Regisztráció Blogot indítok
Adatok
987

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évről évre elém kerülnek a pusztító budapesti ostrom képei. Amúgy sem tudnám feledni február tizenharmadikát, a dátumot, amelyen hivatalosan véget ért a második világháború egyik legszörnyűbb városi csatája. A sok halálos áldozatot követelő, ötven napon napon át tartó harc után a város siralmas…..
Kívül tágasabb A pokol maga 2016.11.10 06:40:00
A tokiói tömegközlekedés legendásan horrorisztikus, számtalan képet láthattunk már arról, ahogyan megpróbálják az utasokat bepréselni a földalatti szerelvényeibe. Most egy fotós egész sorozatot szentelt a témának...
Sokan kihagyjak, sokan muszájból csinálják, kevesen szeretik, páran imádják, Bakhar Nabieva pedig túlzásba viszi. Ő az a kivétel, aki nő létére képes volt túlzásba vinni a lábedzést. Olyannyira, hogy az alakja aránytalanná vált és testalkata inkább hasonlít egy kerékpárversenyzőhöz, mintsem egy…..
987 2016.08.15 17:48:46
Postmode Tekerj a világvégéig! 2015.05.22 15:24:20
A bringa csendes, hűséges barátod marad amíg világ a világ. Nem csatangol el, nem hagy cserben ha fagy, szakad az eső, de akkor sem szomjazik, ha a benzinkutak és folyók rég kiszáradtak. Egy nyereg alatti szerszámkészlettel túlél talán még téged is. Egy posztban lehetetlen számba…..
Mivel a szőrmeipar is nagyon nagy téma így az erről szóló bejegyzést kettébontottam. Az 1. részben  a kanadai, észak-amerikai illetve kínai szőrmetermelésről írtam, ami itt található. A 2. részben az európai és a magyarországi szőrmeipart igyekszem bemutatni.…..
Milyen az, amikor a dohányzás káros hatásai ellen valóban fellépnek és előveszik a dohánygyárakat? Svédország válaszol. Egy becslés szerint egymilliárd csikk is heverhet évente a svéd utcákon, ezért egy csoport nagyszabású akciót indít. A Tartsuk Svédországot Tisztán…..
987 2013.07.30 13:40:40
@Kék az ég: ? Ezt a "Többe kerül az EÜ ellátás" dumát abba kellene már hagyni mert totális baromság.
Mindenki fizet TB-ét. Csak a dohányossal kihasználva a cigi élvezeti értékét mondvacsinált indokkal beszednek még egy csomó pénzt.
Aki napi egy dobozzal elszív az annyi adót fizet be Pluszban (csak úgy mert muszáj) mint egy 300.000 Ft/hó kereső munkavállaló egészségbiztosítási járuléka. Ebből bőven ki lehet fizetni az ellátását.

enpera, szed össze ez a te dolgod én fizetek te meg összeszeded.
Jelenet Budapesten, az ELTE lágymányosi kampuszán. Két autós parkolt rá a Magyar Tudósok körútján lévő kerékpárútra, ahol egy fiatal nő közeledik feléjük biciklin. Kerékpáros: Bicikliút. Rajta állnak a bicikliúton. Autós1: Hol? És? Eltolod? Kerékpáros: Nem az én…..
987 2013.03.14 13:48:24
A legtöbben ismerjük a 6 kézfogás elméletét, a mozi (és sorozat-) rajongók a Bacon-számot. Barabási Albert-László két napja publikálta a Philosophical Transactions of the Royal Society-n azt a felfedezését, miszerint bármely két tetszőleges weboldal egymástól maximum 19 klikkre…..
987 2013.02.20 16:15:26
A Kettős Mérce-blog történetében nem először tettük fel ezt a kérdést. Az elmúlt 5 évben alatt végigkövettük már a Zöld Pardon, a Sirály, a Kultiplex és a Tűzraktér bezárását. De szerveztünk flashmobot a Szimpla-kert bezárása ellen, ami végül happy enddel zárult,…..
A lényeg, hogy a számot minden körülmények között végig kell énekelni, ahogy a jó Aketosz mondotta. Néha egy borz seggébe nézve, néha kígyók közé nyúlva. Ettől a csaj eléggé metálosra veszi a figurát persze, de tizedjére is annyira vicces, hogy hasonlóan üvöltesz a…..
Megvannak az időpontok és a jegyárak a jövő nyári Sziget, VOLT és Baland Sound fesztiválokra. A VOLT július 3-tól 6-ig tart és év végéig akár még olcsóbban is meg lehet rá venni a jegyeket, mint idén. A Sound,- és a Sziget-bérletek viszont drágulnak. A Balaton-parti fesztivál…..
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Ezt a kínzó kérdést tette fel naiv ügyfél a Tescónak, ahonnak természetesen érdemi választ nem kapott. A kérdés apropóját az adta, hogy naiv ügyfél kiderítette, hogy például a Vitamill pont ugyanannyiért adja mindkettőt nagykerben. Természetesen nem csak a Tescóban, hanem…..
A magyar piac még ellenáll, de az elektromos kerékpárok a világ nagy biciklis országaiban az eladások egyre jelentősebb hányadát teszik ki. A hibridautók felé kacsintgató német autógyárak is szükségét érezték, hogy bekapcsolódjanak az üzletbe, amely ráadásként a cégek…..
A Magyar Narancs mai számában olvasható interjú tanúsága szerint Jáksó László szerint semmi baj nincs a Marslakókkal, amit pont annyian néznek, amennyire számítottak. Neki legyen mondva, a sorozat az m1 átlagát csak úgy hozza, ha abba beleszámítjuk a vasárnap hajnali vallási…..
Ahogy tegnap írtam: érzékelni fogjuk a létszámbeli arányokat, hát érzékeltük. Sokan voltak, nagyon sokan. Mindegy is, hogy százezren vagy egymillióan (ez a két szélsőérték maradt meg bennem a sajtót böngészve). A lényeg, hogy a szándék sikerült, nagy számban voltak utcán…..
Egy friss videó következik, amelyben a kiábrándult tornatanár legnagyobb kerítőjét láthatjátok akcióban. Persze Rebecca nem a harmadik évadban mutatta meg először a bájait, tehát lesz mit pótolnunk vele kapcsolatba. Főként azért, mert az HBO-s sorozatokhoz híven ebben a…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
Kumin szerint Dolgozz, ha tudsz! 2011.03.01 16:26:29
Sem rálátásom, sem terjedelmem nincs arra, hogy a ma bemutatott strukturális átalakítási terv minden részletét elemezzem. Úgy sem ismerünk még minden részletet, lesz még idő foglalkozni az egyes elemekkel. Egyetlen részt szeretnék most kiemelni, amely érzésem szerint…..
1. Amikor beköltözöl, ne állj meg félúton! Bármit, ahogy csak lógva/ott/úgy hagysz, hogy majd lesz vele valami, később majd kitalálod a helyét - az úgy marad. A számítógéped zsinórjai pont a szoba közepén fognak keresztülfutni, az az egy doboz pont azon a polcon fog…..