Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amyfan (törölt)

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Építkező Vogue 2009.07.17 11:55:00
Megláttam egy fotósorozatot, ami lenyűgözött, megtetszett, megjegyeztem. A képek főszereplője pedig teljesen véletlenül a mi Enikőnk, akit szinte fel sem lehet ismerni ezeken a beállításokon. A divat gyakran kerül különleges épületek környezetébe, így sokkal robosztusabb…..
Nézzük csak: Vogue Germany: Edita Vilkeviciute; Vogue UK: Sasha Pivavorova; Vogue Australia: Kelsey Van Mook; Vogue Nippon: Anja Rubik. ..
Egyszerű, letisztult, bonyolult és különleges. A divatházak mindig is nagy figyelmet fordítottak a meghívóik stílusára, kinézetére. Nem volt ez másképp most,  a párizsi divathéten sem. Nekem leginkább a Prada, a Maison Martin Margiela és a Dries Van Noten meghívója tetszik…..
Amyfan (törölt) 2009.07.01 20:58:56
A Louis Vuitton 2010-es tavaszi/nyári táskaválasztéka tartogat néhány újdonságot.Öröm számomra, hogy végre új színek is megjelentek. Valahogy úgy érzem, hogy ennél a kollekciónál kicsit bátrabbak voltak a készítők, bátrabban kísérleteztek a színekkel és…..
Lara Stone karrierje egészen lenyűgöző, a legnagyobb cégek és magazinok kérték fel modellkedni és a Vogue Paris egy egész számot szentelt neki. Most pedig egy újabb okunk van irigykedni rá, ugyanis Lara 3 hihetetlenül jóképű modellel pózol a Dsquared2 őszi kampányfotóin.Nekem…..
Amyfan (törölt) 2009.06.27 14:49:21
Bizonyára sokunknak a nyár a kedvenc évszaka - lenge öltözékek, pezsgő éjszakai élet.Fontos, hogy szemünk megfelelő - és stílusos - védelméről is gondoskodjunk.Az idei napszemüveg trend szerint az átlátszó keretes napszemüvegekből válogattunk.(Kétféle forma hódít, az egyik…..
Amyfan (törölt) 2009.06.26 20:34:23
A héten Milánóban minden a férfiakról és a divatról szól. Na meg persze Jesus Luz-ról, aki most debütált, mint kifutó modell a Dolce & Gabbana bemutatóján. (Plusz csinált néhány botrányt is, de arról már írtunk lejjebb...) Aki nem tudja, hogy miről is van szó pontosan,…..
Amyfan (törölt) 2009.06.26 20:29:49
A párizsi divathét még alig kezdődött el, de már nagyon sok divatház bemutatta a 2010-es tavaszi/nyári kollekcióját.Ebből a körből nekem leginkább a Louis Vuitton tetszett. Jean Paul Gaultier kollekciója is jó lett volna, de nálam azok fűzőféleségek teljesen elrontották az…..
Erre a borongós vasárnap délutánra ez jutott: ..
Amyfan (törölt) 2009.06.21 20:49:33
@Amyfan: mármint a téli kampányfotók során.ja és elvileg.:D
A Chanel Fiole-t egy dél-koreai származású dizájner, Jinyoung Jo tervezte. Az ikonikus Coco Chanel munkásságát idéző autót a vonalvezetés egyszerűsége, áramvonalassága és a klasszikus fekete-fehér színek teszik különlegessé. Árad belőle az elegancia,…..
Annie Leibovitz képe. ..
Amyfan (törölt) 2009.04.25 14:52:29
@horvath911: Natalia Vodianova
Nem titkolózok tovább, már úgyis mindenféle dolgokat kigondoltatok, hogy mi lehet az a nagy közelgő változás az életemben.De előtte azért szeretném leszögezni, hogy ez nem egy én-blog, tehát csak nagy ritkán teszem meg azt, hogy a posztokban saját dolgaimról vagy az…..
A múltkori ladygagás poszt elég nagy port vert fel, van aki szerint van stílusa a nőnek, és a zenéje is cool - én nem osztom ezeket a véleményeket, de ezt már a múltkor részleztem... nem akarom ismételni önmagamat.Itt van azonban egy újabb összeállítás a…..
Amyfan (törölt) 2009.04.24 14:36:07
A nyári Louis Vuitton cipők töretlen népszerűségnek örvendenek - a celeb-világban legalábbis, hiszen egyre több és több sztáron látom viszont az alább látható cipellők valamelyikét.Én személy szerint cseppet sem vagyok kiszédülve tőlük, az én ízlésemnek túl…..
OurFashion Love or Hate? Amber Rose 2009.04.07 16:47:00
Kanye West új barátnője jött, és megbolygatta a divatvilágot félcentis hajával, extrém dizájnercuccaival, elképesztő napszemüvegeivel, kerek fenekével és spandex imádatával. Minden valamirevaló divatmagazin és blog írt róla - hol elrettentő példaként, hol pedig követendő,…..
A Viktor&Rolf tervezőpáros olyan dologgal rukkolt elő, amivel eddig azt hiszem még senki nem mert. 2009-es tavaszi-nyári kollekciójukat virtuálisan osztották meg a közönséggel. VIP vendégek, hírességek, divatőrültek, sőt élő divatbemutató nélkül.…..
Sajnos ez a lista hosszabb lesz, valahogy nem nyerte el a tetszésemet sok ruha - én vagyok a gonosz, vagy egyetértetek velem?Az előzőekben megdícsért Carrie Underwood csalódást okozott ezzel a Zuhair Murad ruhával - a színe még tetszik is (végre nem valami szokványos), de a…..
Amyfan (törölt) 2009.02.09 15:56:04
Itt van nekünk Lady Gaga, aki meglovagolván az újraéledő disco stílust, meghódítván Akon-t, igyekezik egyre feljebb a slágerlistákon. Redníthetelnenül énekel, pillog, szexuálisan vonaglik és táncol, de általában nem vesz fel nadrágot, még egy nagyobb eseményre sem. A…..
Amyfan (törölt) 2009.02.09 14:26:19
Victoria Beckham még sosem volt ilyen szexi - szerintetek is dögös? David meg hozza a formáját - izmos és jóképű mint mindig. Az Armani Underwear reklámokat nekik találták ki, mindketten sokkal jobbak, mint a saját parfümjeik hirdetésiben.Forrás: People és…..
OurFashion Vidd haza Karlt 2008.08.24 12:06:00
Mostmár hazaviheted Karl Lagerfeldet a saját ágyadba, ebédelhetsz, valamint beszélgethetsz is vele, persze mindezt csak egy kis képzelőerő segítségével. Hiszen most megszültett Karl által, a német mackó nagyhatalomnak, a Steiffnek tervezett figurája. Ruhái és napszemüvege…..
Amyfan (törölt) 2009.01.20 13:53:39
2002 óta létezik a Chanel Métiers D'Art, aminek a célja, hogy egy-egy kultúrát közelebb hozzon a divatrajongókhoz. Tegnap mutatta be az idei, vagyis a 2009-es kollekcióját Karl Lagerfeld, aki idén Oroszországot választotta témául. Az orosz ihletésű ruhák egyenesen fantasztikusak.…..
Amyfan (törölt) 2009.01.20 13:51:15