Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slythug

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mark Passio egy kilépett sátánista és okkultista, félig vallásos római katolikus családban nőtt fel Pennsylvania-ban. Miután a vallása elkedvetlenítette és úgy érezte, a vallás nem más, mint egy kontrollmechanizmus a családja és a társadalom részéről, dühös lett és őszinte gyűlölettel kezdett…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii4.html    ..
slythug 2019.01.26 06:06:02
@athena 28: Én már nagyon régóta követem, minden cikkét, interjút, de még a könyvét is elolvastam és mára jutottam el arra a pontra, hogy azt merem feltételezni, hogy átverésre készül. Mások is mondták, hogy aki a cobra dolgot viszi igazából ezen információkat kapta egy mentoron keresztül aki volt az ész a csapatban és az évek alatt ezeket az információkat csepegtette ki cobra, csak sajnos ő már meghalt, maradt cobra a háttere nélkül és az elmúlt évben már lehet látni a szenvedés nyomait. Nagyon újat nem tud mondani, régebbi anyagokat frissít fel, másoktól vesz át dolgokat és ennyiből áll.

Ami nálam kiütötte a biztosítékot az az a tény, hogy most nyilvánosan kéri, hogy jelentkezzenek nála a lélekcsaládjába tartozó nők. Mert ugye a férfiak kiket érdekelnek, ők majd elegek lesznek az elzárt faluk felépítéséhez utána leléphetnek nem kell a konkurencia :D szal lányok írjatok, ott van nyilvánosan, hiába tudják a plejádiak kik tartoznak a lélekcsaládjába, most valahogy nem segítenek, pedig hát milyen fontos is ez a bolygó felszabadításában ugye :D

Szóval olyannyira fontos, hogy ezen projektekre pár hete pénzt is kért és kérte, hogy jelentkezzenek azok akiknek millió dollár vagy több lenne ilyen célra. Akkor is sírt pár napra rá, hogy túl sok levelet kapott olyanoktól is akik nem is stabilak anyagilag szal azok ne írjanak. Gondolja most csak azok írnak akik tényleg lélekcsalád tagok? :D Na mindegy is, lényeg, hogy kell pénz az új fény városra, jöjjönek a hiszékeny nők akik beveszik hogy ha majd elégszer lefekszenek vele eljön a felszabadulás, aztán indulhat is egy klasszikus Osho féle szex szekta.

Nagyon remélem nem lesz igazam és csak sárga és hápog és valójában ez nem is egy kacsa, de eddig nagyon sokszor ezt láttuk, hogy a nagy spirituáliskodásnak valami nagyon is földi végcélja volt. Magyarországon is hány spiri mester használja így ki a "tanítványokat", de bárhol máshol a világon érdemes a legutóbbi brazil "gyógyító" botrányát megnézni. Engem erősen az az érzés fogott el itt is erről lesz szó.

Nyilván próbáltam szólni, hogy na jó most már álljunk meg és gondolkozzunk el egy pillanatra mert nem erre adtam az energiáim és nem ezért meditáltunk, de természetesen tudjuk, hogy ez a "fény oldal" erősen fasisztoid jellemeket mutat, hiába voltam évekig többé-kevésbé aktív tag és próbáltam segíteni a tagokat ahol és amivel tudtam, ebben a közösségben nincsen helye az önnálló gondolatoknak. Vagy bégetsz velük és nagyon különlegesnek érzed magad, hogy nem is vagy birka, vagy járod inkább a saját utad és kívülre kerülsz. Gondolom az is kényelmetlen lett volna, hogy most nem olyasvalaki kritizál aki 2 cikket olvasott el és nem is érti miről beszél, hanem olyan valaki aki elolvasta őket és igyekszik emlékezni is rájuk szóval meglátja már az ellentmondásokat is. Mint például, hogy régen még a lélekcsaládok együtt élése az esemény utáni időszakra tevődött, most meg propagálja hogy keressük és éljünk együtt. Ugyan a könyvében is mutatott meditációkat, hogyan találhatjuk meg, de látjuk mennyire működik, ha most nyilvános felhívást írt ki. Persze a nyilvános felhívásnak az a szerepe, hogy minél több önjelölt "lélekcsaládtag" jelentkezzen. Ha bármi is igaz lenne abból amit állít a plejádiak küldhetnének olyan álmot amit az adott személyek mailben leírva bebizonyíthatnák hogy tényleg csak őket keresik, de neki semmilyen verifikációra nincs szüksége, csak tömeg legyen.

