Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Belák Anita

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lélekhangoló Ikerláng Szerelem? 2022.07.29 18:29:50
Ikerláng Szerelem….??? A  Férfi megérkezett…. már az ajtóban megölelték egymást…nem akárhogy..szorosan…úgy, hogy egy milliméter sem maradt közöttük..Szorosan,és forrón…sokáig…..áramlott az energia..csak úgy rázkódtak és remegtek mindketten. Nem, ez nem szex volt még…ez csak a teljesség energiájának…..
Lélekhangoló A magányról 2020.07.22 20:45:16
  Olyan furcsák vagyunk mi emberek….mert egyszerre vágyjuk is a magányt, és egyszerre nem bírjuk az egyedüllétet…de ne ijedjetek meg..mert ez teljesen normális.  Hogy ez kinél milyen arányban van, az nagyban függ attól, hogy mi a csillagjegye és a kronobiológiai típusa. Az ember társas lény, mert…..
Megérett bennem, hogy most  leírjam az oly régóta kavargó gondolataim, tapasztalataim, ami most nagyon is jellemző a kis világunkban. Férfik és Nők kapcsolata, kapcsolódása. Miért van szükségünk nekünk a Férfira, és miért van szükségük nekik , ránk Nőkre? Freud szerint minden a szexualitásról…..
    Ezt a cikket részben  más írásokból, részben saját tapasztalatokból, tanulmányaimból és ötleteimből állítottam össze. A függőség szóra sokaknak eszébe juthat a kábítószerfüggő, az alkoholista, vagy egy evésfüggő. A függőségnek sokféle megjelenési formája van: lehetsz pld. munkafüggő,…..
Lélekhangoló Elengedni a múltat 2019.05.28 20:59:17
A kötelékek,amelyek kapcsolatban tartanak olyan személyekkel az életünkben,akik valamikor fájdalmat okoztak nekünk, vagy bántottak bármilyen módon, energiaszálak,amelyek hosszú ideig megmaradnak még azután is, hogy a kapcsolatunk megváltozott velük. Ezek a kötelékek olyanok,mint a csövek, amelyeken…..
Tulajdonképpen szinte mindenben,, ami csak rajtunk múlik. Ahol csak a magunk tisztítása, múltunk blokkjainak oldása elég. Mondok pédákat:  félelmek, pánik, depresszió, sikertelenségek a párkapcsolatban…nem találod az életfeladatod…. soha nincs pénzed , pedig sokat dolgozol., nem találod a megfelelő…..
1.rész   Dorina  azzal a problémával fordult hozzám, hogy 3 éve nem talál magának megfelelő társat. (férfi partnert). Találkozott ugyan férfiakkal, de ők mind egytől-egyig már az első randin leléptek. A másik helyzet pedig az volt, hogy már az első alkalommal megtörtént a testi érintkezés és…..
Lélekhangoló Ismerj meg! 2017.10.19 16:25:00
Legelőször saját betegségeim vezettek ahhoz, hogy keressem a gyógyulás természetes módjait, amit meg is találtam. Elvégeztem a kecskeméti Természetgyógyász Akadémiát, ahol sokféle gyógymóddal ismerkedtem meg. Ezután különféle keleti masszázstechnikákat tanultam, majd gyógymasszőr lettem. Később a…..