Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sárkányfűárus

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik barátommal nemrég megbeszéltük az új DHG-szám lelkünkre gyakorolt hatását és elhangzott az az érdekes mondat a szájából, hogy tulajdonképpen a sokak által (általam is!) lesajnált Supervillain Outcast albumnak kizárólag a demó verzióját hallgatja csak. Erről az…..
Sárkányfűárus 2015.02.26 00:21:23
Old school videókat bemutató rovatunkban ezúttal egy ritka kincset szeretnénk a közönség elé tárni. A következő bejátszásban ugyanis olyan konstellációnak lehetünk szemtanúi, mely láttán Kopernikusz keresztbe nyelte volna le távcsövét. Bunyós Pityu és K.O. Laci együtt barátok közt is nagyobbat üt,…..
Bár a topik lassan átalakul Budapest TV virtuális panoptikumává, ettől a produkciótól nem lenne szívem megfosztani szeretett olvasóimat. A műfaj kategorizálásával kissé bajban vagyok: nem mulatós, nem magyarnóta, nem táncdal... Leginkább olyan, mintha egy griffmadár…..
Nagy szívfájdalmam, hogy a 90-es években táncdal és mulatós berkekben még nem volt bevett szokás, hogy az előadók - Postás Józsi mintájára - színpadi imidzsükkel is demonstrálják hivatásukat. Szóban forgó patikus STÁRunktól ugyanis kitelt volna, hogy fehér köpenyben…..
Téved, aki azt hiszi, hogy a mulatós műfaj csupán a 2000-es évek elejétől prezentált druida szellemidézők hatáskörébe tartozó jelenségeket. A dömping már akkor kezdetét vette, mikor Ki mit tud?-zsűri Petrovics Emil fülszőrzete befonódott a Pokolgép-dalok hallatán. Hogy…..
Sárkányfűárus 2011.03.25 14:25:48
Legújabb értekezésünk tárgya jól megtermett transzcendens kakukktojásként lebeg a STÁRok szalonnaszagú kozmoszában, Josephine ugyanis valójában képzett jazzénekesnő. Ám tekintettel arra, hogy már a mulatós ősrobbanás óta a Fásy Mulató csapatának tagja, kénytelen vagyok…..
Sárkányfűárus 2011.02.11 12:39:03
Akik a Budai Nagy Antal-féle parasztfelkelés óta követik figyelemmel a Fásy Mulató műsorát, bizonyára emlékeznek még értekezésünk legújabb tárgyára. Bizton állíthatjuk, hogy a 2000-es évek elején Lui több reményt adott a fásult, ötvenes férfitársadalom számára, mint a…..
A Budapest tévé rajongói keménymagja még bizonyára emlékszik a Frédy Show című audiovizuális minotauruszra... Ez a műsor még a szóban forgó csatorna szintjén is olyan csodának számított, melynek ideje alatt a gyengébb idegzetű nézők - a kultúrsokkot elkerülendő - résnyire…..
Ezennel a köztudatban kéretik meghonosítani a fetisiszta mulatós kifejezést. A helyszín természetesen a Balaton-part, ami indokolttá tenne néhány új biztonsági szolgáltatást. Pl. vízimentők mintájára létre lehetne hozni egy inverz mentőosztagot, mely a partról a mély vízbe…..
Értekezés az első crossover formációról, mely velejéig gonosz mulatós-elektro eleggyel támadt rá pszichikai védőpajzsunkra.                          OFF: Mellesleg az egyik kommentelő állítása szerint az együttes…..
Sárkányfűárus 2010.05.25 23:26:42
djyano.blog.hu/
óriási!
Immár letölthető a 30 Years Live című Bad Religion-koncertlemeze, mindössze a kaliforniai punkzenekar honlapján kell a levelezőlistára regisztrálni, aztán már jön is a link a kóddal együtt, ahonnan mindenfajta minőségben le lehet húzni a 17 számos anyagot. A dalokat a nemrég…..