Ettől függetlenül még van az oldalon sok hasznos anyag, de innentől megháromszorozódott figyelemmel kell figyelni minden szavát szerintem és nem szabad tenni túl nagy erőfeszítéseket és a felhívásokra nem szabad indulni.

Kíváncsi vagyok nektek milyenek a megérzéseitek, tudom az itt kommentelők sem nagyon kedvelik, de ők abból a kategóriából valóak voltak akik úgy kritizálták, hogy nem ismerték az egész történetet. Viszont Te olyannak tűnsz aki már régebb óta követi.
slythug 2019.01.26 06:21:59
@Biro Janos: A stranglet bombákból elvileg nincs már, toplet bombákról volt hír pár hete hogy annyira visszahúzódtak, hogy 30m-re találhatóak már csak a földfelszín felett. Persze a 21-ei meditáció egy általános fény lehorgonyzó meditáció volt miért is bántanánk azokat a toplet bombákat, hát mire fogjuk, hogy nincs esemény.

Yaldabaothról is beszéltetek valóban, tavaly is már csak a feje volt, aztán jaj nem láttuk vannak paraziták akkor azokat is kapjuk el, végül valahogy elhallgatott vele, mert ugye korábban mondta, mint a topelt bombák esetén is ha azoktól megszabadulunk azután rögtön bekövetkezik az esemény. Yaldabaothról is ez volt ha eltávolítják a fejét is akkor itt az esemény. Szóval hogy már a fejből is meg parazitákból is távolítottak, el kellett hallgatni mert vannak emberek akiknek nem 2 hetes a memóriája sajnos. Egyébként Gabriel a másik hóhányó átvette ezt és százalékban próbálja kifejezni, lassan ő is bajban van mert 2,5 hónapja csak 79%-on áll mikor korábban 2 hét alatt 7 százalékot ugrott fel stb.

Szóval tényleg ne érrezzétek magatokat türelmetlennek ha mostanában elszakadt bennetek is a céra. Olvasva a hivatalos blog kommentjeit, régen is voltak akiknek már elegük volt, de most sokkal több ilyen komment van már, mert azért nem lehet mindenkit végtelenségig hülyíteni, meg megértjük hogy változnak a tervek stb, de ami itt folyik az kabaré.

Egyszerűen ahhoz sem kéne tovább hozzájárulni, hogy az energiánk olyasmire használják amiről nem tájékoztatnak megfelelően minket, mert már több mint egy éve megy ez a hírzárlat kifogás és akkor már nem is kell tájékoztatni a népet, régen legalább eljátszotta hogy várt 1 hetet meditáció után, mondva, hogy infót gyűjt, most viszont már aznap kitette a cikket, mintha egy előre megírt valami lett volna meditáció sikerességétől függetlenül, hogy mehessen tovább a mese.
slythug 2019.01.27 03:40:19
@HákLinda: Hát vannak azért lazább közösségek ahol elférnek sokan egymás mellett, de ez vicc amit mondtál valóban, most miért ne csinálhatnád nyitott szemmel. Én évekig elvoltam bent, mert mindig amiben tudtam segítettem amivel meg nem értettem egyet, mentem tovább mert nem észleltem ilyen erejű átverési lehetőséget. Most viszont nagyon erősen, szépen lassan épült fel ez bennem az elmúlt évben.

Nem tudom a meditációval kapcsolatban mindig érthető angol vagy magyar nyelvű volt nem ilyen titkos szavakat kellett mormolni szóval csak remélni tudom tényleg arra ment az energia amire szántam. Az viszont nagyon feltűnő volt, hogy talán csak 1 szer meditáltunk tömegesen az ellen ami az aktuális veszélyt jelentette mindig ilyen általános meditáció volt ami elméletileg segíti a fény erők műveleteit... Amiről aztán nem számolt be mi volt, vagy csak részlegesen. Szóval jah, én is kimaradok ezután.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi13.html    ..
Harald Kautz-Vella számos szakterületen jártas német fizikus, aki kutatóként és újságíróként is tevékenykedik. Szerteágazó kutatásokban vett részt független laboratóriumokban, ahol olyan jelenségeket tanulmányoztak, amelyek létezésével a hivatalos tudomány nem, vagy csak nagyon keveset foglalkozik.…..
slythug 2017.07.24 14:22:16
@UFO Kutató: Akkor leírhatnád megint a nevet, lakhelyet stb, bár igazából a fake name generatorral is csinálhatod ezeket az adatokat, mert úgy sem lesz nagy bizonyíték, hogy tényleg az eredetit találtad meg. Csak konferencián látják Cobrát meg tudják az igazi nevét, de azok meg elég komoly titoktartásit írnak alá.

