Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dee86

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
Dee86 2017.10.15 23:52:43
Szia! Próbáltam cikkeket keresni a mi kérdésünkre de sajnos nem találtam semmi olyat ami konkrét választ adna, úgyhogy szeretnék hozzád fordulni. Előre is nagyon köszönöm az időd a story elolvasására, remélem segíteni is tudsz!

Két hónapja kaptunk egy kiscicát, Loki a neve és valószínűleg Maine Coon keverék lehet és fiú. A szomszédnak van egy naaagy cicája ami hasonlóképp Maine Coon keverék, gyönyörű szép de nem tudjuk hogy fiú e vagy lány. Mi két éve lakunk a házban és amíg nem volt Loki addig a nagy cicát talán összesen vagy kétszer láttam a két év alatt, viszont mostanában naponta többször is látogat minket. Ahogy elnézem Loki szeretne ismerkedni a nagy cicával de a nagy cica folyton ráfúj és távolságot tart vele. Figyeltem a testbeszédüket, mikor Loki meglátja a nagy cicát először mindig áll a farkán a szőr, utána meg lapulva közeledik hozzá. A nagycica meg hátra csapott fülekkel gömbölyödve nézi Lokit, mintha tartana tőle és ha Loki közelebb megy csak morog és fúj rá, egyszer karomlegyintés is volt.
A kérdésem hogy van mitől tartanom vagy próbálhatunk barátkozni a nagy cicával? Mert azért mi elég sokat dolgozunk, de szinte minden szabadidőnket vele töltjük meg sokat játszunk vele, de mégiscsak jó lenne Lokinak egy barát/barátnő. Ha esetleg érdemes próbálkozni azt hogyan tegyem, van valami amivel tudok segíteni nekik összebarátkozni?

Köszike mégegyszer, főleg Loki nevében! :)

Ildi
Dee86 2017.10.27 13:57:44
@Macska_fogó: Szia, köszönöm a válaszod! Azóta sikerült beszélni a szomszéddal és kiderült hogy a nagy cica ivartalanított és fiú. Az enyém nincs ivartalanítva mert még csak 4 hónapos. Azóta már volt egy pár nézeteltérés a két cica között de úgy tűnik komolyabban nem akarják bántani egymást, csak figyelmeztető legyintések vannak de általában csak szemeznek egymással. Amint a cicám meglátja a nagyot bejön és a küszöbről leskelődik. XD Azóta felfedeztük még 2 nagy cicát, de úgy tűnik Loki tud vigyázni a bőrére, ha úgy érzi hogy veszélyes lehet, inkább nem megy sehova.
Mégegyszer köszi a segítséget! :) Szép napot kívánok!