Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HobbiFutó

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hobbi Futó Az elhatározás 2016.08.15 15:03:01
Valamikor régen, a boldog és felhőtlen tinédzser éveim alatt az átlagnál komolyabban, de határozottan amatőr módon, aktív sportoló voltam. Úsztam, kosárlabdáztam, ha épp ahhoz volt kedvem, futottam is. Néha napján a tanáraim, edzőim javaslatára versenyeken is elindultam, természetesen említésre…..
Határozott fellépéssel bármit el lehet érni. Miklósnak az Ikeában nem volt hangulata számlát ellenőrizni a biztonsági őrrel:Tegnap vásároltam az IKEÁban. Teljes megdöbbenésemre a pénztártól való távozás után hozzám lépett egy udvarias biztonsági őr aki kérte hogy…..
Sisca teljesen ledöbbent, hogy az automatikus korlátozás mellett valódi emberek is foglalkoznak a késve fizető ügyfelekkel. Ezek a misztikus emberek méltányossági alapon még a visszakapcsolási díjat is elengedik, ha a postán lassan átcsorgó csekk miatt történt a fenyítés:Már…..
HobbiFutó 2011.07.20 10:46:23
@salapapa: Igen, tartok tőle, hogy engem is el fog érni a vég....ezért igyekszem mindent rendezni időre, hogy amikor ez bekövetkezik, legalább tartozásom ne legyen. Tévedsz, ha azt hiszed, többszázezret keresek. Oké, nem is minimálbért, épp, hogy csak száz fölé megy a havi zsold összege. Akinek nincs pénze a havi telefonszámlára, az legyen feltöltős...én is az voltam évekig. Nem érzem, hogy nagy arcom lenne, csupán úgy gondolom, hogy ésszel kell költekezni és akkor később ér utol a vég....remélhetőleg.
A Telenornak néha megoldhatatlan feladatot jelent kicserélni egy javíthatatlan telefont. Nincs ez máshogy a gyárilag hibás készülékekkel sem: Kellett egy telefon a családban, ezért mivel lejártak a hűségszerződések a Telenornál, gondoltuk veszünk egy akciós készüléket. Ki is…..
HobbiFutó 2011.06.23 12:10:40
@drmotto: Te pedig olvasd már végig, mielőtt okoskodsz: "Próbálkoztam személyesen egy kirendeltségben is. "

Ettől függetlenül persze a poszt toló homár....elektronikai cikket személyesen. Megrendeltem én a laptopomat is net, netboltból, futár kihozta, de kibontottam, bekapcsoltam, megnéztem, meg van-e mindene. Csak utána fizettem. A futár kicsit utált, de lesz*rom, csak kipróbált működő cuccért fizetek.
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
Kicsit ingerülten viselik a technikai nehézségeket egy debreceni Shell-kútnál. Naiv ügyfél alig 10 perce még hibátlanul működő kártyvájával sokadjára sem tudott, készpénz viszont nem volt nála. A személyzet erre előbb rendőrt akart hívni, aztán hagyták, hogy egy közeli…..
HobbiFutó 2011.06.21 14:09:15
@Sün‼: Biztos csak egy ezrest vett le a kártyáról....
Egyébként szerintem a kártyáról nem veszünk le pénzt. Ha már minden áron le akarjuk venni azt a pénzt, akkor a számlánkról vesszük le, hiszen a kártyán nincs pénz, az csak egy egyedi azonosítást elősegítő plasztiklap, hogy hozzá férjünk a számlánkhoz.
Talán WD40-el kellett volna lelocsolni a kártyaolvasót és működött volna. Vagy priolízist kellett volna alkalmazni.
A dél meg rég elmúlt.
HobbiFutó 2011.06.21 14:35:47
@vidéki suzukis: azért ez így, ebben a formában nem igaz. Néhol valóban előfordulnak fennakadások, de az üzemi menzán kívül mindig mindenhol tudok kártyával fizetni.
Ha van márka Magyarországon, aminek a kommunikációja kényes dolog, az bizony a Pöttyös Rudi, amit a mai napig elképesztő rajongás övez. Ezt bizonyítja többek között az is, hogy nem kevesebb mint 430 000 követővel övék az ország legnagyobb, márkához kötődő rajongótábora a…..
A 2008-as amerikai hitelválság bedöntötte a reklámpiacot is, azóta a hirdetők óvatosabban költekeznek a hagyományos csatornákon, inkább fogékonyak a formabontó ötletek iránt. A Burger King most húzott egy ilyen érdekeset, fogták ugyanis magukat és kibérelték a DirecTV nevű…..
Az NMHH médiatanácsa szerdai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a múltkori 144 millió forintos büntetés után - ami november 20-tól december 31-ig vizsgálta a Való Világ4 műsorát - újabb 88 millió forintra büntették az RTL Klubot.A médiatanács vizsgálata szerint ugyanis…..
HobbiFutó 2011.05.19 15:30:41
Épp ma volt itt a cc-n egy post, erre gondolok:
comment.blog.hu/2011/05/19/az_iskolasok_70_szazaleka_bekoltozne_a_villaba