Látom ismét kritizáljátok a Cintamani köveket, bár nem vagyok meglepődve. Múltkor is milyen jól sikerült szöveg értelmezned. Leírtam, hogy most nemrég osztottak ingyen azoknak akik nem tudnák kifizetni a 60$-os árát és én is kaptam ingyen, erre válaszolsz, hogy vegyem csak... Na most ezek után hogy bízzak abban, hogy tényleg megértetted amiről Cobra beszélt?

Megy a Cobra által kezdeményezett meditáció szapulás is, de én nem látok ebben semmi mást a spirituális ego-n kívül... Ja hogy értek támadások még csináltad? Arra esetleg nem gondoltál, hogy azért érnek mert ezzel tényleg ártasz a másik oldalnak és próbáltak letéríteni? Akkor talán pont azok az értéktelen gyakorlatok amik után teljesen békén hagynak mert úgy sem ártasz sötét oldalnak vele?

Cobra soha nem mondta, hogy várd az eseményt. Azt mondja, hogy számíts rá és tedd a dolgodat és majd eljön. Nagy különbség

Soha nem mondta, hogy most ülj keresztbe tett kézzel azt majd eljön, ha meditációk által nem segítünk a Forrásnak megemelni a rezgését ami megszünteti a fátylat és a többi dolgot amiről beszélt, nem fog eljönni az esemény.

Arról viszont beszélt és mostanában egyre többet beszél, hogy ő meg az ellenállási mozgalom sem nagyon érti, hogy mi ez a nagy széthúzás. Mert ugyan a cabal tagjai sem kimondottan kedvelik egymást mégis partnerként viselkednek és összefognak, a magukat fényoldalnak nevezők meg minden szaron össze tudnak vitatkozni és alig van összefogás. Pont ezt próbálja megváltoztatni és erre tőletek is mit kap? Támadást, ezen érdemes lenne elgondolkodnotok.
slythug 2017.07.24 20:09:47
@UFO Kutató: Persze, sima vulkáni kő :D Kár hogy nem rögtön aszfalt darabot írtál.
Kérlek majd csináld utánam egy vulkáni kővel:
i67.tinypic.com/o5z6ms.jpg
Köszönöm.

Persze nyilván ez nem számít neked, de engem eléggé meggyőzött az mikor egymástól függetlenül több látó barátomat is megkérdeztem, mit lát a kővel kapcsolatban és mind ugyan azt mondta. Volt aki ismerte Cobra írásait, de volt aki nem és még nem hallott Cintamaniról korábban. Ez a többi dologgal nekem meggyőző erejű volt.

Nem Cobra ássa el, vagyis párat biztos személyesen ásott el, de a közösség ássa el világszerte, nekem is van olyan barátom aki ásott el több helyen, magyar Cobra csoportban meg több ismeretlen ismerős is úgy tett.

Igen tudom hogy nem Te meditáltál, csak az írásom több embernek is szólt, ezért használtam néha a többes számot, nem mind neked címeztem, igazán vehettem volna a fáradtságot hogy idézőjelekkel bemásolom mire reagálok, de valahogy ömlesztve jobban nézett ki.

