Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anonim én

0 bejegyzést írt és 194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét sikerült öngólt lőni az egyház PR-osainak: Kitették az OSA oldalára, hogy L. Ron Hubbard istenbizony Ph.D. tudományos fokozatot szerzett: http://www.tuddmegazigazsagot.hu/m%C3%A9dia-%C3%A9s-val%C3%B3s%C3%A1g/item/58-l-ron-hubbard-doktor%C3%A1tusi-fokozata.html (Figyelem!…..
Előzmények: http://objektivszcn.blog.hu/2012/09/20/majdnem_5_perc_szuretlen_ingyenreklam_a_kozszolgalati_tv-n_a_narcononnak Újra itt van Új klipje van a Narconont (és most már az Út a boldogsághoz könyvet is) népszerűsítő Aljas Kúszóbabnak. Íme: A kommunikáció mesterei…..
anonim én 2012.10.03 18:07:10
A Balatoni Nyár c. műsor, valamikor nyáron: Nem emlékszem arra, hogy a szcientológiának ment le valaha ennyire egyoldalú reklámja komolyabb TV-csatornán. Ez valamiféle világrekord lehet. (Főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a Google találatok 1. oldaláról kiderül:…..
anonim én 2012.09.27 20:25:49
Az viszont remek, hogy ha a youtubeon nézitek a videót, az értékelés meg a kommentelés le van tiltva.
Bevitték ám, húde bevitték a techet a youtubeba. Úgy megcenzúrázták hogy csak na!

www.youtube.com/watch?v=5oeoytNcQpg

És akkor odatéved a tekintetünk az oldalsávon felsorakozó többi videóra... :D

Hát így „működik” a hubbard tech, amikor az interneten kellene használni.
Ez küldte ki az egyik szci a többieknek a belső levlistára: (Megjegyzés: a "P4" a Budapest VIII., Puskin u. 4. sz. alatti épület) -------- Eredeti üzenet -------- Tárgy: Ideális OrgDátum: Tue, 25 Sep 2012 12:23:36 +0200Feladó: (töröltem - Reformer)Címzett: (itt kb. 400 db e-mail…..
A HVG-ben jelent meg nemrég a cikk:Szcientológus prospektust osztogattak egy óvodábanÉrdemes elolvasni az egész cikket, a lényegi pontokat kiemelem:Egy XVI. kerületi önkormányzati óvodában pár hete egy egészségről szóló kiadványt kaptak a gyerekek. A szülők vették észre…..
anonim én 2012.03.29 20:01:27
@Dr. A. Nordenholz: @Kix: Haha, tehát ő azt tudja, hogy Pétert „kirúgták az egyház szerzetesrendjéből” ahol neki voltak „szerzetestársai”, tehát kirúgottként Péter nem hiteles forrás.
Ugyanakkor ő, a nagy oknyomozó, ő mindent jobban tud, miközben csak „majd most fogja tanulmányozni és megismerni” a „szkientológia” tanításait.
Szegényke, egyre jobban belebonyolódik a hazudozásba, és még csak észre sem veszi.
Hát ez klasszikus. Szerintem a szcientológusok PR-zsenijei is besegíthettek ennek a megfogalmazásába:http://os.mti.hu/hirek/72625/nyilt_level_navracsics_tibor_miniszter_urhozNyílt levél Navracsics Tibor Miniszter Úrhoz     Budapest, 2011. december 25., vasárnap (OS)…..
Egyfajra köszönetnyilvánításként összegyűjtöttem, hogy melyik online média írt a filmről és a könyvről:Heti Válasz, 3 cikk:Exkluzív interjú: megszólal a szcientológusok egykori második embereSzcientológus voltam - a filmrőlSzcientológus voltam - interjúPécsi…..
Ezt az e-mailt kapta egyik, még hivatalosan az egyházhoz tartozó ismerősöm: Dátum: 2011. július 29., péntek, 09:49:37 Feladó:   Tárgy: Bizalmas! Címzett: undisclosed-recipients@ismeretlen   Szcientológus barátaim!   Eljött az idő,…..
Vannak dolgok, amik nem változnak.Ezek közül előkelő helyen van az egyház "válságkezelése": ha komoly külső veszély fenyeget, összetrombitálják a tagságot "tájékoztató rendezvényre", amely természetesen kemény és durván manipulatív adománygyűjtésbe…..
anonim én 2011.08.08 15:40:42
@Ammónia73: Azért érdemes megfigyelni, hogy a hangnem mögé rejtett, magas lóról előadott modanivaló között egyetlen egyértelmű cáfolat sincs arra vonatkozólag, hogy szcientológus lenne.
Azt mondja:
"Nincs közöm semmilyen manipulatív, az ember érzéseivel, érzelmeivel, félelmeivel visszaélő módszerekhez, szervezethez."
Pedig mondhatta volna azt is: "nem tartozom a szcientológia egyházhoz, és a módszereiket se használom." -de hát nem mondta.
Azt is mondja:
"A KPMG is auditál (pl egyik cégemet minden évben) és még magasabbak is a tanácsadók óradíjai. Ennek ellenére semmi köze a szci-khez"
Pedig mondhatta volna azt is: "A cégemnek és a módszereimnek semmi köze a szcikhez."-de hát nem mondta.

