Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deák Zsuzsu

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoltam belelapozok. Mindenki amúgy is rólunk fecseg. Csernus is, meg Osho, s még sokan mások. Elemezni próbálnak, kritizálni, dicsőíteni. De minek? Hogyan? Hogy, mikor több száz mém született már rólunk, és mégis a legigazabb talán az, hogy nem csak férfitársaink, mi sem értjük mit miért…..
Malcolm 1973-ban öccsével, Angus Younggal együtt lépett a világszínpadra és alapította meg a legendás a AC/DC-t. A zenekar a róla szóló búcsúposztban így írt szombaton  hivatalos Facebook-oldalukon: ,,Mély és őszinte szomorúsággal az AC/DC ma bejelenti Malcolm Young halálát. Malcolt, Angussal…..
Egyirányú utca vagy Halott szövet, mi nem indul bomlásnak. Ha a szeretet a teremtés, és a halál a pusztulás Akkor te csak összekötöd a kettőt S miért mondják, hogy kevés vagy, mikor valójában te vagy maga a végtelenség? Mert túl lassú vagy azoknak, kik várnak Gyors mindannak, ki fél. Hosszú…..
Egy 50 km hosszú (31 mérföld és 328 láb széles) barlangra bukkantak a japán űrkutatási hivatal tudósai a Hold felszíne alatt, amiben gyanújuk szerint akár jég is lehet. Ezt a japán SELENCE szondája egy radarrendszerrel állapította meg és október 18-án megerősítette a Japan Aerospace Exploration…..