Nem minden ok nélkül gonoszak, hanem mert az-az egyszerűbb út. Hogy most egy materialista példával megvilágítsam, mi a könnyebb 3-4 hónapot dolgozni, félretenni és venni egy jó telefont, vagy kinézni kinek van olyan és egy vascsővel jól tarkón vágni egy sötét helyen? Nyilván az utóbbi, de mindannyian tudjuk, hogy nem az a helyes út, csak a könnyebb és sokakat nyilván ez az egyszerűség elcsábít. Na innen már csak egy lépés hogy a hasonlóan gondolkodó emberek összefogjanak. Mindenki próbál csoportosulni, hobbik köré stb is csoportosulnak, miért pont a hatalom és könnyű vagyonszerzés köré ne csoportosulnának? És már meg is van a sötét oldal, fel lehet így is fogni ehhez még nem kellett se bibliai idézet, se andromédából érkező arkónok se cabal se illuminati, mert azokkal most nem fárasztottalak volna szívesen.

Jelen helyzetbe nem fordítva történik és nem logikátlan, csak lehet magyarra még nem fordítottak le minden részinformációt, ezért röviden leírom, hogy logikus legyen. Szóval mikor a Forrás úgy döntött, hogy emberi testben megnyilvánul ő sem tudta kikerülni a Föld körüli korlátozásokat (fátyol, elsődleges anomália stb), szóval neki sem olyan egyszerű most megemelni a rezgését fizikai testben. Szerencsére már öntudatára ébredt és a feladatára visszaemlékezett és folyamatosan próbálja annyira megemelni, hogy bekövetkezzen a kompressziós áttörés (innen Cobra mozaikszó is), ami maga az esemény, de mivel emberi formában van ugyan úgy támadható mint bármelyik ember. Ezért segít a meditáció, hogy ezeket a támadásokat visszaverik, nem engedik, hogy lehúzzák, segít emelni az ő rezgését is. Ezért mennek mostanában a nagy meditáció reklámozások. Holnap is lesz soron kívüli, augusztus 7-én is augusztus 21-én meg valszeg megint egy olyan agyon reklámozott mint a februári volt.

Pl sokszor feltetted már a kérdést, hogy miért vagyunk olyan baromi érdekesek a földönkívülieknek. Hát valamelyik fajoknak ezért. Egy forrás aki találkozott velük az anktarktiszi bázison megkérdezte tőlük, ugyan ezt, hogy mi olyan baromi érdekes a Földön hogy ide járnak és azt válaszolta a földönkívüli, hogy hihetetlenül ritka hogy megtestesül a Forrás fizikai formában és, hogy mi lesz ebből az egészből ők bizony ki nem hagyják mert látni szeretnék.

Persze nem kell mindent elhinni, de leírtam amit hallottam és ami eszembe jutott, remélem valamennyire jobban átlátható és logikusabb így a kép.

@angyalszív33 Köszönöm, örülök, hogy egyetértünk <3
slythug 2017.07.26 18:32:20
@anathea: A Forrás az amiből minden kiáradt, az univerzum, a lelkek is
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii27.html      ..
slythug 2017.07.17 02:06:44
@UFO Kutató: Ha közöd lenne a spiritualitáshoz tudnád, hogy azok a kövek milyen energiával rendelkeznek. Most is osztottak ingyen egyébként, fél infókból ítélkezel
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii20.html    ..
slythug 2017.06.19 23:12:24
@xyron: Nos én nem most csöppentem ide, korábbi az első hozzászólásom itt mint Ákos regiszrációja.... Szóval csak jegyezhessem már meg, hogy mi folyik itt...

Nem kell a szentbeszéd, nem akarom én megmondani senkinek mit csináljon, de jogom van nekem is leírni a véleményem, hátha észre veszitek magatokat, de úgy látszik ez nem megy a nagy észosztás következtében.

@Nao Nakai Elfogadom a véleményed, de nekem egyelőre mások a tapasztalataim vele.
slythug 2017.06.22 01:41:30
@xyron: Nem gondolom, mert szerintem már tapasztaltabb vagy ilyenben és ki is mondtad tudat alatt, "ha egyáltalán lehetséges". Tudod te is, hogy nem lehet így segíteni.