És akkor elkezd személyes adatokat követelni egy antiszci-blogon. Most akkor vagy tényleg fogalma sincs, hova jött, vagy nagyon is jól tudja.

Persze tévedhetek is, hiszen nem vagyok olyan magasan képzett csodamanus mint ő.
anonim én 2011.08.08 17:32:25
@Ammónia73: Igaz, hasonló helyzetben én -ha már visszakövettem a félreértés forrását- maximum annyit mondanék: „Srácok, nem vagyok szcientológus, félreértitek az egészet, az audit kifejezést nem csak ők használják. Szóval ne baszogassatok már ezzel.”
E helyett ez a mondd meg a nevedet, mert én okos és sikeres vagyok te meg egy kis nímand, és a gondolkodás az névvel címmel és irgum-burgum felbuzdulás... 2500 leütésben, hátizé...

Persze, ki tudja, lehet hogy ez a sikeres vállalkozás titka, és akkor ma is tanultunk valami hasznosat.
;)
Egy előnye van annak, hogy többnyire vakon követik a szcientológusok Hubbard írásait: viszonylag könnyen megjósolható a viselkedésük.Az új egyháztörvénnyel kapcsolatban is ez történt. A hubbardi logika szerint ha valami nem halad, akkor az valaki vagy valakik aktívan gátolják…..
anonim én 2011.07.24 18:26:51
Egy az egyben átvéve innen:http://www.mindennapi.hu/cikk/vilaghir/filmstudiot-vett-hollywoodban-a-szcientologia-egyhaz/2011-04-29/2910Huszonnyolcezer négyzetméter, fedett stúdiók, utómunkagyártás, irodák és műholsugárzási kapacitás. A szcientológusok, terveik szerint a gyártóbázis…..
Ezt a "jó hírt" küldözgetik egymásnak a szcientológusok:Louis Farrakhan tiszteletes az Iszlám Nemzetei (Nations of Islam) éves rendezvényén (Megváltók Napja 2011) 16.000-es gyülekezetnek beszélt arról, hogy megtalálta a szellemi szabadság elérésének módját, és…..
 A "mindent bevételből oldjunk meg" jegyében, amely a szcientológia alapvető hittételeinek része, Nagy Tamás, a budapesti szcientológia egyház vezérigazgatója a következő emlékeztetőt küldte ki a tagságnak a Facebookon:  Tárgy: Különleges…..
Mai termés a szcientológus levlistáról: Feladó: B. V.Sziasztok!Rég írtam már nyereséget. Ez a legutolsó annyira megtetszett, hogy muszáj elmesélnem.Ma ültem a metrón és épp egy cikket olvastam arról, hogy Wolf Kati képviseli hazánkat az euróvíziós fesztiválon és…..
anonim én 2011.03.13 19:30:59
A blog egy ismeretlen olvasója küldte el nekem a Drogmentes Magyarországért Maratonok "forrásleveleit", melyekben a mozgalom alapítója, Kunfalvy Ákos összefoglalja annak legfontosabb irányelveit.Innen tölthető le PDF-ben:http://www.mediafire.com/?zh4cdoq6h48j78pA pikánsabb…..
Dr. Fazekas Péter, az Euronics üzletlánc ügyvezető igazgatója, az üzletek egy részét üzemeltető Vöröskő Kft. egyik tulajdonosa kilépett a szcientológia egyházból. Kérte valamennyi ott tárolt adata törlését, és már nem tagja a szcientológia egyháznak.Az értesülés…..
2010. augusztusába érve lassan ötödik éve annak, hogy a Szcientológia Egyház székházat vásárolt magának. A beköltözés, sőt maga a beköltözhetővé tétel azonban továbbra is várat magára, pedig megvan rá elvileg a pénz.A nem mindennapi lúzerség krónikája következik, két…..
anonim én 2010.08.05 18:36:30
@Reformer: "Minden ideális orgba ugyanott gyártják a bútorokat és egyéb berendezési tárgyakat"
-tipp: sea-orgos önkéntes rabszolgák lennének a gyártók, ha valaha arra kerülne a sor?
Tehát akkor nagy vonalakban: A magyarországi tagság összeadja a pénzt, abból vásárolnak egy épületet, ami automatikusan az USA-központú és székhelyű szcientológia-egyház tulajdonába (-tulajdonú cég kezébe) kerül. A magyarországi szcientológia egyház a továbbiakban bérleti díjat fizet az amerikai szcientológia egyház (-tulajdonú cég) részére az épületért. A bérleti díj fedezete célszerűen az az összeg, amit renoválási és berendezési költség címén begyűjtöttek. A kezdeti opciók között valószínűleg szerepelt volna a tényleges renoválás is, de mivel a teljes összeg ilyetén -valós teljesítés nélküli- átjátszása a begyűjtési központ részére sokkal egyszerűbbnek bizonyult, és láthatólag nem zavar senkit, így arra végül is nem lett szükség.
Ugyanakkor ha valamikor szükségessé válik, a "központi elosztó" a rendelkezésére álló ingyenmunka igénybevételével minimál költségen bármikor legyárthatja a szükséges berendezést, a magyarországi tagság pedig bármikor kifizeti érte az újabb "szükséges" százmilliókat.
Ellenben ha a magyarországi tagság -pl. a folyamatos hülyérevétel okán- váratlanul a kritikus tömeg alá csökken, és/vagy. elfogy a bérleti díj fedezete (Mission Accomplished), az amerikai központ (-tulajdonú cég) teljes szívnyugalommal túlad a tulajdonában levő épületen, hiszen tiszta nyeresége van rajta, mivelhogy azért soha, semmilyen formában nem fizetett egy vasat sem.

