Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oszkárság

3 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikró a burokból Mi az a gól? 2010.06.16 14:44:00
Valaki összefoglalná nekem röviden, hogy mi az a gól? Fater elhaló hangon napi 2-3x ezt óbégatja, miközben valami darázsfészket piszkál szerintem egy szurkosbottal, mert nagyon sok méhecske hangját hallom. Arról se tudom egyébként elvileg, hogy milyen, de a méhre még korábban…..
Subba Thriller cover a metrón 2012.09.18 11:30:00
..
Oszkárság 2012.09.19 13:19:02
FASZÉRT kell mindent lájkolni? Lájk ha lecsúsznál ezen a csúszdán! Ahány lájk annyi gratuláció! Mert megnézi, akinek szól, hiszen minden népszerű ember, sportoló, közszereplő, feltaláló olvas ilyen "Akik megáztak a múlt héten amikor megáztak" jellegű dolgokat figyeltet az…..
Oszkárság 2012.08.06 13:37:18
@johevi: "Tudd meg..." kezdetűek :))))) au. Indián név...
Puzsér Róbert Videóblog Álalku 2012.03.21 11:28:00
EGYES érdemjegyet érdemel az a produkció, ami a közönségtől is kevés volna. KETTES az az előadás, amitől nem kell eltiltanom anyámat, mert eszébe sem jut megnézni/meghallgatni. HÁRMAS a tízes skálán az a produkció, ami kártékony inger, tehát eltiltom anyámat attól, hogy…..
A szó konkrét és átvitt értelmében is teljesen hangyás lett a legújabb svájci országimázs kampány. Ahelyett, hogy az elszabaduló frankot próbálnák megfékezni, a du svájciak egy egészen furcsa filmmel igyekeznek a turistákat magukhoz csalogatni. A szpotban egy Martin Horat névre…..
Oszkárság Házi feladat vagyok 2011.10.07 02:06:00
A sütemény vagyok, amibe beleharaptak. A tányér szélére száradt maradék főzelék vagyok, amit a véletlen hagyott meg. A címer vagyok a pohár oldalán, ami úgy szép, ha kifelé fordítod, de egyben úgy is van a legtávolabb, és pont csak te nem látod. A faszom suzuki ülés vagyok,…..
A hererák az egyik legalattomosabb, mégis a korai felfedezéssel talán leginkább kivédhető ráktípus, ami a férfiakra veszélyt jelent. Ezért ha valamilyen cél, hát akkor a hererák elleni közdelem aztán tényleg szentesít minden eszközt. Ennek ellenére is meglepő az az ötlet,…..
Aggódunk itt, hogy csak egy évre volt elég a nyugdíjpénz, hogy fedezze a költségvetést, de mi lesz később... Semmi gond! Jövőre végre eladhatnák a kórházakat és abból is lenne egy kis cash a lyukakba. 2013-ra meg azt találtam ki hogy bevonhatnák az útleveleket, és akkor…..
Oszkárság 2011.09.21 15:38:22
@yoda-jedi: de, lehet az MNB tartalékokat is, köszi! :) De előbb vissza kell ugrani nemkonvertibilis valutába, és akkor úgy költhetjük el a tartalékokat, hogy az nem hat az árfolyamra :D

@TrueY: ez jól esett (neki) :)

@Bakter: a gripenekbe már a dubajozás miatt kell a fjuel. Ha gyorsabban forog az áru, nagyobb az árbevétel! SŐT, ha minden kurva megtanul repülőgépet vezetni, akkor egyszerre ketten mehetnek. Vagy a pilóták tanulnak meg szopni - az se könnyű.

