mit is láthatunk ill. olvashatunk :DAkkor ma epizod tartalma: Egy (kicsit skizos) monolog a csoroságrol, és megint gondolkodtam :D Eljött az a szép nap mikor VMK ban concerto lesz és agyon is lett szervezve minden..…..
A mondat:  suicid? Nem hinném, csak sok ideje van gondolkodni... Egyszerüen vicc ami itt folyik kis hazánkban. Most speciell a sláger danubiusz dologra gondolok, na meg  sokmindenmásra...Fidesz FM meg mszp FM lesz sláger és danubiusz helyett 18 tol. Tökkéletes példa…..
A nap szava: reklám reklám és egyéb kisállatok (lehet  h ez a szo ez nemigazán passzol :S akkor a nap ööö summája?)Szerintem rövid leszek és ezzel is hagyva idöt arra hogy elgondolkozhass.Elöször is nézzük csak meg azt a makacs olajfoltot is kiszedi asszem venis reklámot. Nem…..
Ugy döntöttem hogy uj dolgot vezetek be. Ez pedig a nap szava. Ez az uj dolog azt a célt szolgálja hogy ismertesse állapotomat, véleményemet mikor a bejegyzés született, igy könnyebben megérthetövé válik egykét dolog illetve leirja hogy miröl is szol. A nap szava:…..
Elöször is leszögezném mint már annyiszor hogy én nem vagyok hülye. Esti agyalásom során deritettem fényt hogy általában akik különcek, kilognak a sorbol; most nem az ijen kakastarajos rojtosgatyás kannapalikra gondolok; általában  kiemelkedő intelligenciával rendelkeznek.…..
Csömpe 2009.10.22 12:43:23
@nouseforaname: és ju ár lenni meg kijafene? valami emigráns vagy kissebségi? már csak a névböl gondoltamm ert neigazán magyaros... tudod nem olyan mint a félnyers szték... nem igazán magyaros XD
Hát hogy megmondjam fene se tudja....Elérkezet megen az az idö, korszak amikor semmi se foglal le 5 percnél tovább. Abbafejezem a dolgot amit épp csinálok mert beleuntam, elkezdek valami mást csinálni, aztán megint belekezdek valamibe amit már egyszer abbafejeztem :S Arrol nem is…..
Mindenesetre tél admirális már elküldte a felderitőket. Majdnem joidö van. Azt mondja meg nekem valaki hogy pesten miért lehet pályázni kéménysepröpénzre? Mármint hogy megpályázza, megnyeri, és ki lesz neki fizetve a kéményseprő. Nálunk miért kell zsebböl kifizetni? Na meg…..
Hogy a bus büdös kurvaistenit bassza már meg! Na ez is olyan mint szorulásnál a dugo.. örülök hogy kijött...Elsösorban leszögezném hogy valaki(k)nek a faszára kel lépnem. Igen...Mi más is lenne mint az a kurvakibebaszott vernyogos riaszto... Este 10 kor rákezdett és hajnal 2 kor…..
Alakul ez mint puposgyerek autosprésben, mondhatnánk ha legalább a javamra válna...Gondolom mindenki halllott már a "kurv anyád napjárol". Aki nem annak röviden kifejtem: Akármit is csionálsz, akármibe is fogsz bele a végén ugy is az hagyja el a szádat hogy a jo kurva…..
Uuuuu  gyerekek...  észrevettem magamon az öregedés jeleit. Nem csak hogy a reggeli merevedés nyaktol lefele van hanem és most figyelj! a fülemben találtam 1 szörszálat. Olyan nagypapás csomosan kinövöset. Igaz mégcsak 1 szál de szőr és fülemböl... Akkor elértem fizikai…..
A dunában uszik egy harcsaaaaa Fogd meg a pöcsömet MarcsaaaaÉn a te csöcsödet te az én pöcsömetOLLÁRI OLLÁRI ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Na örülök hogy ezt is végre tisztáztuk XDAkko kezdjük!Jajj má mit is akartam??! Asszem fáradt álmos vagyok.Na akkor olyan sorrenbe ahogy eszembe…..