Hát, azt kell mondanom: ÖGGGYEEEES! Csupaszítsd le és a következőt látod: Minden adomány, minden bevétel előbb-utóbb az amerikai központ számlájára kerül. Legföljebb a megfelelő pozíciókban levő figurák lecsippentenek belőle annyit, hogy megérje nekik. És addig egy jelentős rétegnek meg is éri, amíg a droidsereg önként, tapsolva fizet újra meg újra.
Előzmények:Bejegyzések a Drogmentes Maraton témájábanIdén is megrendezésre kerül szcientológia egyház kirakatrendezvénye, a Drogmentes Magyarországért Maratonok.Az egyház ki is küldte ezt a tájékoztató anyagot a szcientológusoknak.Új szerzemények: Bagi Iván, Kozmann György,…..
Felkerült, kilenc 10 perces szeletben, egyelőre angol felirattal. Ez az első szelet linkje, innen elérhető a többi is:http://www.youtube.com/watch?v=0HlG2zZ-B2EItt külön letölthető a felirat is (a neten keringő 1 GB-os .mkv…..
anonim én 2010.04.09 17:44:51
@Translator +X+:
Kitalálom: Az elsőt nyilván az un. "ablak", a másodikat pedig az "ajtó"-nevű berendezés segítségével teszed.
Fantasztikus, hol tart már a tudomány.
Előzmények:Mire semmi sem marad - film a szcientológiáról a német közszolgálati TV-nA Heti Válaszban megjelent egy cikk a korábban már beharangozott filmről.Itt olvasható:Dráma: a szcientológia miatt vesztette el családját - Heti VálaszAz újdonságokat idézném:Megszólalt a…..
anonim én 2010.03.28 11:22:45
@norbert79:
torrentz.com/ae18548f582d806d6fe1ec639a3226f1d8898f88
választasz egy szimpatikusat, letorrenteled. oszt jónapot. (kevés seed van, de azok nyomják teljes gázon)
Tessék kihasználni az internet adta lehetőségeket. :)
anonim én 2010.03.29 15:39:28
@norbert79: bocs, kicsit elkapkodtam a dolgot, most átolvasva látom, hogy anonViktor írta hogy nehéz ezt beszerezni. Azért a lehetőség másnak biztos jól jön.
Ez a német film meg biztosan felkerül hamar, ahogy pl. a Jason Beghe-interjú is elérhető a mai napig. "Valakik" gondoskodnak róla. ;)