@commando: Oroszországot nem rohanhatjuk le, mert akkor a nyakunkon maradnak a pulóverek. És a garbók.
Érezni fogjátok, hogy ez nem reklám. Nem tartom hülyeségnek a homeopátiát, de nem is különösebben érdekel, az anyám azonban minden évben a kezembe nyom egy karton oscillococcinumot, ami vélhetőleg megelőzi az influenzát, meg még 36 más dologra is jó, még a Windows is kevesebbet…..
Oszkárság 2010.12.16 19:46:09
@stro-B: nekem 5-6 gyógyszercég a legnagyobbak közül ügyfelem, de marketing vonalon, még hallomásból sem tudom, hogy valójában mik az arányok a hatóanyag vs hordozó esetében, vagy nem tudom, hogy hívják. El tudom képzelni, hogy nagyon kicsi. De azért eeeez... HA hat, akkor képzeld mennyi bajod kéne legyen, ha megeszel egy egész májat! :D Soha többé nem leszel beteg, vagy meggyógyulnak a körülötted ülők. Illetve ha ilyen jó a cucc, akkor miért halt meg a kacsa?! :D
Oszkárság 2011.09.23 19:19:00
@oázis: ezt lehet, de akkor csak 18 dolog ellen véd, és nagyon para, hogy az atomtámadás elleni védelem pl melyik 18-ban van benne.
Pozitivitás Indanet RIP 2011.08.03 10:00:00
Bezárt az IndaNet. Azt hiszem, azon kívül, hogy a bloghu profilomhoz képet töltöttem rá, igazából bejelöltem néhány embert, csináltam két közösséget, küldtem maximum 10 üzenetet, és igyekeztem másokról kicsit többet megtudni kattintgatással. Tehát nekem sem nyújtott…..
Oszkárság 2011.08.03 13:27:37
@cadix: Igazából lájk van betéve de ilyen sert csinál belőle. Legalabb tudom, hogy készül a ser. Lehet h a +1-et kapcsolom be rá, azt 10 ember nézi de van rajta pluszjel :)
markkomm Követünk az otthonodig! 2011.07.14 15:52:00
 Az OTP Bank plakátjára hívnám fel a figyelmet. Egy erőteljes negatív állítással kezdi, majd saját szövegére alliterál. Közben egy szép hölgy néz vissza ránk, teljesen belefeledkezve boldogan bankol otthon, ahogy általában a pénzügyeinket szoktuk intézni. Bár, ez az új…..
Mi is az a negatív megfogalmazás? Mit jelent a megfogalmazás? Miért fontos? A megfogalmazás alatt a szlogeneket, csomagoló anyagok reklámszövegeit értjük.  A marketingkommunikációban a legutolsó pont a csomagolás , ahol találkozhat a fogyasztó a termékkel, szolgáltatással.…..
A Blog.hu stabilan tartja első helyét a haza site-ok között. A gemius/Ipsos Audience legfrissebb, májusi adatbázisa szerint a 15 évnél idősebb, belföldi internetezők körében közel 2,3 milliós (51%-os) elérésével továbbra is Blog.hu a legnagyobb hazai oldal. Ahogyan korábban…..
Egyebek mellett erről, a címben szereplő kérdésről kell döntenie a bírónak abban a személyiségi jogi perben, amelyet a Revizor kritikai portál ellen indított Markó Iván koreográfus és balett-táncos. A per tétje kétmillió forint, no meg az, hogy nevetségessé teszi-e magát az…..
Oszkárság 2011.06.07 07:42:07
Na jó ez azért mennyire mérvadó: "A Network Dance oldalain mindössze egyetlen, a Győri Balettról szóló cikkben találkozunk Markó Iván nevével, míg Bozsik Yvette-tel tíz cikk foglalkozik" - a győri balett munkássága közben 15 évig nem volt internet sehol... más kor ez a két ember, van köztük vagy 20 év.

Sztem rendszeresen jártak Németországba fesztiválokra (Beyreuth megvan, ahová Farkasházy jár Mimivel állandóan?), illetve még a koreográfuskodás előtt a 70-es években Brüsszelben táncolt, az se Magyarország, ráadásul Maurice Bejárnak volt szólistája, aki olyan szinten híres, hogy még egy Markos-Nádas poénba is befért (“hat órakor minden bezár, jóbalettos a mórisz bezsár”), mert a prolik is tudták kiről van szó. Mint amikor Fábry azt mondja a szarásra, hogy olyan fejet vág, mintha Boccherini menüetteket játszana hárfán - nem kell legyen Boccherini lemez a polcon, és mégis vicces. Az ember nem viccből dolgozik együtt ilyen nevekkel közel 10 évig.

Persze felesleges ez a per, égő az egész téma, méltatlan, hogy azt fogják majd mondani, hogy az egyik félnek igaza van, a másik félről pedig ezért óhatatlanul azt fogja gondolni a közvélemény egy része, hogy hülye, pedig szó nincs erről. Az egész ügy minden lépésével csak kárt okoz és lever valamit a polcról, kezdve a Trafóval, amiről Markó Ivánt illető minden tiszteletem ellenére azt gondoltam, hogy megkérdőjelezhetetlenül hasznos, és olyan útmutatója annak, hogy merre kéne mennünk, mint az A38.

