Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoldogZsák

44 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
boldogzsak.eskuvo készítette ezt a képet...
boldogzsak.eskuvo készítette ezt a képet...
Van egy régi, kissé romos, toldozott-foltozott melléképületünk, amit szeretnénk átalakítani garázzsá, hogy a Jazzinek (egy Honda Jazz típusú autó, akit családtagként szeretünk) is legyen kényelmes és biztonságos "otthona". Találtunk is valakit, aki elvállalta a munkát - mint utólag kiderült,…..
Az elmúlt napokban különösen megszaporodott azoknak az esküvői szolgáltatóknak a száma, akik szerettek volna csatlakozni a csoportunkhoz, a BoldogZsákos Menyasszonyok Klubja - a stresszmentes esküvőért közösségéhez.   Mivel nincs időnk és lehetőségünk mindenkinek külön írni, ebben a cikkben…..
Emlékeztek még a múltkori posztra, amiben a szolgáltatók magas árajánlatai miatt felháborodott (és ezért az esküvőről is lemondó) menyasszony történetéről írtunk? (Ha lemaradtál róla, IDE KATTINTVA pótolhatod) Megígértük, hogy foglalkozunk még a témával, mert sok tanulsága van, amiről érdemes…..
Tegnap este egy véres kommentháború robbant ki a menyasszonyok és a szolgáltatók között az egyik legnagyobb menyasszonyi csoportban. Nem akarunk se ítélkezni, se tovább gerjeszteni az indulatokat, pusztán csak néhány tanulságot szeretnénk levonni, amit érdemes minden menyasszonynak megfontolni. A…..
A tegnapi cikkünkben annak próbáltunk utánajárni, hogy mivel lehet lelkesíteni azt a vőlegényt, akinek esze ágában sincs lelkesedni az esküvőszervezés macerái iránt. (Ha lemaradtál róla, IDE kattintva elolvashatod.) Ma arról fogunk beszélni, hogy mit tegyél, ha a vőlegényedben van hajlandóság arra,…..
Először is tedd fel magadnak a kérdést (és próbálj nagyon őszintén válaszolni rá): akarja-e egyáltalán, hogy lelkesítsd? Másképpen fogalmazva: részt akar-e venni az esküvőszervezésben? Vannak olyan vőlegények, akik a hátuk közepére sem kívánják az esküvőszervezéssel járó macerát - és ez NEM AZT…..
Arról, hogy miért érdemesebb, célszerűbb, praktikusabb (és olcsóbb!) örökcsokrot választani, már sokszor írtunk. Sőt! Összeállítottunk egy komplett örökcsokor-kisokost is, amelyben alaposan kitárgyaljuk az örökcsokor összes lehetséges előnyét. Ennek ellenére úgy látjuk, hogy még mindig sokan…..
Pár napja újra Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságának problémáitól "hangos" a Facebook. Úgy tűnik, a helyzet súlyosabb és az indulatok hevesebbek, mint bárki is gondolta. Nem célunk az ítélkezés, sőt, meggyőződésünk, hogy ez az egész nem is tartozik ránk, ahogyan a nyilvánosságra sem. Van…..
Ha a világ leginkább tekintélyparancsoló nagymamája sutba vágta a szigorú udvari protokollt az unokája kedvéért, akkor bizonyára a te családod sem fog fennakadni, ha figyelmen kívül hagysz néhány földhözragadt esküvői szokást vagy hagyományt.   AVAGY MIT TANULHAT EGY ÁTLAGOS, MAGYAR MENYASSZONY…..
"Menyasszonyok! Éreztétek már azt a szervezés alatt, hogy szívesen megsimogatnátok az uratok arcát egy kicsit erősebben és lendületből?"  - vetette fel a provokatív kérdést nemrég egy menyasszony az egyik Facebookos csoportban. Pár óra alatt sorstársak tucatjai kommentelték, és meséltek arról,…..
Te is abban reménykedsz, hogy napsütéses, meleg és száraz idő lesz az esküvődön? Bizonyára ebben bíztak azok a menyasszonyok is, akiknek ezen a hétvégén volt az esküvőjük. Aztán mi lett belőle... nézz csak ki az ablakon. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre kevésbé lehet bízni az…..