A mulatós zene Mr. Miyagija, Babai János az RTL Klub Reggeli c. műsorában feszegette muzikális pajszerrel a koránkelők toleranciaküszöbét.   ..
Sárkányfűárus 2010.05.08 23:15:26
Eddig meg voltam győződve róla, hogy hasonszőrű látomások csak egy kelet-berlini thunderdrome partit követően gyötörhetik az embert, miután egy egyhetes repertoárt végigtáncolt az összes KGST-s rajzfilmfigura társaságában. Ha netalántán valójában ez történt volna, hadd…..
A Dáridó egykori mókamestere egy mitológiai monda szerint Lagzi Lacsi köldökéből pattant ki, miközben a termetes nagyúr tokaszalonnával kenegette azt szaunázás közben. Ekkoriban még a Jódlis Csocsesz művésznevet viselte, melyhez imidzsét is igyekezett a lehető legszorosabb…..
Ez az a kérdés, amire maga Mike Patton, a tavaly a Szigetet is megjárt zenekar frontembere sem tud válaszolni. "Nem tudom miért pont tavaly álltunk össze megint. Azt sem, hogy a Faith No More egy fontos zenekar-e most, vagy csak egy nosztalgiabuli a rajongóknak. Van valami az emberi…..
A szó legszorosabb értelmében vett szórakoztató műsor már csak azért is egyéni színfolt a magyar televíziózás történetében, mert szinte kizárólag valószerűtlen előadóknak biztosít fellépési lehetőséget. Nos, a tegnapi adásban bemutatásra kerülő Her-No duó láttán…..
"A csúcsra nem hívják az embert, oda fel kell kapaszkodni" - írja rommá frissített honlapján a Fásy Mulató állandó fellépője, akit Fásy Ádám jóvoltából tán Szász Marcinál is gyakrabban aposztrofáltak már az ifjú teheccség jelzővel. Kaczor Ferihez…..
Nagymama a görögországi poszton felbuzdulva nekünk írta meg élete első nyilvános panaszkodását. Azt írja, hogy a budapesti Der Tour New York-ban ejtette arcra a klasszikus módszerrel: nem azt a szállást kapta, amit itthon a prospektus alapján várt és ígértek neki, tehát amiért…..
Nehéz eldönteni melyik nagyobb köcsögség: egy Macbook vagy egy Ulver designos flaska.Annyi, hogy a Macbook legalább nem fehér,úgyhogy 0-1.            Természetesen van parfümös variáció is, hogy az egyszeri farkasember…..
A Homár se gondolta volna, hogy a "válság" nem vitte el az üdülésijogturizmust, de nem. Sőt, még emberek is vannak, mint Feriék, akik befizetnek egy "nyereményhétvégére", hogy aztán többórás agymosásért fél nap kárpótláswellnessz után utcára tegyék…..
New Model Army @ Ráday Klub, 2008.11.14.Péntek éjszaka van. És bár a csordultig telt Ráday Klub táncteréről fékevesztett rockzene (Lord - Vándor) szűrődik ki, a laikus nézelődő az adott környezetben önkéntelenül is elkezdi találgatni, hogy a Phenjani Vasutas Kórus…..
Sárkányfűárus 2008.11.18 23:32:24
Megállt az idő a Fehérvári úton: Henriett bement a csomagjáért, és ott találta magát, ahol a párttikár szakad. Az illetékes dolgozó a délután hatos zárás előtt egy órával egyszerűen hazament, csomagot átvenni nem lehetett. Dühítő államimonopólium-horror…..
Nem kéne itt tévéajánlózni, meg bohóckodni mindenféle huszadrangú hülyeségek ajánlásával, hiszen ma lesz az Egy maréknyi dollárért, és amögött minden film háttérbe szorulhat (Duna, 21:15). De mégsem függesztjük fel az ajánlást, mert ugye hátha van, aki nem szereti a…..