"Ez a per a tipikus esete annak, amikor valaki sokkal többet kockáztat a nyilvánosság előtt, mint amit egy bírósági ítélettől remélhet." - ezzel is egyetértek.
Modorosblog A Nyelvzseni I. 2011.04.07 06:00:00
És ez nem a hasonló (=azonos) című, még a 90-es évek derekán a fekete-fehér Amatőr magazinban leközölt kis pikáns történet újragondolása.Idegen nyelvet hibátlan kiejtéssel 2/6/10/14... éves kor fölött már akkor is lehetetlen megtanulni, ha az ember tartósan anyanyelvi…..
Oszkárság 2011.04.07 09:23:36
Az bazmeg! Vasárnap 11-kor ritka, hogy mindenki alszik, de történetesen apámnak névnapi bulija volt tegnap, állítólag nem ittunk. Na most ez is mindegy, szeretem magam beosztani (1) a pénztárcámat, (2) a naptáramat - utóbbiba beletartozik, hogy vasárnap mikor mit csinálok.…..
Viszonylag csekély azoknak a köre, akik (a) egyetemet végzett, huszon-harminc-negyvenéves emberek és (b) ott is voltak. Egy barátom véleménye olvasható alább, amivel én is rengeteg ponton egyetértek, különösen a végével. Ez a véleményblogom, és ezt a véleményt többre…..
Oszkárság 2011.01.27 13:31:27
@KovA: a tragédia utáni héten számos buli elmaradt. Persze, szolidaritásból, de inkább azért, mert mindenhol vannak gondok, sok hely eltűnhet, vagy annyira megváltozik, hogy már nem annak fog szólni, akinek előtte.

A PeCsa nagyon leketyegett, én párszor voltam az elmúlt 3 évben, minden alkalommal próbáltam megfogadni, hogy többet nem megyek. Ha a vendéglátást is beviszik, meg csinálnak valamit a dekorációval, még lehet belőle valami, de a beépített szolgáltatásai elmaradnak a férőhelyek számától, amúgy általában színvonalban is. De legalább a bejáratnál vannak a ruhatárak, korrekt a nagyterem, és nem lakóövezetben van. Kéne neki egy újjászületés.

@Mogyoró007: nem tudom, mi igaz ebből a rendőrnek tanuló fiú sztoriból, de ha ezt a feljebbi kommenntben olvasható "szolgálatba kell helyezniük magukat" gondolattal szembeállítod, akkor ez az vélt vagy valós figura pont az ellenkezőjét csinálta annak, mint amit később várnánk tőle. Jótanuló.
Oszkárság 2011.01.28 09:11:37
@Ödön007: köszi! Te legalább tudom, hogy nem kitalálod, amit mondasz. Ez is olyan, hogy csoda h nincs még több hülye történet, amit valaki kitalát. A legelképesztőbb tényleg az, ami a posztban is van, hogy emberek tök nyugodtan mesélnek úgy nemlétező dolgokat is, mintha velük történtek volna. Ha vmi eszembe jut, akkor lehet h privátban élek a kérdezősködés lehetőségével, köszönöm.
Oszkárság Nem, Gyöngyvér, nem! 2011.01.23 08:39:00
Nemrég önhibámon kívül egy angol felsőfokú nyelvvizsgán jártam, miután 15 éve az írásbeli rész nem lett meg, és most lett kedvem és motivációm pótolni. A vizsga menetét intéző főkolompos nő óriási volt. Sziporka szívem frizura (lelapult Unicum reklám haj nőiben), de…..
Oszkárság 2011.01.23 13:53:49
Pozitivitás Benyugizás 2010.12.16 19:50:00
Asszem ezt a szót most megalkotom, és használni fogom. A kocsiban például mindig a 6-os CD helyen van a nyugizene. A pénzem és a naptáram beosztása mellett a nyugalmamra vagyok még nagyon érzékeny, és sokat jelent, amikor érezhetően megnyugszom, pláne, ha ebben segít valaki, vagy…..
Pozitivitás Egy törlesztés vége 2010.12.10 09:28:00
Azt hiszem, 2002-ben csakazértis alapon vettem meg magamnak az első laptopomat, valami horror összegért, egy részét készpénzre, egy részét pedig 1 éves áruhitelre. Jellemző, hogy a munkahelyemen fél évvel később megkérdezték, nem kéne-e egy laptop. Nem. Mondom kocsi. Na ott még…..
Budapest, Oktogon, tömeg. Idős, hajlott nénike érkezik a zebrához és készül átkelni a rövid ideig nyitva tartó zöldön. Lassú, mert jobb kezében elől botja, bal kezével pedig maga mögött húzza gurulós szatyrát. Benne krumpli, savanyúság, alma, ingyenes újság, szemüveg,…..