Az utolsó két mondatát emelném ki a postnak:

"A kutatásból persze kiderül az is, hogy az igennel válaszolók többségével senki nem beszélget otthon, hiába vágynak figyelemre és megértésre, ezért feltételezik azt, hogy a villában jobban éreznék magukat.
Csak egy kérdés: akkor most tényleg a valóságshow-kat kéne betiltani?"

Tudjátok, 4 éve nem nézek tévét. Mert senki nem tart pisztolyt a fejemhez, hogy ezt tegyem esténként. Minőségibb lett az életem.....
Elvileg csütörtöktől nem csak csekken, de közvetlen bankszámlára utalással is hozzájuthatunk AdSense-bevételeinkhez. Gondolom a közvetlen elektronikus bankszámlára utalás sokkal gyorsabbá (és olcsóbbá) teszi majd az AdSense-kifizetéseket. Gyorsabb, hiszen a csekknél jó sokat…..
autózz! Rossz féklámpa 2008.05.20 10:09:00
A ma reggeli röhögésadagunk megvolt Luckye jóvoltából, aki elküldte nekünk az alábbi két képet. Autós backdoor üzenet (szó szerint). Nem is tudunk mit mondani, csak elképzelni, ahogy este 11-kor valaki elolvassa az üzenetet, miután kifejelte a saját szélvédőjét. Nem volt…..
 Két láda üres üveggel haladtam bevásárolni a közelünkben újonan megnyitott Aldi áruházba. Szeretek vásárolni, meg alapból kíváncsi is vagyok. A bolt előtt álló biztonsági őrtől megkérdeztem, hol lehet az üveget visszaváltani, mire azt mondta sehol, és semmilyen…..
Gerilla énünk ujjong: a BKV szemtelensége durva, törvénytelen ellenreakciót szült és az utasok tükörzúzással nyilvánítottak véleményt egy ámokfutó sofőrről. Az eset a 3-as villamos Liget téri megállójánál történt. Önbíráskodó történet alant. Az alábbi levelet…..
Kezdjük az önkritikával. Talán a múltkor nem a legszerencsésebb módon keltem ki a BKV graffiti-politikája ellen.Ugyan ma is úgy gondolom, hogy maguk a közlekedési cég dolgozói (és persze az általában is közönyös utasok) is többet tehetnének a torz lelkű járműrongálók…..
HobbiFutó 2008.05.19 20:14:27
Nincs melled? Nyerjél egyet (kettőt)! Igen, éreztük mi a múltkorában, hogy figyelmünkre érdemes a legeslegújabb közösségi halmazat, a donna.hu. Akkor picit értetlenkedtünk, hogy miaf ez az új nőies júzergyűjtemény, de most végre megvilágosodtunk, mert kirukkoltak a nagy…..
HobbiFutó 2008.05.19 20:12:20
Társadalmi vitára invitált az MNB, még április végén, mindenkit, így engem is, úgyhogy hajrá. Arról kéne társadalmilag társalogni, hogy legyen-e a papír kétszázas helyett inkább fém. Volt már ilyen az előző évtizedben, hat éven át, '92 és '98 között (nekem egyébként…..