Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GaTa

2 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..
A hír: A Posta lesz a negyedik mobilszolgáltató. Egy mondatban: Kapcsolás közben gondolom lehet majd képeslapot, lakásbiztosítást vagy kaparós sorsjegyet venni. ..
GaTa 2012.02.02 09:40:04
Egy valamirevaló punk évek óta annak reményében pásztázza a karácsonyi tévéműsort, hogy a két balfasz betörő ezúttal elkapja a kis Kevint, és felboncolja egy tapétavágó késsel. Sajnos minden jel arra utal, hogy ez idén is megmarad a vágyálom kategóriában. Mint ahogy az is,…..
Tetovált lányok Chelsea 2. 2011.12.14 09:15:00
..
Pár napja mutattuk be, milyen az, amikor Trent Reznor feldolgoz egy Led Zeppelin-számot, most pedig itt jön az, hogy milyen, amikor Trent Reznort, egész pontosan a Nine Inch Nailst dolgozza fel – nem, sajnos nem a Led Zeppelin – hanem Leona Lewis. Az énekesnő többek között…..
Rendszeresen tudósít az újság, hogy a kerékpáros fejlesztés töretlen. Szétnéztem, és fotóztam. Hát, én inkább fejvesztésnek nevezném... A képek önmagukért beszélnek. Rókusi darázsoszlop   Kálváriai végállomás   Aradi téri sakkbábu Update (2011.12.15.): A…..
Kohári Nándor önkormányzati képviselő kezdeményezésére tartották meg az Ifjúsági Házban az I. Szegedi Kerékpáros Kerekasztal című értekezletet október 27-én, csütörtökön. A szegediek ésszerű közlekedésszervezést igényelnek, az együttközlekedést pedig már…..
A 600 milliós reklámkampányról óhatatlanul is eszembe jutott, hogy ellenzékből hányszor emelte fel a szavát a Fidesz a közpénzből finanszírozott propaganda ellen. Persze más a kampány és más a kormányzás, ahogy az ősi mondás is tartja.Addig is,  amíg elkészül a…..
A dróton túl Jön! Jön! Jön! 2011.03.14 14:25:00
                              Megjelenik április 11-én! www.maximumnullaaldozattal.hu  ..
A hír: Iveta Radicová nem hisz a védőhálóban. A másik hír: Nem akar felállni az uniós dizájnlámpa. ..
GaTa 2011.01.11 16:23:22
hvg.hu/itthon/20110111_sp_mediatorveny_kritika#rss
Schmitt Pál szerint sajtószabadság van Magyarországon.
Hofi: "Szólásszabadság van. Mindenki azt szól, amit szabad."
Worluk írásából:  "A világ pedig látja, hogy ezekről az arcokról naponta megírják, hogy büdösbunkó diktátorok, ők meg le se szarják – tehát nem azok. Ahol büntetik, ott lehet tudni, hogy igaz. Ez ilyen szimpla indikátor."..
Na, ezt hiányoltam már, sok a remek munkanélküli diplomás, kezdjük meg az 1 millió új munkahely létrehozását! Íme, az első remek lehetőség. Hát ki nem szeretne egy csapatban dolgozni Pali bácsival és Kiss Norbival?Apróhirdetés az Expressz.hu-n:A szöveg:"Szervezetünk…..
GaTa 2011.01.04 17:03:15
@Conv:
bocs, öregem, a kétségbeesés nem a legjobb ötletek szülőatyja. Szeptember óta keresek munkát, persze, hogy minden szir-szarra ugrok, de már ezekben sem lehet bízni...
Egy mondatban Ajándék tőlünk 2010.12.21 23:07:30
A hír: Megújult az Egy mondatban blog. Egy mondatban: Szalai Annamária helyett mi ezt aggatjuk a fára. ..
Egy mondatban Nem frankó 2010.12.21 19:38:00
A hír: 220 forintig drágult a frank. Egy mondatban: A cionista multinacionális tőke ármánya Szent Hazánk, a Nemzeti Együttműködés Rendszere és Szeretett Vezetőnk, Dr. Orbán Viktor, Minden Magyarok Örökös Miniszterelnöke ellen, gyurcsányista segédlettel...
Itt a Gróf Balázs által rajzolt Darabolós Pingvin-sorozat második része, amiben a láncfűrésszel szobrászkodó címszereplőt egy betépett hippi zavarja meg munkájában, aminek, hát, tudjuk, hogy mi szokott a vége lenni. A rajzfilm érdekessége, hogy a hippi hangja Keith Caputo, a Life…..
Ismerős volt nekem egy peches parkoló sztorija, mintha már láttam volna ilyet, aztán beugrott, hogy hol láttam. Itt, ezen a blogon, még áprilisban.A Pécsett élők nagy része bizonyára tisztában van azzal, hogy vasárnap délelőtt a Vásár és a Plaza környékén hol szabad és hol…..
GaTa 2010.10.27 14:57:41
@SilentSound:
nem akarok kötekedni, de én márciusban jártam úgy vagy 5-6 autóstársammal, hogy Pécsett, a Móricz Zsiga körtér környékén - mert ilyen is van itt! :D - beálltam egy zsákutcába a jobb oldalra a járdára két kerékkel, mert ott volt hely, és a másik oldalán az utcácskának állt a megállni tilos!-tábla. Természetesen a fene sem figyelte, hogy a tábla alatt lévő rozsdafolt az a jobb oldalra mutató, fehér alapon fekete nyíl, mely szerint a tábla hatálya oda - is - esik.
Beszoptuk. Csúnyán. Én 16 rongyra.
zoli voltam Meanwhile 2010.08.04 14:18:00
Az emeleti erkély meghatározott pontján a kis mobilnetes stick végre talált netet.Úgyhogy most a "meghatározott ponton" ülök, ölben notebook, fölötte meg valami kurvajó panoráma, tényleg, meg tudnám ezt szokni. Múltkor Björk mondta, pedig róla nem is gondoltam volna,…..
Hát, nagy nehezen, de megérkeztünk a Wolf József Turistaházhoz. Igaz, a beígért négy busz helyett csak kettő jött, és azok is eltévedtek az első körrel, így a második forduló 11 órára ért föl, de legalább itt van mindenki!Megkaptuk az eligazítást, előzetes kárbecsléssel…..
 Kedves Mindenki és Egybegyűltek! Emlékeztek a 2008-as Timur Lenk koncertre? Vagy a 2006-os Ez3kiel hatalmas zúzására? Netalán a '97-es Boccaccio-s őrültködésekre? Nem??? Mert mi sem. Egyrészt mert régen volt, másrészt az alkohol jótékony köde borítja azokat a…..
Kegyetlen őszvégi napok következnek. A november nem viccel, kedves barátaim. Lesz itt dér, köd, eső s hó, melankólia, vizsgaidőszak, szünet az európai labdarúgó-bajnokságokba. Érkezik a november, mint egy szorgos cserkészcsapat szemétszedésre a Cserhátba. Vagy mit tudom…..
GaTa 2010.02.25 00:54:39
Február 10-én kora délután biztosan sokan meglepődtek, mikor a PTE Ifjúság úti aulájában Kalasnyikovokkal hadonászó, símaszkban rohangáló terrorista-gyanús egyénekbe, és usankás, szőrmekabátos oroszokba botlottak. Nem, nem a Szovjetunió tért vissza minden gyönyörével, hanem…..