Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schopper68

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó beszélgetés, érdemes végighallgatni annak, akit komolyabban érdekel a filozófia természete. Ez annak ellenére így van, hogy mint a beszélgetésből kiderül, nincsen egyetértés a mértékadó filozófusok között abban a kérdésben, hogy mi a filozófia természete, mi a filozófia célja. Van itt azonban egy…..
Köztudott, hogy a magyar diákok nem szerepeltek valami fényesen a PISA-felméréseken, legutóbbi eredményeink különösen sokkolóak voltak. Bár a PISA tesztek eredményével nem feltétlenül érdemes a diákokat nyomasztani, a PISA értékelése számos kérdést von maga után, amelyekkel blogunk is rendszeresen…..
schopper68 2018.06.28 10:11:54
@tdm850: És verselemzésre meg a középkor történelmére aztán óriás szükség mutatkozik a hétköznapokban.
A mosogatógépek használata köztudottan energiatakarékosabb, mint a kézzel mosogatás, emiatt egyre több háztartásba vásárolnak mosogatógépet. A készülék "tudásán' felül a mosogató tabletta határozza meg leginkább a mosogatás minőségét. Most 11 ALL in ONE mosogatótablettát teszteltünk, hogy kiderüljön…..
schopper68 2018.05.17 22:24:37
@Hivatásos Beszólóművész: Ugyan ezt tudom mondani, a régi gép bármivel tisztára mosott mindent, az újnak (jó, ez kevesebb vizet fogyaszt) csak a prémium tabletták a jók, a többivel zsíros, foltos, büdös.
A 80-as, 90-es évek Magyarországán kevesen hallották a korszakalkotó német együttes, a Tangerine Dream nevét, ellenben minden túlzás nélkül milliók ismerték a zenéjüket. A Panoráma és a Hírháttér című politikai televíziós műsorok főcímzenéjén keresztül hetente a fél országhoz jutottak el a…..
Megint lesújtó ábra érkezett a magyar diákokról az OECD-től. A 2015-ös PISA-felmérés adatai alapján egyszerűen képtelenek egymással együttműködni és közösen feladatokat megoldani. Sokat elárul, hogy Oroszországgal, Horvátországgal és Izraellel vannak egy szinten, ezen országok lakóit pedig sokan…..
schopper68 2017.12.02 23:19:18
@karandash: Meggyőző írás.
  Egy valakire bizton számíthat a Fidesz-KDNP, ha be kell biztosítani a választási győzelmet. Ő Gyurcsány Ferenc. Az idők során azt lehetett észrevenni, hogy a Demokratikus Koalíció elnökének mindig van egy olyan váratlan húzása, ami egy kicsit megtolja a Fidesz szekerét.   Gyurcsány Ferencnek a…..
schopper68 2017.11.01 23:11:58
@6.Lenin: Értelmes hozzászólás, másnak is ajánlom olvasásra.
Bálint Márton, a Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium végzős diákja, a Független Diákparlament frissen megválasztott 2017/18-as középiskolás diákképviselője még korábban írt egy levelet az Oktatási Hivatalnak az általa nap mint nap tapasztalt problémákról. Választ egyáltalán nem kapott, most…..
schopper68 2017.10.30 09:43:51
@Billy Hill: Itt a lényeg!