Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zapuci

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami azt jelöli, hogy fogyóban a benzin. Bírjuk az ekkora jófejeket. Helyszín: Margit híd, belső sáv Időpont: péntek du. 16.30 ..
Vastagbőr Reggelizz Kovival 2008.05.28 13:45:00
Meglehetősen furcsa érzés volt ma reggel 8-kor a tv2-es Mokkát, Koffeinmentest nézve,  egy Kovival  készült interjúra törölgetni a csipát. Nu, nem azért mert nem lenne érdekes egy pornó producerrel történő beszélgetés, hisz mióta Norbi lefogyasztotta, szerencsére…..
Törőcsik Jenő, a világ több tucat országába emelt díjas vetélkedőket szállító InteracTV többségi tulajdonosa a Media Hungaryn azt mondta, hogy a calltv-szolgáltatások (hogy érthető legyen: amikor a csaj azt hadarja, hogy "hívj most, csak 350 forint plusz áfa és…..
Dirk Gerkenst, az RTL Klub vezérigazgatóját választotta a magyarországi médiaipar legbefolyásosabb szereplőjének a Marketing&Média című szakmai lap, vagyis az újság tizenöt fős szerkesztőbizottsága, és három újságírója. (A szerkesztübizottság tagjai maguk is a…..
A női emancipáció és a Playboy feltalálása óta a szépségverseny pont olyan értelmetlen és idejétmúlt, mint a pukedli. De most komolyan, ha egy nő a szépségéből akar karriert építeni, akkor egyszerűbb bejelentkeznie egy modellügynökségnél, ha pedig egy férfi magas sarkúban…..
A finnországi evangélikus egyház egy egészen furcsa módját választotta az új hívek toborzásának. Nem egészen világos, hogy az extrém példákkal csupán el akarák gondolkodtatni az embereket a hit és a szeretet lényegéről, vagy azoknak a kisebbségeknek üzentek ezzel, akik…..
Hallgattam a rádiót és sikerült egy pillanat alatt felidegesíteni magam. „Bevált a zéró tolerancia, mivel az és első négy hónapjában 152-vel kevesebben haltak meg az utakon, mint tavaly ugyanebben az időszakban.” Így szólt a hír. Megpróbáltam visszaemlékezni, milyen…..
Egy kedves olvasómtól kaptam a következő tanulmány részletet. A hűségről szól méghozzá biológiai és matekmatikai megközelítésből, amely már önmagában is elég érdekesen hangzik, nem beszélve arról az elméleti felvetésrôl, ami meghatározza, hogy miért érdemes avagy nem…..