Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J 79

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
J 79 2018.11.09 17:24:15
@mentolos lecsó: áhh, ne is mond, rossz irányt követnek itthon.
...
az most a bibi, részemről már tegnap véget is ért a Szörvájvör sztori mert bár eddig sem szurkoltam kifejezetten senkinek mégis zavart, hogy Dávid a 'kisebbségi Rájenfilip' arcberendezésével egy pillanatig nem volt kedvelhető karakter továbbá annyira viszont nem is okos mint amennyire tolják ezt alá. ha ez, ennyi elég a győzelemhez hát akkor , baszki, itt tartunk. nemjó.
vele szemben pedig van egy Fanni aki azért egy fokkal szimpatikusabb na de ő sem az igazi és nem azért mert nőként nem tetszik hanem mert ha azt mondom Survivor, nem éppen ő ugrana be erről. a feladatok nagy részében egy nulla volt, elevickélt, kb mint tavaly Barbara de sokat nem tett hozzá a dolgokhoz. megértem persze az RTL szerkesztőket, abból főzünk amint van, persze, de ezek után, ennyi kihagyott ziccerrel és ennyi mesterséges belenyúlással nem vagyok benne biztos a következő évadot is követni fogom.
..
a Hogyvoltak túlnyomórészben nagyon jók voltak, tényleg gratula mindenkinek illetve a kommenteket is tényleg élvezet volt olvasgatni! köszi mindenkinek! :)
Fanni büszkébben viseli a védelmi nyakéket, mint instaceleb a kölcsöngyémántokat. Jól áll neki, nem vitás, sőt, Robi megfigyelte, hogy a hónaljszőréhez is passzol. A lány olyan boldog, hogy még ezt az észrevételt is őszinte kacajjal fogadja ahelyett, hogy letolná a láncot  Robi vicces kis torkán.…..
AlexaSándor hozza vigyorogva a wellnesz részleteit tartalmazó löevelet, mint akit dugni visznek, mindenkit biztosít bársonyos hangján, hogy ha lenne olyan lehetőség, hogy mindenki más menjen, csak ő marad, akkor azt választaná - plafon híján ebben a pillanatban az összes fán maradt kókusz megadta…..
J 79 2018.10.27 07:58:56
@csipcsiripp21: +1!
illetve ezt az állandó szemöldök emelgetését sem tudom hova tenni,
Nem lacafacázunk, rögtön védettségi játékkal indítunk, Fanni otthon maradt rájaszart kapirgálni, többieket Bencus faggatja a megmérettetés előtt, hogy mi ez a véres megtorló hadjárat az ex-Agila, azon belül is Fanni és Eszter ellen. Értékesítési Vezető rögtön magához veszi a szót, nem úgy van az…..
Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen…..
Új nap, új remények, kivéve persze Kitty32-nek, aki tegnap még magabiztosan nyilatkozgatott, aztán este meg csak lesett, mint Zorro a white party-n. Mondjuk a kiesése Verán kívül sok embert nem rendített meg, de így már biztos nem lesz belőle egy Barbi 2.0, aki ugyanezzel a Survivorra teljes…..
Ez itt a kettes adás, amiben Viki elmeséli, hogyan tette tönkre AlexaSándor barátsága, Doktor Panyik Doktor Júdás Anita a feladott védettségi játék miatt háborog, Rubin Kristóffal pedig kielemezzük a dzsungel műszempillákra gyakorolt hatását...
Azzal kezdünk, hogy szigetcsere. Excsórók lilák megérkezni Burzsujlendbe, majd rácsodálkozás a vjúra: „Ez az új HAZA, maga a paradicsom!” Tátott szájjal való ámulás a flórára és faunára, sose láttak még ilyet, csak a filmekben az is CGI volt. Azonnal rárontanak a matracra, visongás, majd a kosz és a…..
Agila vert seregként kullog hazafelé a kókusz, banán és ananászmentes parton, Zsérémi szerint hasznos lenne átbeszélni, hogy kit mit baszott el, a többiek viszont, élükön Fannival, nem értenek vele egyet, jobb a múltat nem bolygatni, lehet a hibákból úgy is tanulni, ha az ember…..
J 79 2018.10.02 15:27:54
@Sanda.Ipse: nem, az én logikám szerint a játék ezen szakaszában olyanokat kellene kiszavazni akiknek ténylegesen kevesebb esélyük van bármit is megnyerni. gondolok itt a 4 csajsziból 3-ra vagy Robira.
de az is igaz, elbénázta a dolgot, kb 3 mondatból meg lehetett volna győzni a többieket és maradhatott volna.
Én, ha tehetném, soha nem bíznám rá a nézőre, hogy mi történjen egy sorozatban, egyrészt azért, mert nem akarok horrorpornót nézni egész nap, másrészt meg azért, mert az alkotók gondolataira sokkal kíváncsibb vagyok, mint Lajoséra a harmadik emelet kettőből. A Black Mirror viszont más. Ott belefér...
Harmatos reggel, a szigetlakók az egymás szájszagából összeállt masszív felhő elhessegetése után máris viccelődnek, Kitti leveszi a kötést is, mert bátor, majd Nincs ennek semmi baja! felkiáltással bizonytalan mozdulatokkal odébb sántikál. Alexandra, aki gyógyszerész ÉS…..
J 79 2018.09.27 18:59:41
A "régen minden jobb volt"-érzékeltető éves toplistázás – 1995 és 1996 utáni – újabb állomása akár végcél is lehetne, hiszen önmagában annyi emlékezetes és jó filmet termett, amennyivel meglett volna a kilencvenes évek hátralévő pár esztendeje is. Igazán kemény dió volt csupán 20-at kiválasztani…..
A közelmúlt egymást érő szexuális zaklatási botrányai nélkül is jól tudjuk, a színésznők élete nem egyszerű az álomgyárban. Amíg fiatalok és szépek, addig van a legtöbb esélyük, hogy befussanak, ám elég egyetlen rossz döntés, hogy mindaz, amit addig felépíttettek, kártyavárként omoljon össze. A…..
J 79 2017.11.18 19:04:19
@Lazók György: klassz ha ezt így beláttad és bevallottad. esetleg keresd meg Ómolnár Miklóst hátha tud segíteni.
hogyvolt Survivor 3x35 - Iliász 2017.10.14 09:14:06
Az van, hogy a tegnapi poszt kommentjeiben már aminek értelme volt, elhangzott az utolsó nagy hurrával kapcsolatban, így sok újat én sem fogok tudni mondani. Egy biztos, itt és most jelentem be hogy szerdán este, ha minden igaz, 9-től, lesz egy Facebook live-unk megint, amiben SzabóZ-vel ketten…..