Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mislerbeatrix (törölt)

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzávalók: Piskóta (sima)4 tojás sárgája, habja28 dkg porcukor4 evőkanál hideg víz23 dkg liszt1 csomag sütőpor Piskóta (kakaós)Ugyan az, mint a sima piskótánál, csak a liszt 20 dkg + 3 dkg keserű kakaó. Töltelék:5dl tej1 csomag vanília puding1 üveg…..
"Na jó. Legyen. Kiadom a szupertitkos receptemet" - kezdetű drámai sóhajjal adta át féltve őrzött receptjét első vendég publikálónk. Mindenki számára ismerős a helyzet, amikor összejön a család egy nagy ünnepre és mindenki hozza a maga kis specialitását, amit bárki…..
Igen, ez most kísértetiesen hasonlít az epres-joghurtos tortához, de azzal ellentétben a muffin remek reggeli és tízórai is lehet. (Persze egyeseknél a torta is lecsúszik ezekben az időpontokban.)Hozzávalók: 40 dkg eper 26 dkg porcukor24 dkg margarin4 tojás sárgája4 tojás habja3 dl…..
Had főzzek ma neked Lúdláb 2008.05.28 20:16:00
Csokis piskóta, csoki krémmel, csokimázzal a tetején. Ez az a süti, aminek mindig sikere van, legalábbis Gombóc Artúrnál biztos.  Nem egy ördöngös dolog és nagyon mutatós plusz nem kell aranyárat fizetni érte a sütispultnál. Hozzávalók:9 tojás sárgája9 tojás…..
Hozzávalók: (tészta)25 dkg liszt1 egész tojás1,5 dl langyos víz1 nagy csipet só2 evőkanál olajTöltelék: (túrós) 1 kg túró 3 tojás sárgája 3 tojás fehérje Kristálycukor1 nagy pohár tejfölSóTöltelék: (almás-mákos)1 kg alma20 dkg mákkristálycukor Elkészítés:Az…..
Bár a nevében az egyik ünnep, nem kell hozzá különleges alkalom, hogy elkészítsük. Bár nem ez a legkönnyebb sütni való amit nagyanyáink nagyanyái kitaláltak. Viszont az egyik legsokoldalúbb, hiszen megkenhetjük lekvárral, ugyanúgy mint sós vajjal. Vagy ahogy a nevében is benne…..
Ez a tipikus "Dallas-néző" torta. Mert gyorsan elkészül (Nem maradunk le senkinek  a feltámadásáról.), könnyű a joghurt miatt, tehát nem hízunk el (Nem kell Pamela alakját irigyelnünk).   Hozzávalók:  4 tojás sárgája  4 tojás fehérje  18…..