Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jamesch

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
forrás: gettyimages.in Bevallom, kicsit szomorú vagyok. Pár napja írtam egy rövid összefoglaló cikket a fekvőtámaszban nyomásról. Ha még nem olvastad, ITT megteheted. Ebben megemlítettem, hogy az én zsenge ifjúságom idején, a szocialista rendszer utolsó pár évében, a testnevelés órák testnevelés…..
Jamesch 2020.02.19 16:44:14
@Royaliver: értem amit mondasz, de azzal nem értek egyet hogy a fallabda nem sport. Nem intenzív mint egy 150kg-os deadlift vagy fél perc sprint (bár sprintelgetni azért lehet/kell közben), de a kardiovaszkuláris rendszert egy jó meccs rendesen megdolgoztatja és a kalória is ég. Azért a felhőfényképezéssel meg mosogatással közel sem egy kategória.
A kocogás sem sport?
Sztem örülhetnénk társadalmilag ha minden lusta ember heti 2-3 fallabdát/kocogást már beillesztene az életébe.

Juteszembe amiről az új posztban is szó van, ha vki testépítő testalkattal, nagy izomtömeggel nyomja a fallabdás sprinteket annak az elég intenzív lesz, főleg ha más kardió mozgást nem végez. 80-90 kilót gyorsan mozgatni a pályán nem olyan triviális sztem.

Illetve akkor még nem is említettük az idegrendszeri hozadékát ezeknek az agilitást igénylö mozgásformáknak (nem a kocogásra gondolok)
Van nehezebb dolog egy kultsorozat feltámasztásánál, hogyne lenne, sőt, hálátlanabb is, de ha a szórakoztatóiparnál maradunk, akkor az amatőr késnyelésen és a női szereplőkkel újraforgatott filmklasszikusokon kívül nem tudok nagyobb szopást elképzelni. Mert mindegy de tényleg, MINDEGY mit csinálsz,…..
  Érdekes, hogy Rómában, Párizsban, vagy Lisszabonban járva nemigen látni rosszul öltözött embert. Idehaza, bár egyre halkabban, de még mindig hallani olyan hangokat, hogy "az a fickó, aki száz kiló alatt van és divatos ruhát visel, az nagy valószínűséggel meleg..." Ezt persze többnyire még azok…..
Emeletes házban laksz? Nincs lift? Ha eleged van abból, hogy a szűk lépcsőházban szerencsétlenkedj, miközben a biciklidet cipeled le és fel, akkor itt a megoldás. Egy bőröv kell csupán hozzá, meg némi kézügyesség:..
A CBS All Access nevű streamingplatformjára, illetve a Netflixre szeptember 24-én érkező új Trek-sorozat új előzetese alapján sok mindent mondhatunk, csak azt nem, hogy nem néz ki jól, vagy hogy vidám lenne. A franchise eddigi sorozataira jellemző humornak nyoma sincs az előzetesben, van helyette…..
