Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shark33

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Májusban volt szerencsém ismét ellátogatni New Yorkba, ahol természetesen szemügyre vettem a burgerkínálatot is - ebből következik most egy termetes ajánló, mindenki készítsen be egy kevés hideg élelmet (vagy éppen burgert), mert hosszú lesz!..
Shark33 2019.12.21 07:56:27
Idézet a youtube-os videód alatti kommentemből: "Ez az összeállítás nem rossz, de nyilván egy szubjektív válogatás a New York-i burgerekről. Azt nem írom alá, hogy ez az 5-6-7 legjobb burger joint, amit a Nagy Almában találsz, vagyis én másokat ajánlanék.
Az Emily valóban komoly és nálam ez jelenleg a legjobb azok közül amiket eddig kóstoltam (kb. 300 + burger).
Az Umami, Five Guys, Sonic és a Burger Joint helyeket én átlagosnak tartom, a Shake Shack a maga kategóriájában tényleg rendben volt, Smorgasburg piacot legutóbb nem próbáltam, ígérem legközelebb beadom azt is.
Amik nekem New Yorkban az eddigi kedvencek : The Breslin (fantasztikus bárányburger és életem legjobb burger zsemléjét ettem ott), The Spotted Pig, Brindle Room és a már említett Emily.
Ami viszont az év csalódása volt nálam - Minetta Tavern, amely szinte valamennyi burgeres toplistában ott van,
az USA egyik legjobb burgerező éttermének tartják (1 Michelen csillagos amúgy, csak nehezen tudtam eldönteni mire fel). Száraz zsemle, mirelit hasábburgonya, a köret átlag alatti, egyedül a hús volt prémium (Pat LaFrieda-féle), de az összhatás elég lehangolóra sikerült.
Amiket pedig ajánlok legközelebbre: Peter Lugers Steakhouse, Brennan & Carr, DB Bistro Moderne, P.J.Clarke's,
Au Cheval, Lot 2. Ezek mondjuk az ismertebbek, persze a sort még folytathatnánk mondjuk egy tucat kiemelkedő hellyel, hozzátéve, hogy kb. hetente nyílik New Yorkban egy olyan joint, amit érdemes kipróbálni."