Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szegedi Atilla

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ehelyett a Fidesz eldöntötte, hogy évtizedekre eladósítja az országot. Mintha nem lenne így is csúcson az államadósság. Paks II. beruházás üzleti, pénzügyi kérdései, illetve megvalósításának szükségessége is szóba került azon a szakmai vitán, amelyet az Ökopolisz Alapítvány rendezett szerdán este…..
Nő az iskolaelhagyók száma, a gyerekek negyede pedig alig tud olvasni és az alulteljesítők aránya is magasabb lett.     Az elmúlt évekre nézve nagyon szomorú megállapításokat közölt az Európai Bizottság hazánkat is vizsgáló Oktatási és Képzési Figyelő 2017 c. jelentése. A dokumentumban…..
A napokban szavaznak arról, hogy engedélyezzék-e továbbra is a mérgező glifozát használatát. Az előző voksoláson Magyarország nem állt be az ellenzők sorába, most megteheti. A Greenpeace Magyarország, a Levegő Munkacsoport, a Magyar Természetvédők Szövetsége és a Védegylet nyílt levélben kéri…..
Az Országos Mentőszolgálat figyelmeztetést adott ki, és természetesen teljes kapacitással dolgozik a két legforgalmasabb napon is, de megkérnek minden útnak indulót, hogy fokozottan figyeljen a saját, és embertársai egészségére, mondta Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője a napokban.…..
Immáron második alkalommal rajtol el Magyarországon a Száraz November. „Önmagunk és az alkoholhoz fűződő viszonyunk jobb megértésére épülő, egy hónapos absztinencia kampányát a budapesti székhelyű civil szervezet 2016-ban az angliai Sober October mintájára építette fel, és idén már a tavalyi…..