Jamesch 2017.07.25 16:48:57
@talgaby: Pedig az volt a legjobb, a többiben ugyanaz ment 600 részen keresztül
A Broadlink egyre érdekesebb termékeket dob a piacra, ezért is figyeljük árgus szemmel kijövetelüket. Az RM 3 mini egy olyan univerzális távirányító, ami kiváltja a különböző elektromos berendezések sajátjait. A cikkek elején kötelező elemként fel szoktuk tüntetni az árat,…..
Jamesch 2017.03.13 17:25:27
@z31bp: engem is az RF-es érdekelne, de nem találok sehol rendes leírást.
Az is tanítható vagy hogy működik az RF része? Ha van egy random 435MHz es távirányítóm azt meg tudom tanítani neki?
Az egyik legjobb és legrégebbi reality tér vissza a magyar képernyőkre ősszel: az RTL itt nálunk, ebben a posztban jelenti be, hogy újabb évadot forgat a Survivor című túlélőrealityből, amiből 2003-ban és 2004-ben is láthattunk egy-egy évadot. Ezeket annak idején egyszerre forgatta az RTL, ami a…..
Az ünnepek alatt nem csak egy exkluzív Xiaomi Mi Mix teszttel lepünk meg titeket, de úgy gondoltuk, itt az ideje egy újabb nyereményjátéknak is. Ezért megszervezzük az eddigi legnagyszabásúbb játékunkat, amiben hat darab Digoo BB-M1 okos IP kamera talál gazdára...
Jamesch 2016.12.26 00:41:32
@Hóhér az utolsó barátod:
ezt a belépés dolgot én se értem
Dávid kiakad, mert a színészei szarnak a fejére, Anna egy rendkívül érdekes játékot játszik a versenyzőkkel, Adriánhoz meg bejön a kábé nyolcvanhattal nagyobb kaliberű csaja. Ó, dehogyis mondom el, hogy ez utóbbinak mi lett a végeredménye, tessék csak végigolvasni az egészet.…..
CouchSurfing A helyes futótechnika 2016.08.16 12:39:36
Futok, és ez többet jelent nekem, mint te gondolnád. Két éve májusban kezdtem, az elején fogyókúra támogatása volt a cél, egészen júliusig utáltam futni. Nem esett jól, csak szenvedtem, és nem értettem, hogyan lehet a futást szeretni. Arra gondoltam, hogy valami biztosan jó benne, ha ilyen sokan…..
Jamesch 2016.08.17 17:09:45
@nikita: A futópad sztem nem ugyanaz, sztem ott némileg alacsonyabb lesz a pulzus, nem kell előre tolnod magad.
Én 6:30as tempoval vagyok még épp 150 alatt/körül úgy hogy nekem is 60 alatt van a nyugalmi és 185 fölött a max és ezért is küzdenem kellett, úgy értve hogy az elején sima kocogással átléptem a "zsírégető zónát". Ha nyomok egy 40 másodperc sprintet már meg is van a 180
Szóval érdekes hogy neked ennyire megy csak fel, de hallottam már mástól is.