@Lacza01 Az egy áldokumentumfilm... Fent van imdb-n is és úgy készítették, tudom mert pár hónapja elém került és akkor jártam utána.
Az Exopolitika Magyarország bloggal közösen írott ismertetőnkben megpróbáljuk röviden bemutatni/összefoglalni Dr. Steven Greer „Illegálisan Titkosított” (Unacknowledged) címmel újonnan kijött dokumentumfilmjének legfontosabb megállapításait...
slythug 2017.06.09 19:44:55
@UFO Kutató: "Európában nincsenek híres ufóészlelések sem"

Ja amiről nem tudsz az nincs is :D
A most következő írásunk főszereplője ismét egy rendkívül érdekes személyiség lesz, a mérnökként, feltalálóként és gabonakör kutatóként is ismert Winston Keech. A már jól ismert Simon Parkes-hoz hasonlóan ő is Whitby-ben, egy északi-angliai kis kikötővároskában él. Annak ellenére, hogy látszólag…..
slythug 2017.06.03 23:43:07
@UFO Kutató: Nem logikátlan ha addig elvered olyasmikre amikről azt gondolod hogy továbbra is értéket fognak képviselni. Mondjuk egy autóra, ami a vártakkal ellentétben nem, hogy értéket képviselt volna egy összeomlott pénzügyi világban, hanem jellemzően gyorsabban veszített az értékéből mint ahogy a pénz inflálódott.
Korábban már készítettünk egy összeállítást a kanadai Gigi Young videóiból, most ismét az ő munkásságával fogunk foglalkozni. Gigi empataként és konzultánsként elsősorban a dolgok lelki oldalával foglalkozik, fiatal kora ellenére nagy tapasztalatokkal bír, és földönkívüliekkel való rendszeres…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii6.html    ..
slythug 2017.02.27 22:01:41
@Zicky72: Nem tudom miért kéne ehhez a kipusztulás, apokalipszis is felfedést, feltárást jelent, nem kipusztítást. A VR-os hasonlat nagyon jó volt, de jelenleg legtöbb ember nagyon nem élvezi a játékot amibe került, miért nem lehetne ez másképp? Azért ennek a biológiai testnek is megvan pár előnye, meg tud érezni egy simogatást, érzi a finom étel ízét, kétlem hogy magasabb szinten ilyen dolgok rendelkezésre állnának. Szóval ha egészségesen tudnánk tartani, nem kéne megélhetés miatt aggódni, kedvesebbek lennének egymással az emberek, megtalálná mindenki a párját stb stb igazán paradicsomi körülményekre is alkalmas lenne a Föld. Ha most kivennének mindenkit ebből a játékból kétlem, hogy nagyon elégedettek lennének a teljesítményünkkel.

Igazén megérdemelné ez a pár milliárd lélek, hogy fejlett kultúrában, jó körülmények között éljen le pár életet, ahol minden adott a felemelkedéséhez és ha elérte már azt a szintet és megunta a Földet mehessen tovább szabad akaratából. Persze mondogatják, hogy nem minden szellemre lesz igaz a felemelkedés, de szerintem meg nem gyártott selejtet a Forrás. Szóval ennek a szellemcsaládnak még igen csak dolga van itt és sajnos egyelőre nem adhatjuk át a pályát másoknak.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii5.html    ..
slythug 2017.02.25 19:13:37
@UFO Kutató: Jogsis példánál maradva, Te ki mellé ülnél be, aki 17 évesen önerőből letette a jogsit, vagy aki leszarta az egész autóvezetést és 18. életévében megkapta?

Nem gondolnám, hogy van sült galamb, persze többet fogunk majd tudni, de a tapasztalatainkkal, megértéseinkkel gazdagabbak leszünk mintha nem lennének ezek. Hogy nem venni hasznát azt meg gondold át még egyszer. Ha már csak annyi a haszna, hogy értesz dolgokat és nem érzed magad tévelyegni egy labirintusban már az is nagy szó, nem beszélve ha gyógyítani tudod magadat másokat és még a többi lehetőség.
slythug 2017.02.25 20:59:58
@Lacza01: Igen a WILD-ot, de nem sikerült. Megnézem ezeket a videókat amit javasoltál és majd beszámolok ha sikerült :)
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2016/10/kozmikus-kozzetetel-vi17.html    ..
slythug 2017.01.18 15:11:33
@nornic: Egy tudatos ember gondolata felér egymillió tudatlanéval. Ha így nézed már nagyon nem vicc a meditáció. Mert 7500 ember is elég és ettől azért többen meditálnak közösen :) Oké a kezdeti mondatban az arány nem valami bizonyított egzakt dolog, de ez nem azt jelenti, hogy nem elég kevesebb ember a változáshoz. Sőt az is lehet, hogy több mint 1 millióval ér fel 1 tudatos ember gondolata :)
slythug 2017.01.19 00:08:54
@UFO Kutató: Több dologra is használható, multifunkcionális eszköz, persze, ha nem jön be nem kötelező- Hiroshimát is túlélték meglepően közel a detonációhoz is. Persze inkább azon dolgoznak a meditálók, hogy senkire se dobjanak. A fizikai, meg kémiai törvényekkel is óvatosan, mert vannak olyan beavatások, ahol mérget itatnak az emberekkel és mégis túlélik akik jól felkészültek rá, más történetet is hozhatnék, ne becsüld le a felettes éned képességeit, még ha sokszor meseszerűnek is hangzik.

