Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flash_FWD

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a királylány megcsókolta a villamost, átváltozott BKV. :)  ..
Flash_FWD 2020.05.13 18:49:17
@stranger: te valami kibaszott nagy bölcs lehetsz... köszönjük, hogy vagy nekünk!
Múlt hétvégén Londonba rendezték meg az OCR World Championships eseményt, magyarul az OCR világbajnokságot. A lehetőséghez képest bántóan kevés magyar résztvevő egyike volt Matyasi Gábor, aki AG50+ kategóriában állt a rajba és nyomta le nagyszerű eredménnyel a pályát. Őt kérdeztük a bulival…..
Ez a Zeitgeist c. film egyik állítása. Ebben azt állítják és bizonyítják is - ami sokunknak és persze egyre többünknek nem újdonság - hogy a keresztény vallás majdnem teljes egészében plagizálás, tehát egy nagy átverés. Ez sajnos a megdöbbentő igazság. A film egy az egyben rámutat és be is…..
Flash_FWD 2011.08.14 00:30:31
@rozi69:
Nagyot nőj!

Én is boldog vagyok, de ehhez nincs szükségem kitalált mesékre. A feleségemben és magamban hiszek.
Személyes élményed sok hozzád hasonló embernek volt... van itt theta-gyógyítás, mágneses piramisok, s ha beteg vagy, nézz fel ide:
www.youtube.com/watch?v=UbkzABA7mT8

Pár hónap és megint jön Jézuska. :)
Mindegy mi történt. Mi sem értjük, hogy is volt Horváth Oszkár háromszori befizetésével, különösen az első 130 forinttal. Nem is érdekes ez. Az érdekes a ritmus, a fokozás, a visszafojtott enegia lüktetése, majd az erupció. Igazi vulkanikus gyűlöletművészet virágzik a hajtás…..
Flash_FWD 2008.05.28 13:04:37
Akinek pedig az előző post kevés volt mára, ejtőzzön kicsit a Music Catch-csel. Relaxációs játék roppant egyszerű játékmenettel (a piros bigyók kivételével mindent el kell kapni), akik szeretik a zongora hangját, azoknak különösen ajánlott...