Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltan Fish

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes médiaarzenálját mozgósította a Fidesz, hogy a porba tiporjon egy 18 éves kiskunfélegyházi gimnazistát. Nagy Blankának annyi a bűne, hogy kemény szavakkal ostorozta Orbán Viktor rendszerét egy kecskeméti kormányellenes tüntetésen. A fiatal lány azért keltett feltűnést kormánypárti és ellenzéki…..
Zoltan Fish 2019.01.18 00:49:48
Zoltan Fish 2019.01.19 03:58:32
@Void Bunkoid: Ezt nehez volna megerttetni veled,NEHEZ felfogasu vagy.
Elbukott a lázadás, maradt a kár- és arcmentés. ..
Zoltan Fish 2019.01.18 01:09:28
@Helga Beauty Salon: Hany evtizede altatjatok magatokat es a birka-hadat ezzel?! LUZEREK vagytok, barhonnan nezzuk!
Két nagy csapás is érte a rezsimet csütörtökön. ..
Zoltan Fish 2019.01.18 01:04:31
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Valoszinu DK-s madar vagy, nem volt Nehez teged felrevezetni egyjegyu IQ-val!
A világ legtekintélyesebb lapjai egyöntetűen úgy látják, hogy az európai konzervatívok saját maguknak ártanak, ha még mindig védelmezik Orbánt. Az európai kulturkampf csak arra kell a magyar miniszterelnöknek, hogy senki ne a jogsértésekkel és az égig érő korrupcióval foglalkozzon, viszont csak…..
Zoltan Fish 2018.09.12 22:35:59
@Bryan élete: Szent eg,mekkora a SorosBolsevik allatkertje !
A Gallup immár több mint fél évszázada kérdezi az amerikaiakat arról, kit tartanak a legtöbbre. A mindenkori amerikai elnök ilyenkor nem indul nagy hátránnyal, ám az idei év kicsit más lett...
Nyilván sokan törik azon a kobakjukat, vajon mi a célja a magyar kormánynak a Stop Soros névre keresztelt törvénnyel, illetve a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítással. Orbán ugyanis sokat kockáztat a nyíltan a civil társadalom ellen hangoló jogszabály erőszakos áttolásával, hiszen a német…..
GFG is megmondta: ők a fegyver. Most éppen a színes bőrűek tarkójához szorítják. ..
Zoltan Fish 2018.06.14 19:43:49
@Grand Prix 1800: Zsido LUZEREK nem kivanatosak !
Nem kell mindig ordas, lólábkilógató hazugságokra gondolni az állami propaganda kapcsán. Sőt, a most bemutatandó példa épp azt igazolja: a legaljasabb módon manipulál az adónkból fenntartott, állami hírügynökség...
Hosszú ideig tartotta – talán a számos jel ellenére is – magát az a vélekedés, hogy a Fideszen belül két erő, két éles ellentétben álló szellemiség feszül egymásnak. Az egyik oldalon az ifjú titánok, akik elvek nélkül, gátlástalanul teszik a dolgukat, ami nagyjából a pénzek professzionális szintű…..
 Az Európai Néppárt frakcióvezetője azt hiszi, hogy Orbán Viktorral dűlőre lehet jutni migráns-ügyben, viszont a kvótából nem enged; Kettős nevelés, rejtózködő meggyőződés - a szocializmus lelki reneszánsza Magyarországon, viszont a vallás lepereg a fiatalokról, kár ennyit költeni rá; A választás…..
A miniszterelnökből kitört a harag március 15-én. Hívei előtt mondott beszédében úgy fenyegette meg politikai és gazdasági ellenfeleit, mintha neki kellene elszámoltatnia az elmúlt nyolc év politikájáért a hatalmon lévőket. Orbán Viktor nyílt hadüzenete két dolgot jelent. Egyrészt nagyon megviselte,…..
Beszállt volna a téli olimpiába, de Innsbruckban nagyon leszavazták...