Cobra nem véletlenül kéri, ebből neki nincs anyagi haszna, hogy több ember dönt úgy vasárnap, hogy csatlakozik hozzájuk... A meditációs anyag meg hanganyag is teljesen ingyen van és el is magyarázza miért fontos. A nem földi entitásoknak úgy tűnik ez a fontos, nem azok a földi politikai befolyások amik Trumpnak :)

Áttörés nem csak a nyilvánosságra hozatallal érhető el én kezdetben megelégednék a technológiák gyorsabb bevezetésével is, amiket eddig elnyomtak, pénzrendszer átalakításával stb. Sőt sokszor nem is a mi naprendszerünkön belül történik az áttörés a Cobra beszámolókban, hanem valami fontos űrcsata például. Az mindenképpen jó hogy egyre pozitívabbak a Cobra cikkek is, Corey is egyre közelebbinek látja a változást és igazából szinte mindenhol egyre erősebben várják a változást.

Ez adhat okot optimizmusra.
Az Agarthai kapcsolat befejező részében nagyobb áttekintést kaphatunk a belső földön élők mindennapi életéről, technológiáiról, belső viszonyairól. Leginkább azonban olyan jelenleg is elérhető, úttörőnek szánt technológiákról és kezdeményezésekről esik majd szó, amelyek itt a felszínen jelentősen…..
slythug 2017.01.06 02:16:49
@UFO Kutató: Ha készítene, főleg távolról látnál pár fénypontot mire lenne elég? Akkor megint jönne, hogy ilyet én is csinálok, meg hamisítvány dumák, közben meg csak az tudja aki készítette, hogy mi az igaz.

Nem biztos, hogy lehetőség lenne, mert nem fizikai hely, az átjárók is metaforák stb, az elektronika meg kétségesen működne egy másik síkon, az meg vicces elképzelés, hogy titokban marad. Hagy használjam azt a hasonlatot, hogy mintha egy középkori bérgyilkos felcsatolna a bokájára egy kést, hogy azt úgy sem veszik észre és úgy próbálna átjutni a reptéri ellenőrzőkapun :D Még annyi esélyed sem lenne, mert nem elég, hogy a kétségesen működő gépedet is kiszúrnák nálad, hanem már a szándékod éreznék az első másodperctől és nem is vinnének magukkal...

Arról nem hallottál, hogy friss gabonakörök belsejében nem működnek az elektronikai eszközök? Ha eltávolodnak a körtől újra működnek, szerinted a hajón belül működnének a kütyüjeink? :)

Jó mondod miért nem készít akkor valakiről a saját házában, ez egy jó kérdés, de közzététel előtt nem várok ilyesmit. Múltkor is akikről mutattak képet fent volt a devian arton, nem tudom hogy utólag került fel, vagy ott találta és hasonlított az adott lényre, de az biztos, ha egy igaziról készítene fényképet tele lenne vele az internet, hogy aztán mutogassák, hogy onnan csórta, meg maszk, vagy cgi, filmekbe is betennék csak hogy lehessen mutogatni, hogy ez egy filmben volt. Ezért felesleges lenne a kép, csak mi örülnénk neki.
slythug 2017.01.07 01:26:14
@UFO Kutató: Jogos kérdések. Szerintem betegségeket teljesen másképp gyógyítanak egy olyan gépet meg nem adhatnak át a nyilvánosságra hozatal előtt, mert senki nem venné be, hogy mi fejlesztettük ki, mert nem lenne előzménye.
Egy oltást meg biztos, hogy tudnak, megint csak a technológiai szintkülönbség miatt. Ráadásul egy gyógyszert megint csak nem olyan hipp-hopp engedélyeztetni, DNS-t módosító krémet sem engedélyeztek amit egy magyar egyetemen fejlesztettek ki, pedig meggyógyított volna bőrbetegséget... Pedig ez nem is külsős technika volt...

