Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Bettina

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos mindannyian hallottuk már a bűvös, és minden félelmet előidéző kérdést: Mi leszel, ha nagy leszel? Hová szeretnél menni tovább tanulni? Talán néhányan már első kézből, saját példából okulva megízlelték milyen rémisztő is tud lenni ez a pár szó egy mondatba sűrítve. Azonban ez csak egy…..
MóraHíre Csillámló igazság 2018.03.11 11:30:03
S még hófehér, csillagokkal díszített ruhám  összepiszkolt szegélyében is láttam némi esztétikát Akárcsak egy örökös körforgás, mely elragad s sosem ereszt elraboltál te is, szó nélkül szeretőddé téve engem S aznap még a nap az égen sem ragyogott oly szépen, mint azok a csillagok a csendes éjben.…..
Köztudott, hogy a tinédzserkor tele van nehézségekkel, megpróbáltatásokkal, az élet kihívásaival. Problémáink adódnak az iskolában, családunkban, összeveszünk a legjobb barátnőinkkel, szakítunk szerelmeinkkel, és még sok más bővíti szívfájdalmaink teljes listáját. Félelmeink, a mindennapok…..
MóraHíre Jogom van! 2017.11.20 17:58:52
Biztos vagyok benne, hogy mindenkivel előfordult már az, hogy úgy gondolta: ő mindent megtehet, mindenhez van joga, s talán még az is átfutott az agyán, hogy senki ebben le nem korlátozhatja. Bár igaz, rengeteg dologhoz jogunk van, azért mégsem tehetünk meg akármit, hisz vannak kötelességeink,…..
„Bezzeg az én időmben!” – mondogatják szüleink, nagyszüleink, amikor is felmerülnek azok a rég elfeledett gyermekkori idők, na meg persze a tinédzser évek. Talán édesanyánk középiskolás esztendőinek minden apró-cseprő szerelmi bánatát ismerjük már, éppúgy, mint édesapánk igazgatói beírásainak…..
MóraHíre Ne vásárolj semmit! 2017.11.18 21:32:54
  Sokan felteszik a kérdést, mégis mi a fene ez a világnap, hisz a vásárlás szorosan hozzátartozik napi rutinunkhoz. Reggelit veszünk becsöngetés előtt, buszjegyet váltunk, hogy eljuthassunk az iskolába, talán még a papírboltba is beugrunk pár új füzetért, hogy kedvére tegyünk tanárainknak. Emberi…..
MóraHíre Köszöntő 2017.11.18 20:59:31
 "Jó írás olvasása közben megáll körülötted a világ." - Polgár Ernő Kedves Olvasó! Örömmel jelentem ki, hogy iskolánk saját lapja újra elindult ebben az évben! Szerkesztő társaimmal együtt reméljük, hogy elnyeri majd tetszéseteket az általunk szerkesztett de a diákok azaz általatok alkotott újság,…..