Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mydoterra illoolaj

90 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általános kérdés, hogy mely illóolaj mire jó pontosan. Ezt a kérdést megválszolni nem könnyű, hiszen a legtöbb DoTERRA illóolaj több fél módon alkalmazható és jótékony hatásukat különböző módokon fejtik ki az emberi testre. Minden illóolaj célzottan alkalmazható például stresszoldásra,…..
Ha már DoTERRA illóolajok, akkor érdmes tisztáznunk néhány alapfogalmat: Mi is az-az illóolaj?Illóolajnak nevezzük a szerves illatanyagnak azt a csoportját, mely a növényekben természetes formában található. Ha mélyebbre szeretnénk ásni a témában, akkor: az illóolajok tömény, zsírban oldódó és…..
A cédrusok, hosszú életüknek, és különleges, semmi mással össze nem téveszthető megjelenésüknek, valamint kiváló minőségű fájuknak köszönhetően valamennyi termőhelyükön beépültek az ott élő népek mitológiájába Godoljunk csak péládul a Gilgames-eposzban a Cédrus-hegy egy mesebelien szép kert.…..
A közönséges boróka a ciprusfélék családjába tartozó örökzöld. A hazai kertekben kedvelt dísznövény, hiszen nemcsak szép, de elég igénytelen is, nem beszélve kellemes illatáról. A borókát leginkább fűszernövényként, gyógyászati célra használják, valamint jellegzetes, aromás illata miatt illatszerek…..
A hideg, téli hónapokban hajunk nagy megterhelésnek van kitéve, hiszen az alacsony hőmérséklet, a szél, a magas páratartalom és az elkeülhetetlen hajszárító is roncsolja hajkoronánkat. Szárazzá, töredezetté, fénytelenné vállhat ezekben a hónapokban a hajunk. Nem kell azonban beletörődnünk ebbe a…..
A gyermekek emésztőrendszere nagyon érzékeny, így megbetegedés esetén könnyen léphetnek fel emésztési problémák az apróságoknál. A DoTERAA PB Assist Junior egy por alakú probiotikum kiegészítő, gyermekek számára. Kimondottan olyan gyermekek számára lett kialakítva, akik nehezen nyelik le a…..
A DoTERRA On Guard tisztítószer nem más, mint egy ultrakoncentrált 6X mosószer, amely a DoTERRA On Guard védő keverék és a bio-eredetű enzimek erejét használja fel, hogy megcélozza és eltávolítsa a foltokat. Jól hangzik, igaz? Természetesen a csodálatosan tiszta ruhákért! S hogy mire képes? Ez az…..
A kókuszolaj önmagában is remek antioxidáns, ezt sokan tudják róla, éppen ezért egyre népszerűbb szépségápolási területen is. Hidratáló hatásának köszönhetően kiválóban alkalmazható bőrápolásra, ráadásul nemcsak a bőrt hidratálja, hanem  gomba- és baktérium-ölő hatása is van, a bőrre kenve, a bőrbe…..
Eddig nagyon kíméletesen bánt velünk az időjárás, bár a folyamatosan szürke és egyhangú, ráadásul igen rövid nappalok így is megterhelik testünket-lelkünket. Januárra azonban komolyabb lehűlést jósolnak, ami már immunrendszerünk állóképességét is próbára teheti majd. A DoTERRA azonban a…..
A szervezetünk számára elengedhetetlen, hogy bizonyos időközönként megszabaduljunk a felgyülemlett méreganyagoktól! A DoTERRA Zendocrine tökéletes társ szerevezünk megtisztításához! DoTERRA Zendocrineben található mindegyik teljes értékű növényi kivonatot úgy választották ki, hogy támogassa a…..
A DoTERRA tömjén illóolaja  segítséget nyújthat a bőrhibák megjelenésének csökkentésében és frissíti a bőrt, zöldségkapszulában fogyasztva pedig 1-2 csepp támogatja az egészséges sejtműködést, sőt  talpon használva elősegíti a pihenést és támogatja az érzelmi egyensúlyt. Nemcsak ideális karácsonyi…..
Az ünnephez nem csak az ínycsiklandó ízek, de a klasszikus, karácsonyi illatok is hozzátartoznak! A DoTERRA három illóolajból álló, ünnepi válogatása bárki otthonába meghitt hangulatot varázsolhat! Csomag tartalma DoTERRA Vadnarancs illóolaj A DoTERRA vadnarancs illóolaja hatékony…..
