Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A werkfilmben aki él és mozog, mesél arról, mi kellett a 7x04 végén látott elképesztő, 14 perces csatajelenet felvételéhez. Meló, sok meló. ..
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2017.08.08 15:18:21
@a Nanga Parbat rabjai: ne spoilerezz plz
Pedig papíron milyen jól hangzott az egész: fogunk egy táblát, ráírjuk, hogy 7.16, befagyasztjuk egy jégtömbbe (érted, a Tűz és jég dalából az egyik), leteszünk elé egy lángszórószerű izét (tűz, a másik) és a Facebooon élőben közvetítjük, ahogy a tűz elolvasztja a jeget, és kigyön belőle a dátum.…..
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2017.03.10 13:46:58
@Frassar Eindal: jaj, de most komolyan. Pulizer díjjas cikket vársz egy darab jég kiolvasztásáról? Szerintem ezt sixx 4 perc 27 mp alatt írta meg mert meg kell még ma írjon 127 ugyanilyet. Mert tudod öt ezért fizetik. Anyám borogass.
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2017.03.11 03:49:18
@Mister Gumpy: Úristen. Ezen rugózni??? A zangolok asztat mongyák erre: get a life. Nem fogom neked lefordítani, de tényleg: get a life.
Ez egy meglehetősen fasza sorozat lesz, és ezt nemcsak az előzetes alapján mondjuk. Kritika hamarosan...
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2016.09.14 15:21:29
@Csigataposó: volt egy ilyen a 70-es evekben is. Meg gyerekkent lattam es a mai napig kilel a hideg a szoke robot cowboytol. Abban is valami ilyesmi volt, hogy a robotok elkezdik gyilkolaszni az embereket.
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2016.09.14 15:57:03
@sixx: akkor ez az üde kivetel, de azt te is tudod sixx, hogy mennyire öldoklö a verseny a sorozatok piacan ugy altalaban, es amit fennebb irtam abban azert van nemi igazsag ;)
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2016.09.14 19:25:00
@VogelZsigmond: azert ott is volt egy kis ellaposodas a 3. szezonban, es lehetett erezni, hogy az elso ketto volt meg fejben az iroknak. Kellett is krealniuk nehany álkonfliktust, hogy a cselekmenyt megint elore lenditsek. Az szerintem csak az irok zsenialitasan mult, hogy ezek az álkonfliktusok nem lógatták ki a lólábat kilometerekre.
Az amerikai tévékritikusok sokkal jobb helyzetben vannak, mint európai kollégáik, ugyanis nekik évente kétszer rendeznek egy-egy hétnapos szakmai találkozót, amin sz összes tévé felvonul, bejelenti új portékáit, elviszi a szakmai vezetőket és a legnagyobb sztárokat, akiket addig lehet kérdezgetni,…..
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2016.07.31 03:17:34
@eMJe: wow. Nyugodjal mar le a picsaba. Valaki seggbe kurt egy esernyovel es bent kinyitottak?
Szerinted mi a jo sorozat? Meselj! En pl csupa ful vagyok.
PrehryFarkas “De megváltoztál! A gyerekek tiszta kis jenkik lettek! Látszik, hogy már egy ideje kint vagytok! Ezt meg mióta csináljátok? Na, ezt sem itthon tanultátok! “ Ilyen és ezekhez hasonló – általában azonban jóhiszemű – megjegyzéseket, kérdéseket egyre többet kapok illetve kapunk nyaranta,…..
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2016.06.03 22:38:30
A 6. évad 4. részével folytatódott tovább az HBO, Trónok Harca című sorozata. Akik már látták az epizódot spoileres kibeszélőnket a tovább mögött olvashatják...
A Falon I. Mindenki emlékszik, hol hagytuk abba, a véres hóban, ott, Havas fekszik, és az élet szó szerint folyik kifelé belőle, mert megbicskázta Ser Alliser Thorne és áruló bandája, köztük a kretén Olly, aki tulajdonképpen egy óra alatt zárkózott fel Ramsay és Joffrey mellé a sorozat legnagyobb…..
Nem kellett sokat várni, mindjárt év elején kijelölték ki/mi lesz idén az első számú leggyűlöltebb ellenség: SzörnyetegLajos fővárosi hirdetőoszlopai. Villámkarrier ez, a sokat látott és mostanában még több viszontagságot elviselni kénytelen oszlopok máris egy kalapban…..
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2016.01.05 00:43:14
@BiG74: szerintem de, alapbol. De a sotetseg nem eleg jo szo ra. Valahol a tetves szemet gecik melysegeiben vannak. A tea party hivok sotetek, de azoknak legalabb vannak elveik ea kovetkezetesen hulyek. Ezek ugy kovetnek mindent ahogy eppen a szel fuj.
Úgy tűnik, a Trónok harcában látott meztelenség eltörpül majd a most forgó Westworld (Feltámad a vadnyugat) című HBO-scifiben hamarosan látható szexjelenetek mellett. A jövőben, egy androidokkal benépesített vidámparkban játszódó sorozat (ahol persze valami gebasz miatt nagy…..