Érezted már, hogy annyira elhatalmasodnak rajtad az esküvőszervezés nehézségei, hogy mire eljön a Nagy Nap, eltorzult arcú, kisírt szemű, ordítozó MENYASZÖRNY lesz belőled? Ha azt akarod, hogy az esküvőd TÖKÉLETES legyen, nem elég profi szolgáltatókat választani, csodaszép dekorációt készíttetni,…..
Valószínűleg öt kezünkön sem tudnánk megszámolni, hogy hány szolgáltatókeresős posztot tesznek ki NAPONTA a menyasszonyok a Facebookos csoportokba. Érkeznek is bőségesen a kommentek, a menyasszonytársak és az újdonsült feleségek ajánlják a saját szolgáltatóikat, a szolgáltatók pedig magukat. Tehát…..
Ha csak egyetlen tanácsot adatnánk a Nagy Napra készülődő menyasszonyoknak, az az lenne: felejtsd el az esküvődet! Na, persze nem örökre! Pusztán csak egyetlen hétvégére! Hidd el, nagyon jót tenne neked, ha 2 egész napra ki tudnál szakadni az esküvővel kapcsolatos gondolatok, aggodalmak, félelmek…..
"Döbbenetes, hogy a legjobb szolgáltatókat már MÁSFÉL ÉVRE ELŐRE lefoglalták!" - írta ma egy menyasszony az egyik csoportban. Minket nem lep meg a dolog, hiszen jó ideje látjuk már, hogy hogyan működik az esküvői iparág. Azok, akiknek mostanában kérték meg a kezét (vagy mondjuk Valentin napon…..
Iszonyatosan stresszes napokon vagyunk túl. Kiderült, hogy egy szolgáltató, akiben megbíztunk, akire nyugodt szívvel rábíztuk a vállalkozásunk pénzügyeinek intézését, nagyon csúnyán átvert minket. Nem csinálta meg a kötelező bejelentéseket, nem nyújtott be fontos dokumentumokat és bevallásokat,…..
Csak azok tudják, hogy milyen komoly fizikai (és lelki!) megpróbáltatásokkal jár az esküvő, akik már túl vannak rajta: "Nem gondoltam volna, hogy ennyire mozgalmas lesz a nap, 24 óra alatt ÖSSZESEN kb. 30 percem volna arra, hogy leüljek és pihenjek egy kicsit." "Délután háromtól másnap hajnali…..
Emlékszel még az esküvői költségvetés tervezésének két legfontosabb alapelvére? (A legutóbbi cikkünkben írtunk róla - KATTINTS IDE) Most készítettünk egy csinos grafikát is hozzá, ami segít átlátni a kiadásokat és lefaragni a felesleget. Hogyan kell használni? 1. Töltsd le a képet és nyomtasd…..
Melyik az a szó, amit a menyasszonyok a leggyakrabban használnak, miközben egymást próbálják segíteni az esküvői készülődésben? Nem, nem a "szerelem" és nem is a "boldogság", hanem a: HORROR!   "Tudnátok ajánlani egy fotóst/dekorost/ceremóniamestert, aki nem HORROR áron dolgozik?" "Segítsetek!…..
Egyszerre vagyunk végtelenül SZOMORÚAK és borzasztóan DÜHÖSEK, amikor a menyasszonyok arról mesélnek nekünk, hogy a legközelebbi családtagjaik és barátaik folyamatosan kritizálják a "menyasszony külsőjüket". Állandó harcot kell vívniuk a kotnyeles, "minden lében két kanál" rokonokkal és…..
Tudod mi a leggyakoribb hiba, amit a menyasszonyok az esküvői helyszín kiválasztásakor elkövetnek? Az, hogy nem tesznek fel elég kérdést a tulajnak! Több mint 1000 menyasszony tapasztalatai alapján mondhatjuk, hogy általában csak négy szempontot szoktak figyelembe venni a helyszín…..
Idén különösen hosszan élvezhettük a vénasszonyok nyarát. Olyan gyönyörű idő volt, mintha a nyár kezdődne éppen. A legnagyobb örömünkre több menyasszonnyal is találkoztunk az októberi hétvégéken. Fantasztikus volt látni, ahogy fürdőztek a napsütésben és a boldogságban. Pedig egészen biztos, hogy…..