A évek kegyetlenül nyomot hagynak mindenki bőrén. Bár a bőr megereszkedése egy természetes folyamat, annak érdekében, hogy minden életkorban jól érezhessük magunkat a bőrünkben, tehetünk bőrünk feszességének megóvásáért. DoTERRA Tightening Serum rhizobiumgumit és gumiarábikumot, valamint…..
Testünket folyamatosan mérgekkel bombázzuk, hiszen az ételekből, italokból, sőt még a környezetünkből is jócskán kerül méreganyag a szervezetünkbe. Éppen ezért fontos, hogy egy jó méregtelenítő kúra keretin belül nem csak a májat tisztítsuk meg, hanem a gyomorra és a belekre is összpontosunk! Ugyan…..
Szellemi frissességünk megtartása, a fókusz megtalálása, a megfelelő koncentráció életbevágóan fontos lehet a hétköznapokban, legyen szó munkahelyi kihívásokról, vizsgákról  vagy éppen gyermeknevelésről! A DoTERRA InTune olajkeveréke  növeli és fenntartja a fókuszálást, természetesen, mellékhatások…..
A legtöbb embernél előfordul, hogy emésztési zavar gyötri; évente néhány alkalommal vagy rendszeresen is jelentkezhetnek ezeknek a kellemetlen tünetek. Intenzitásuk is változó,a kellemetlen érzés gyomortáékon pedig néhány perctől több óráig is eltarthat. Az emésztési zavar legjelemzőbb tünetei az…..
 Az édeskömény egy évelő növény, melynek 30–40 centiméter hosszú, orsó alakú főgyökere kívül piszkosfehér, belül hófehér. Erősen elágazó, hengeres, finoman barázdált, kopasz, deresen kékeszöld színű szára 1–2 méter magasra nő meg.  A 20–25 centiméter hosszú alsó levelek felépítése bonyolult; a…..
A citromfű egy évelő cserje zöld, csipkézett levelekkel és apró, jellegzetes, fehér virágokkal.  A citromfűolajat már az ókortól kezdve használták a gyógyításban, sőt, a Benedek-rendi apátságokban Európa szerte elterjedt a középkorban. A svájci Paracelsus által készített karmelitavíz egyik fő…..
 A DoTERRA újabbés újabb esszenciálisolaj-csomagokkal rukkol elő, hiszen célja nem más, mint hogy minden háztartásban megteremtsék az optimális, kiegyensúlyozott közérzetet. Éppen ezért az összes csomag gondosan kiválasztott olajokat tartalmaz, így mindenki  élvezheti kedvenc aromáinak és…..
Többször is szót ejtettem már arról, hogy az amerikai DoTERRA cég egy különleges minőségbiztosítási rendszerrel garantálja az esszenciák minőségét. Ez a CPTG minőség, ami azt jelenti, hogy a termelés és feldolgozás valamint a palackozás folyamán maximális gondossággal nyerik ki, és számos speciális…..
A citrom az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásait szinte felsorolni is lehetetlen, hasonlóan a DoTERRA Citrom illóolajához, ami meghűlés esetén éppúgy jól jöhet, mint emésztési gondok esetén. Mit érdemes tudni róla? A citrom illóolaja halvány zöldessárga színű, a gyümölcs héjából…..
DoTERRA Cédrusfa illóolaja hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen a cédrusfa illóolaja számtalan egészségügyi előnnyel rendelkezik. A növény a hideg éghajlaton őshonos, a magasabban fekvő területeket kedveli és 30 méter magasra is megnőhet. Különleges földes aromája semmi mással össze nem…..
Ez a különleges olaj a copaiba fa gyantájából származik, melyet széles körben használnak kozmetikai termékekben, szappanokban, krémekben, testápolókban és parfümökben egyaránt. A DoTERRA Copaiba illóolja segíthet megnyugtatni az ideges érzéseket, kitűnő bőrápoló, valamint támogatja a szív és…..
Az idei évben igazán változékony a nyári időjárás, így akik migrénnel küzdenek, vagy érzékenyek a frontokra, azoknak bizony gyakran kell megküzdeniük a szűnni nem akaró fejfájással. A DoTERRA azonban rájuk is gondolt! A PastTense egy jellegzetes esszenciális olajkeverék, mely érzelmeket földelő…..
 A Vetiver a DoTERRA egyik legkülönlegesebb illóolaja! A vetiverfű nem más, mint egy indiai fűféle, amely Burmában és Sri Lankán is őshonos. A növény szárított gyöktörzseiből és gyökereiből vízgőzös desztillációval nyerik ki az illóolaját. Hatása egészen elképesztő, nem véletlenül hívják ezeken a…..