A nyári uborkaszezon nagyszerűen alkalmas arra, hogy felidézzünk néhány régi, ám szívünknek kedves történetet. A Queen, akkortájt a világ egyik legfelkapottabb zenekara, 1986 hasonlóan forró nyarán Budapesten koncertezett. Az esemény nemcsak rockzene-történeti jelentőségű…..
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2015.08.14 19:54:12
@lékek és ellensúlyok: a fidesz szekhaz eladasarol mi a velemenyed? Ea kaya ibrahimrol?
Trikorder Rendeznek, hát rendezek 2015.08.11 09:35:32
8 éve pontozok filmeket IMDBn és most vettem észre, hogy a Rating History-nkat ki tudjuk exportálni .csv-ben. Innen egy kis excel ismerettel nagyon érdekes statisztikákat csinálhatunk szavazásainkból. Gyorsan kiszűrtem az…..
Nem gumicsont, felháborító. Úgy tűnik, a magyar tankönyvek megszámlálhatatlan baromságait a röhejestől a felháborítón át az aggasztóig vezető skálán minden nap újabb, és újabb nyilvánosságra kerülő példák emelik négyzetre. A Nyugat-ellenes kulturkampftól a baltás…..
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2014.09.14 16:07:11
@főkolompos: yo, tudod, hogy mi a baj ezekkel a maxval szeru lenyekkel? Hogy a gondolkodasuk faek egyszerusegu. Keptelenek arnyalni, minden kurva egyszeru: nyugat rossz, nemzeti es magyar - persze ha jobboldali - az jo. O mindent erre a vegtelenul egyszeru tengelyre helyez fel, tehat egyertelmu, hogy olyanok mint te meg en, akik nem egy sikon gondolkodunk keptelenek vagyunk az ilyenekkel kommunikalni. En mar megprobaltam, de tok folosleges. Szora sem erdemesek. Az ilyenekre szerintem nem szabad reagalni, meg kell hagyni oket a sajat szellemi vakumukban
Orosz kapcsolat Tönkrement sorsok 2014.09.03 18:30:48
Szerda reggel kaptam az sms-t, hogy megtalálták Andrej Sztyenin holttestét. Az Ukrajnában dolgozó orosz újságírót augusztus 5-e óta nem találták, és a baljós sejtelmek ellenére reménykedtem abban, hogy az ukrán titkosszolgálat fogságában van. Mint kiderült, a fotóriporter…..
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2014.09.05 05:37:49
@maxval a bircaman: oh, elnezest, bar latom, hogy valaszra sem meltattal, gondolom nehez a tenyekkel vitaba szallni, na annyi baj legyen, tudtam, hogy nem ma este lesz az, amikor egy sziporkazo, brillians es kikezdhetetlen ervelest lesz alkalam olvasni egy magadfajtatol (legyszives ne kerj, hogy definialjam, hogy mire gondolok itt mert akkor lehet, hogy orokre kitiltanak innen), joccakat
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2014.09.05 05:51:41
@maxval a bircaman: Muhahahah, ha en zsidozok ironiabol (achtung achtung: irony detection 0%), akkor arra felkapod a kis buksidat, de ha Krisz baratod tolja es meg komolyan is gondolja, akkor csak ugy hanyag eleganciaval atsiklassz felette, aham, igy kapasbol 2 poszt is eleg volt, hogy hiteltelenitsd magad es ha sose semmit sem olvastam volna toled korabban, mar ez is eleg lenne, hogy az altalad irottakat ezentul intelektualis hulladeknak kezeljem. na mostmar tenyleg joccakat
Filmzene és filmzene között is van különbség. Tulajdonképpen két nagy csoportra lehet bontani: eredeti filmzenékre és betétdalokra. Ebben a listában kifejezetten az előbbire koncentrálok, azokra a zenékre, amelyeket a filmhez írtak a zeneszerzők. Az én szívemhez az eredeti zenék…..
Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2014.08.19 21:41:50
63 éves korában eltávozott Robin Williams, kit elsősorban színészként, humoristaként jegyeztek. Szavakba önteni nehéz azt a hiányt, melyet halála okozott. A "nagyok" között tartották számon, gyorsan hozzáteszem, méltán. Munkássága maga volt a művészet, ha kellett bohóc volt,…..
Melyik jelenleg a világ legerősebb csapata? A spanyolokat legelvakultabb rajongóik sem tennék most az első öt közelébe sem, az olaszoknál égszakad és földindul éppen, a Bayern ellenőrzőjéből pedig kilóg az oroszból kapott hatalmas karó, a többiek pedig szinte szóra sem…..
Oroszországban teljes az eufória, milliók ünneplik a 15 év után világbajnok válogatottat. Játékosok, edzők, szurkolók, újságírók – mindenki úgy érzi, új aranykor kezdődik. Minden idők legjobb vb-döntőjének krónikájához tartozik, hogy néhány órával előtte furcsa…..
Minden idők legfrenetikusabb döntőjét játszotta Quebecben a kanadai és az orosz válogatott. Rick Nash, a tavalyi vb legnagyobb ásza tragikus hőssé vált. Ilja Kovalcsuk, aki az idei tornán eddig nem találta a helyét, a végén eldöntött mindent.Mióta ki-ki meccsen múlik a…..