Szóval nem ilyen egyszerű mint amilyennek tűnik és még képbe sem vettük a gyógyszergyártókat akiknek pénzügyileg jobban megfelel a mostani rendszer.

Corey és Cobra is elmondja, hogy a nyilvánosságra hozatal előtt nem sok mindenre számíthatunk :( Hozzáteszem, azt sem tudhatjuk biztosan, hogy az elmúlt 70 év technológiai ugrása mögött nem áll-e olyasmi, hogy kaptunk technológiát. Mert elég valószínű, hogy kaptunk. Meg mint a cikkekben olvashatod még több van amit ugyan elkaptunk, de előlünk titokban tartják.
slythug 2017.01.07 16:57:47
@UFO Kutató: Érdekes az új Hihetetlen műsor amit ma töltöttek fel épp arról szól amit beszéltünk :)

youtu.be/HlQWJdMQkD0
Corey és David közösen írt helyzetjelentésük folytatásában az elmúlt néhány hónap történéseinek és találkozóinak részleteit tárják fel, némi magyarázattal kiegészítve.....
Az Agarthai kapcsolat újabb fejezetében olyan bilokációs technikákról hallhatunk, amik segítségével nagy lépést tehetnénk a bolygó felszabadítása felé. Ezekkel a technikákkal - igaz, feltételekkel - már ma is biztonságosan elérhető a kapcsolatfelvétel bizonyos belső földi kultúrákkal és ha sok ember…..
slythug 2016.11.07 08:59:58
@Lacza01: Örülök, hogy egyetértünk! Abban igaza van Ellának, hogy nem feltétlen azért vagyunk itt, hogy máshová menjünk, de az is nagyon hasznos lenne ha sikerülne többeknek az asztrál utazás, megszűnne a halálfélelem meg még sok dolog.

Én próbálgattam Dr. Bruce Goldberg - Asztrálutazók kézikönyve alapján, általában az a baj a könyvekkel, hogy kevés nem pontos a módszer, ebben a könyvben meg már túl sok :D Sajnos nem jártam egyelőre sikerrel ilyen téren.
slythug 2016.11.07 16:23:19
@Ella Lehner: Köszönöm az ajánlást, de most olvasom a könyvedet, mert én vagyok az aki írt ma neked emailt :)
Rob Potternek sikerült összehoznia Corey-t és Cobrát egy közös interjúra, amelyben számos kérdéssel kapcsolatban elmondhatták véleményüket. Kifejthették saját nézőpontjukat a jelenleg zajló és a közeljövőben várhatóan bekövetkező eseményekről, kapcsolatfelvételekről és a velük kapcsolatban álló…..
Ki ne akarna egy csomó lóvét keresni úgy, hogy semmit sem kell csinálnia? Hát szerintem az, aki gondolkodik is kicsit, mert az ilyen típusú ajánlatoknál mindig van valami csapda. Mai posztunk hőse, a Kairos Magyarország azért a munka nélküli pénzkereset ígéretéig nem jut el, csak addig, hogy  "Most…..
A montenegrói Vijesti adta hírül, hogy az egyik kotori gimnázium idén érettségiző tanulója, bizonyos Vanja Jotić egy olyan pólóban jelent meg a tablókép-fotózáson, amin a "NEM FELEJTETTÜK EL – NEM A NATO-RA!" megfogalmazású felirat szerepelt, háttérben az 1999-es bombázások…..
A verbászi Vojislav T. egy szerb internetes apróhirdetéses portálon, a kupujemprodajem.com (adokveszek) oldalon árul magyar állampolgárságot, számolt be a belgrádi Blic napilap. Fotó: blic.rs; a képernyőn látszik a hirdetés "Magyar állampolgárság szabályosan" - áll a…..
Egy olyan embertől kér tanácsot a szerb kormány az ország gazdaságának a gatyába rázásához, akinek a legfőbb gondot a saját gatyája tartalmának a kordában tartása jelenti. A szexbotrányairól hírhedté vált gazdasági szakember, egykori IMF-vezér és francia…..
slythug 2013.09.27 03:16:15
Januárban olvastam el a Fegyencedzés című könyvet, ami csak arra volt jó, hogy megint befészkelje magát a gondolat a fejembe, hogy nem elég, hogy futok, de valamit kellene kezdenem az izmaim állapotával is. Ráadásul az izomzat nem csak esztétikai kérdés, nagyon fontos szerepe…..
slythug 2012.12.22 00:42:45
nem ám elpunciskodni, ne kábítsd itt az embereket, hogy nem kell 6 gyakorlatot megcsinálni, mert mindnek van 1 és 10 szintje.... haladj a könyv szerint mert úgy a jó szerinte, én mivel magam feje után menő vagyok minden gyakorlatot más szinten csinálok.

