Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szinhazfüggő

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 90-es évek ikonikus filmekkel ajándékoztak meg minket. Több olyan alkotás is született, amik számomra csak később, akár csak felnőttként váltak igazi kedvenccé. Kétségtelen, hogy ha egy régebbi filmet van kedvem nézni, akkor biztos, hogy ebből az évtizedből választok. Igyekeztem a legjobbakat…..
Amikor megkérdezem egy régóta szenvedő, magát végre elhatározó embertől, hogy mire várt eddig a rossz munkahelyén, általában mindenféle tanulságos választ kapok. Az egyik fő motiváció a maradásra az ismeretlentől való félelem. De ennél azért összetettebbek a problémák, ami miatt emberek beleragadnak…..
Már nagyon vártam az új Coen filmet, és szerencsére nem kellett csalódnom, mert nagyon jól sikerült. Már most az elején kijelenthetem, hogy itt kérem szépen egy 10/10-es filmről van szó! Még mielőtt rátérnék a történetre, azt mindenképpen leszögezném, hogy nem olvastam a film alapjául szolgáló…..
Akár klasszikus határátkelős történetnek is nevezhető Olli és családja sztorija, hiszen sokan jártak az ő cipőjükben: devizahitel, egyre több és kétségbeesett munka a fennmaradásért, majd a reménytelenségben a döntés: megpróbálni külföldön boldogulni. Aztán a többéves szétszakítottság… (A képeket…..
Addikt vagyok. Színházfüggő. Ebben a frankó betegségtől szenvedve sokat dilemmázom, az adott hónapban mire szánjam a pénzt és a még értékesebb időt. Fórumokon böngészve gyakran kapok jó tanácsot, mire érdemes beülni, de van olyan is, hogy nem jön be a tipp. Akárhogyis, mindenképp hasznos, ha…..