Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A kecskebaszó simogató kurvaanyát minden lipsinek

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt még tovább olvasnál, súgok: semmiképpen se így! ;-) Régebben a szülők számára a legkínosabb téma, amiről a gyerekeikkel kellett (volna) beszélgetniük, a szex volt, a mai szülők azonban ennél jóval nagyobb problémával szembesülnek: hogyan beszélgessenek a gyermekükkel a…..
Egyre nagyobb a jövedelmi szakadék a társadalmi csoportok között, folytatódik a régiók közti különbségek növekedése, a politikai hovatartozás szempontjából pedig szinte háborús frontvonalak alakultak ki a magyar választók között. Mindez persze nem véletlen: A Fidesz tudatosan szaggatja szét a magyar…..
Már ha volna Neki, de nincs. Így aztán marad az, hogy szerintem ott fent valahol már jó sok éve fogja a fejét, és azt ismételgeti, hogy „…ezeken már az ima sem segíthet…”. Még mielőtt majd kommentek sokasága zúdulna rám, hogy égjek a pokolban, meg hogy muszlim-simogató pogány-fajzat, közölném,…..
Kezdjük azzal, hogy nem vagyok Fidesz-bérenc, nem Habony megrendeléséből írom az alábbi cikket. Akik úgy gondolják, hogy aki kritizálni meri a mostani „dicső forradalmat”, az a kormányt szolgálja, azok nyugodtan zárják be a lapot, nem nekik szól ez a cikk. A posztot pont ellenkező célból írtam:…..
   Az elefántnak viszonylag jó a píárja, a görénynek meg rossz. Bizonyára oka van ennek, de ez a poszt nem erről fog szólni. Ez a poszt az Orbán rendszert leírni akaró nárcisztikus társadalomtudósok módszertani bénázásairól sem fog szólni. Arról fog szólni egy picit, hogy ha egy kontrollálatlan…..
A kecskebaszó simogató kurvaanyát minden lipsinek 2018.10.25 16:08:35
Egy szép csütörtöki napon, egy nagyon érdekes közvéleménykutatásba futottam bele, miszerint a Fidesz-KDNP tábora zuhant, 7%-al, és ezek mind a bizonytalanokhoz vándoroltak. Természetesen ez nem mai hír, de előbb-utóbb meg kell barátkozni a Fidesznek a ténnyel, hogy el fognak bukni. Süllyed a hajó,…..
A médiahelyzet úgy hozta, hogy értelmezni próbáltam a címben szereplő műsorvezetők teljesítményét. Mindhármuk pályája megbicsaklott, talán nem teljesen függetlenül a nyilvánosságban tapasztalt kormányzati térhódítástól. S bár emberileg különbözőképpen viszonyulok hozzájuk, a bejegyzéseket leginkább…..
A kecskebaszó simogató kurvaanyát minden lipsinek 2018.09.28 15:27:23
Bizonyára Ön is, mélyen tisztelt Olvasó, áltélte már azt az elképzelhetetlen horrort, amit a magyar utakon tapasztalhatunk: balesetből származó roncshalmazok minden utcasarkon, letarolt óvodáscsoportok hullahegyei az út szélén… még jó, hogy szeretett gondnokuk, a nanny state Magyar Állam kiemelt…..
A kecskebaszó simogató kurvaanyát minden lipsinek 2018.05.27 08:26:53
@bda: "Nem elgondolkodtató dolog ez? Persze lehet takarózni a múlttal, hogy nálunk volt 50 szocializmus, de 28 éve már nincsen. "

Hulye vagy bazmeg, a rendszervaltas 2010-ben tortent, nem 28 eve.
Es 8 ev alatt igenis nagyon komolyan fejlodott az orszag.
A 2010-es allamcsodbol eljutni egy viragzo gazdasagig, az nem rossz.
NemGogol Tüntike 2018.04.24 12:57:48
"Gyalázkodásba és nevetségességbe torkollott Sorosék tüntikéje." (Origo) Na, so. Olyan tündi-bündi tüntike. Marhaság. Most, hogy a disznófejű Nagyurat gyakorlatilag kiebrudalták Budapestről, még inkább nevetségessé vált az egész Origo szerkesztőségi – vagy diszpécserközponti – gárdája. Egy rövidke…..
A kecskebaszó simogató kurvaanyát minden lipsinek 2018.04.25 02:59:46
@impala: "nemcsak a lové veszti el KÖZpénz jellegét, országunk vesztette el KÖZtársaság jellegét."

Anyad viszont nem vesztette el kurva jelleget.
Képviselő választás előtt állunk, ami elvileg azt jelentené, hogy a magyar állampolgárok csoportjai megválasztják azokat az embereket, akik majd a Parlamentbe kerülve képviselik az érdekeinket. Az érdekeinket, amelyek közül egyet nagyon nagyon egyértelműen a pártok tudomásukra…..
A kecskebaszó simogató kurvaanyát minden lipsinek 2018.04.02 11:42:24
@Cpeti654321: " kirángatnak a feleséged mellől éjjel az ágyból és addig vernek a kocsiban míg be nem értek a modernkori kihallgatóhelyre akkor nem lesz ilyen nagy mellényed hidd el.""
Bar 8 eve ezzel fenyegetoztok, idaig mindig csak akkor tortentek ilyesmik, amikor balliberalis kormanyok voltak hatalmon, mint peldaul 1956- ban vagy 2006-ban.
Természetesen blogunk is örül és gratulál Márki-Zay Péter (MZP) győzelmének/hez, és sok sikert kíván neki. Ez a választás kétségtelenül megmutatta: megfelelő stratégiával és jelölttel a Fidesz bárhol legyőzhető. Ez viszont nem jelenti, hogy mindenhol ugyanazzal a stratégiával és jelölttel, mint…..
Update: a szavazás lezárult, értékelés itt    Alapvetően egyetértek azokkal az elemzőkkel és más okos emberekkel, hogy aki kormányt váltana, mindenképpen el kell mennie szavazni április 8-án és most első alkalommal fel kell adnia az elvi politizálásról alkotott elképzeléseit, azaz minden esetben…..
A kecskebaszó simogató kurvaanyát minden lipsinek 2018.02.20 03:27:50
„A nemzet nagysága, boldogsága mindig csak magában a nemzetben rejtezik.” Széchenyi: Stadium, 1832. „Jaj, Viktor, hát miért nem mondtad el? Na, hát nem haragszunk mi rád, ugyan, csacsi.Tudsz róla, hogy a kis vejed belekeveredett valami ügybe. Tudod, mert az OLAF szólt neked, hogy helló, van…..