fekvőből megy a 7szint a 2x10 de szoktam még 10 est rádobni hogy legyen. nagyobb szintet még nem próbáltam

guggolás 1 lábbal csinálom, 2 kezem addig székeken mert egyensúlyom nincs mellé :D ajánlom kipróbálni, ha nem tudsz feljönni dőlj hátra. izmokat azért melegítsd be mert itt ha ropp akkor futásnak annyi egy időre.

húzószkodás az nekem se megy 3. szint félét csinálnám de ahogy ráállhatok az már majdnem fekvő lenne, inkább azt csinálom hogy ha a székre felállok akkor állam rúd felett. és lábbal segítek, szóval kb guggolok aztán karból annyit húzok amennyit tudok, óriási csalás, de mégis csak ajánlani tudom mert ha követnétek a jó magaviseletet akkor tudnátok hogy ezzel bemelegíted a lábodat a guggolásra ami ezután következik, a másik hogy ha odafigyelsz ezzel is lehet komoly kifáradásod. nekem alsó pozícióban van a legtöbb gondom talán, ott is az eleje megindul, de rögtön valami gát van, nem tudja valaki melyik izom gyengesége ez? (mert hogy KGből kell le az egyértelmű :D)

hasazásból most földön fekve tolom mert kint nincs kedvem annyira lógni ilyen mínuszba főleg hogy este edzek, a húzószkodást még bevállalom, de emezt nem. sikerült megcsinálni ebből is a mestert, de végén már nem ment 90 fokba :D földön arra figyeljetek hogy a végén kicsit 90 fokon túl húzzátok hogy a csípőd elemelje a segged, a hatás nem marad el.

híd is egy érdekes, falsétát próbálgatom, de nem az igazi, kinyomni meg nem bírom magam mert gyenge a karom, csak 5-10 centire szoktam magam lebegtetni úgy a földtől, és nem is érzem annyira a fáradást a hátamon, de valamit csak ér :D

fejenállás fekvő, egyértelműen durva, próbáld előbb csak úgy hogy csak a negatív szakaszt csinálod, szal csak leengeded magad a fal mellett, térdednek párnát készíts hogy ne verd szét. vagy elején csak tartsd magad úgy. másik könnyítés módszerem ha egy mit tudom én 1-1,20 as valamire beakasztod a lábfejed (nálam ágy széle pont jó magasság) és ha nyújtott kézzel vagy akkor olyan mintha guggolnál csak fejjel lefelé, meg nem a talpadon van hanem a lábfejeden :D mivel az ágy elvesz pár kgt így könnyebb kinyomni magad

remélem segítettem valamit, olvasd el a 2. könyvet és nyomd keményen mint férfihez illik ne itt kiválasztasz ami tetszik és azt csinálod!
Boris Tadić: 47,35% Tomislav Nikolić: 49,51% (99 százalékos feldolgozottságnál) A piknikezésre alkalmas, kellemes vasárnapi időjárás és az első fordulós csalásgyanú miatt 2004 óta a legkevesebben járultak az urnákhoz a mai napon: a részvételi arány egész biztosan 46,5…..
TComment Rendszámot mindenre! 2012.04.26 12:50:00
Hogy Magyarországon miért drágább robogót forgalomba helyezni, mint személyautót? Egyszerűen el lett rontva valami.Mai műsorunk kommentposztja...