Egyébként kösz a tippeket, ezt a reklámozott Nike cuccot lehetz megnézem
A kardió edzés olyan nálunk, mint a foci. Mindenki ért hozzá. Helyén kezelve a dolgot egy nagyon fontos része lehet egészségünk fenntartásának, de a többség vagy ellazsálja dolgot és ezzel értelmetlen időpazarlássá degradálja, vagy túlzásban viszi, ami viszont ahelyett, hogy segítene, már ártani…..
Jamesch 2016.06.28 13:22:28
@speedy gonzales: de miért nem írod le akkor hogy milyen problémák vannak, hogy a félrevezetett olvasók okuljanak belőle?!

Nekem egyébként jónak tűnt a cikk tapasztalatok alapján stb.
Azért azt tudjuk nagyjából, hogy az ősember mit csinált. Kardiót pl pont, amikor addig kergette a szarvast amíg az ki nem fáradt.

Amúgy én is utálom az aerob/anaerob/kardió keverést.

Ez a kardió öl felvetés is elég fura, nagyapáink (az enyém konkrétan) egész nap a mezőn dolgoztak aerob zónában (persze ezt ők nem tudták) és ez azért elég jó alapot adott ahogy én láttam az egészséges megöregedéshez
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca 6. évadának 9. epizódját. Kibeszélőnkben spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
Jamesch 2016.06.21 13:34:52
@kalbász: ez meg a másik
Jamesch 2016.06.21 15:22:56
@Vérnari: Nekem is úgy tűnt, hogy Ramsay játszadozik Rickonnal, ezért mondtam hogy miért nem Jont lőtte le már akkor. Értem én hogy ő egy fattyú, de az adott csatában ő ért vmit, rickon meg igazából senkit se érdekelt rajta kívül.
A nőknél már egy ideje zajlik a plus size modellek forradalma, ami a jelek szerint lassan a férfiakat is eléri. Ennek egyik első jele, hogy Zach Miko személyében megjelent az első testesebb modell egy nagy ügynökség alkalmazásában...
Ez a poszt a büntetlen örömökről szól. Olyan brownie készült ma a konyhámban, ami nem tartalmaz lisztet, cukrot, tejet, ráadásul sütéssel együtt 35 perc alatt elkészül. Ha még tartod az új évi diétás fogadalmadat, akkor ideális választás lesz: anélkül ehetsz igazán finomat, hogy utána bűntudatot…..
Jamesch 2016.01.15 10:05:29
A brit Channel5-nak van egy celebhalálokról szóló dokureality-sorozata, aminek egyik új epizódjában a tavaly elhunyt Robin Williamst egy pornósztár fogja alakítani, mert eléggé hasonlít rá. És ha ez nem lenne elég ízléstelen, a műsorban egy szó sem esik majd Williams…..
Néhány évvel ezelőtt egy szeles londoni délelőttön, Tóth József reggeli útja során arra lett figyelmes, hogy taxisofőrök kisebb csoportja gyűlt össze egy hamburgeres bódé előtt. Szimatát követve ösztönösen arra hagyatkozott, hogy ezek az emberek tudják mi a legjobb, amikor…..
Jamesch 2015.02.14 23:00:32
@A nép fia: ne viccelj már, a BlackCab még mindig kb a legolcsóbb minőségi burger. Sztem ár-érték arányban verhetetlen. A duplahúsos normálburger 1100HUF, ennél olcsóbbat nem találsz ennyi is ilyen jó hússal.
Én is az elejétől fogva eszek náluk, nekem még mindig talán a legjobb, ez persze ízlés kérdése. Nekem nem tűnt fel hogy változott volna, de megeshet.
Képzeljünk el egy olyan világot, ahol nem zsigerből készítenének zenét a zenészek, hanem egy pontos recept alapján a producer vagy háttérember szépen kitalálna egy csajbandát mondjuk és végigturnéznák az egész világot a maguk sajátos pop/metál zenéjükkel. Óriási lenne,…..
Jamesch 2014.12.01 23:12:50
Fent látható az HBO-s sorozat első trailere, jó hosszú, van benne új zene is, meg látszik, hogy igen komoly energiát fektettek bele. Nem csak arról szól majd, hogy felvették az új Foo Fighters-lemezt, hanem durván zenebuzi hangulata van az egésznek. Egyfajta zenei térképet akartak…..
Elképesztő szövegekkel nyúlnak le egyesek pénzeket, és sokszor a legjobban azokat bosszantják Magyarországon, akik amúgy fogékonyak lennének a modern készpénz-kímélésre. Külön-külön lényegtelen, filléres történetek, de az ilyen sztoriknak nagy felelőssége van abban, hogy…..
Jamesch 2014.08.21 13:00:20
@metalbobby: Az nem mérvadó hogy nyugaton nem vezették be, egyáltalán nincsenek papasses kártyaolvasóik máshol se a németeknek, USAban meg még a chipes megoldást se nagyon ismerik, nálunk meg lassan mindenhol lehet paypassel fizetni.
Nálunk kéőbb épült ki a kártyás fizetési rendszer, viszont emiatt sokkal modernebb is, ugyanez az internetes infrastruktúrára is igaz.

Egyébként kérlek sorold miért rossz fesztiválon a paypass.

Én pl ha 1 napra kimegyek viszek egy személyit meg egy paypasses kártyát összesen és kész. Nem kell KPt cipelni, számolgatni stb és a fizetés is sokkal gyorsabb.
100ftos kényelmi díjba meg nem rokkan bele senki a 16k-s jegyár mellett azt hiszem.

Szemétdíj mondjuk tényleg csak a bérletesektől kéne.