Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beherith

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahogy még nem főztem pörköltet vörösborral. Mindig féltem, hogy nem puhul meg a hús, vagy savanyú lesz. Most viszont igencsak megkívántam, nekiáltam hát irodalmazni. Ínyesmester jött a segítségemre: a vörösbort csak a főzés végefelé adjam a pörkölthöz, akkor nem keményedik meg! Hoppá! Most…..
Elég népszerű volt a D6-ossal nyomtatott többszínű villamos bejegyzés, gondoltam most nyomtatok pár többszínű dolgot a Wanhao i3-mal is, hogy lássuk, azzal is nagyon szép dolgokat lehet nyomtatni. Ezúttal is 0.2mm-es fúvókát használtam (Microswiss-es kiegészítő, de lehet olcsón ebayen venni sima…..
A legutóbbi olcsó, kábé 10 ezer forintos projektor után erős kétségek merültek fel bennem, hogy szabad-e kintről is 40-50 alatt másikat venni. Biztosan tudnak jót gyártani, de azért 10.000 forintért náluk is csak hulladékot kapni. Itthon azt se. De mint tudjátok, kezdek rajongani a Blitzwolf újonnan…..
Shenzhenben, Guangdong tartományban tartották július 14-én a kínai milliárdosok feleség választó találkozóját. A belépő 200.000 jüan (7.2 millió forint) volt, míg a feleség jelölteknek természetesen ingyenes. A minimum követelmény a hölgyeknél a legalább 160 cm-es magasság,…..
Az Ebay egy fantasztikus dolog, okos mint a nap, olcsó mint a tejpor, és izgalmasabb mint az ascoti derbi. Ha eddig nem használtad, hát itt az ideje. Főleg, hogy ha olyan ruhákat akarsz magadnak, ami biztos nem jön szembe az utcán. Reméljük, hogy tudunk pár értékes tanáccsal…..
MedIQ Felülés e-mailezés előtt 2010.07.15 08:48:00
Aki sok időt tölt naponta e-mail nézegetésével, Facebook státusz update-ekkel és hírek olvasásával, az bizonyára küzd az időbeosztással is, mivel az ember hajlamos sokszor ugyanazt a kört végigjárni, és ebből kiszállni nagyon nehéz. Egy lehetséges megoldás, ha más…..
Beherith 2010.07.15 14:00:59
SF.blog Ronda, de hasznos? 2010.05.10 15:12:00
Úgy tűnik, már nincs olyan szegmense a világnak, amelyet energianyereség reményében az ember ne hálózott volna be hatalmas erőművekkel. A szélerőművekről azt hallani, hogy rossz helyre elhelyezve közel ugyanannyi energiát fogyasztanak, mint amennyit kitermelnek. Mi lenne, ha…..
Még egy, a GameStopot érintő hír esett be mára: a cég egy munkatársát kirúgták, miután interjút adott egy nemierőszak-játékról. Aki nem tudná: ez a beteg műfaj Japánban viszonylag népszerű (lásd az Index korábbi cikkét a témában), virtuális nőket kell bennük…..
Beherith 2010.05.11 22:49:14
Szívhez szólóan megírt  birtokháborítási ügyet küldtek be a Zugügyvédnek egy kedves faluból,  ahol egykor  sarló és kalapács mintájú utcasarokba rendezett, szolgálati lakásokat emeltek a központban álló művelődési ház köré.Tisztel Zugügyvéd!Én…..
Sokan azt mondták, hogy Orbán Viktor nagyságához nem képes senki sem felnőni. Lárifári. Az index szerkesztőségében nem is tudatosult, hogy a nemzeti bullshit generális ifjú padavánját, Vida Viktor személyében felfedezte. Az internetes orgánum piciny nemzetük nagy történelem…..
Rájöttem! Forma 1 2009.07.30 15:03:00
Az autósport megkérdőjelezhetetlen királya a Forma 1. Kiváló izgalmat jelent, amikor ember és gép egymásnak és az aszfaltnak feszülnek. A hétvégi autóverseny mindig jó alkalom, hogy barátok összejöjjenek egy sörre, és megvitassák az autókkal kapcsolatos ismereteiket. Azonban…..
Nyalánkságot kínálnak a japán lányok, a Pinot. A Nr.1 japán elektropop trió, a Perfume tagjai egy édességgyártó kampányához adták arcukat és Night Flight slágerüket, valamint a csokis desszert köré egy komplett kamu-légitársaságot is felhúztak. Perfume - Pino CF  …..
 – ...nem, nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...  (Vicc az agresszív kismalacról) Figyelem! Csak a szöveg ízléstelen. A videók nem tartalmaznak pornográf jeleneteket! Nehéz téma következik, de nem szabad tovább kerülgetni. Meg kell…..
DJ Reno - Something About the Clash [mp3]The Clash - Should I Stay or Should I GoDaft Punk - Something About Us (Reno re-composed)talán a legötletesebb mashup a Clash megaslágerével  ..
Kihirdették a bicikli-szépségverseny győztesét, Torkel Dohmer pályázata nyerte az első díjat. A kényelmesre tervezett bicikli egyik célja, hogy vonzó legyen azoknak is, akik korábban motorral vagy autóval jártak. A másik előnye, amit különösen az európai időjárási…..
Kedves drogfogyasztó olvasó. Ugye te sem vagy elégedett a magyarországi kábítószerhelyzettel? A fűért sokat kell fizetni, ráadásul strapás, olyakor nagyon parás beszerezni.Mennyivel egyszerűbb lenne, például otthon, egy hatalmas edényben tárolni a szükséges adagot, és azonfelül…..