Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nakamura

51 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
Manos: The Hands of Fate (1966) Írta: Harold P. Warren Rendezte: Harold P. Warren Már többször is előfordult, hogy ártatlanul induló szeánszaim csúnyán félresiklottak, és vérrel-verejtékkel átszenvedett pokolbéli kirándulásokká váltak. Ennek ellenére mindig sikerült…..
nakamura 2011.03.03 16:23:31
@Darkcomet: erről tudnál valami linket megosztani?
nakamura 2011.03.04 17:54:22
@Darkcomet: ennek utána kell nézni.
Mozi Mocsok Ne hagyjátok ki! 2010.09.29 15:31:00
Kezdődik az új szezon, mi is ébredezünk, de mielőtt folytatnánk utazásunkat a méltatlanul elfeledett filmek birodalmába, hadd ajánljak a nyájas olvasónak egy kíváló szerda esti programot. A tovább után rövid hivatalos közlemény, majd pár soros személyes ajánló következik.…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
nakamura 2010.09.03 23:23:08
Foxy Brown (1974) Írta: Jack Hill Rendezte: Jack Hill Emlékeztek még az Ed Wood sorozatra? Mennyi elképesztően fontos munkával találkoztunk! Bride Of The Monster, Glen or Glenda, Night of the Ghouls, a Kilences terv, alkotások, melyek mindegyikében volt egy kivételes tehetségű…..
nakamura 2010.07.28 21:04:04
@rettentó: kösz a javítást!!
Space is the Place (1974) Írta: Sun Ra Rendezte: John Coney Csalódást kell okoznom azoknak, akik azért néztek be, hogy felmarkolják heti hülyeség-adagjukat, mert ezúttal egy kakukktojás kerül teritékre. Az eheti alkotás rendezője, pontosabban szellemi atyja nem tetőtöl talpig…..
Attack of the Killer Tomatoes (1978) Írta: John De Bello, Costa Dillon, Steve Peace, Rick Rockwell Rendezte: John De Bello Nagyon sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy kilábaljak az alkotás okozta sokkból, és józan itélőképességem visszatértével rávegyem magam arra, hogy elmeséljem…..
nakamura 2010.04.15 11:49:01
@HeroZs: köszi, várjuk a beszámolót!
nakamura 2010.04.19 17:33:44
@HeroZs: muhhahahahaha!!!!!!!!
Ganja & Hess (1973) Írta és rendezte: Bill Gunn Már nem is tudom felidézni, hogyan akadtam Bill Gunn hányatatott sorsú munkájára. Az biztos, hogy a helyzet annak idején sem volt könnyebb: Gunn filmje hiába volt az 1973-as cannes-i Kritikusok Hetének egyik legnagyobb sikere, az…..
Makacsul nem akar összébb rázódni a tabella eleje, bár ne elégedetlenkedjünk, hiszen már az is nagy dolog, hogy az Inter nem lépett meg annyi ponttal, amennyivel már a világ bármely egyetemére be lehet kerülni. Bár nem győznek a Kiemelten Ellenséges Területnek számító…..
Nem tisztünk eldönteni, hogy csak udvariaskodnak/hitegetnek a felek, amikor azt mondják a Manchester United-Milan visszavágó előtt, hogy nyílt a továbbjutást kérdése, de annyit feltétlenül szeretnénk jelezni, hogy szerintünk bizony az. Lehull a lepel, Garcia bőrmester is színt vall…..
nakamura 2010.03.10 22:49:17
@Eastbay1: részemről ez nem volt több, mint szegény ember kiáltása a sötét puszta közepén. lesz itt még jópár feledhető zero titoli év, aztán a minden elmúlik alapon ez a sorozat is meg fog szakadni valamikor. klasszikus zenét kell hallgatnom, hogy lenyugodjak. a MU-nak meg grat.
nakamura 2010.03.10 22:56:10
@Eastbay1: benne van a pakliban. én minden évre úgy tekintek, mint a hét szűk esztendő megkezdésére... öregem, elhozzák beckhamet, de mi a bánatért?!
Blue Sunshine (1976) Írta és rendezte: Jeff Lieberman Utoljára a rossz emlékű Monolith Monsters előtt éreztem ehhez hasonló türelmetlenséggel vegyített kiváncsiságot, ám szerencsére ezúttal nem pofáraesés lett a vége, mert a Blue Sunshine vitán felül minden idők egyik legjobb…..
Két évvel ezelőtt a Milan egészen elsőrangú produkcióval lepte meg a Manchester Unitedet, az óriásit futballozó olaszok keresztbe lenyelték az angolokat. Lássuk be, ennek most jóval kevesebb az esélye, még ha ez a United nem is olyan erős, mint az volt, és nem is függött annyira…..
nakamura 2010.02.16 21:36:02
@Hispan07: erről bukowski "love is a dog from hell" c. kötete jut eszembe :) forza diavoli!
nakamura 2010.02.17 01:40:07
@raoul_duke: én is valami hasonlóban bízok. ha pedig más nem jön majd öszse, reményeink szerint majd a transzfereknél kurrens kopaszok végre értelmesen fognak igazolni.
Warlords of Atlantis (1978) Írta: Brian Hayles Rendezte: Kevin Connor Egészen fél órán keresztül teljes frászban voltam, hogy a két héttel ezelőtti free jazzel fűszerezett, hétköznapi értelemben vett jó film után ismét cserben hagyott szerencsém, és a totál idióta cím…..
Grizzly (1976) Írta: Harvey Flaxman, David Sheldon Rendezte: William Girdler Mióta világ a világ, az igazán nagyszabású alkotások fokmérőiként tekintünk a minden részletet gátlástalanúl nyúló koppintásokra. Nincs is ebben semmi különös, hisz ha egy recept bevált, akkor minek…..
Akár laposnak is nevezehetnénk a Serie A hétvégi fordulóját, ha nem lenne két fontos személyi változásunk, amelyek miatt muszáj kiemelt jelentőséget tulajdonítanunk a Genoa nápolyi vendégszereplésének, és a Juventus-Lazio kiesési rangadónak. Természetesen Zaccheronira és…..
nakamura 2010.01.30 19:42:53
The Giant Spider Invasion (1975) Írta: Robert Easton, Richard L. Huff Rendezte: Bill Rebane Újra fantasztikus a hangulat blogunk házatáján, hisz a múlt héten sikerült belebotlani egy egészen kíváló alkotásba. Szinte teljesen megfeledkeztem a bolygónkat veszélyeztető bestiákról és…..
nakamura 2010.01.25 13:47:08
@sirrobin: Tisztelt Sirrobin!
Az olvasók nevében is köszönöm roppant izgalmas és mulatságos kiegészítését. Lám-lám, egyesek nem is akkora kóklerek, a hetvenes években még plüssállatokkal bohóckodnak, de kettőt pislogunk és már ők reptetik Supermant.

Viszont az, hogy a pókok földreszállásának jelenete inspirál valakit arra, hogy egy teljes képregényt megfilmesítsen, túllép a racionalitás határán, és nem tudok mellé komentárt fűzni.
nakamura 2010.01.26 15:12:24
@sirrobin: félre ne értsd, én csupán az alkotók értékrendjét vontam kétségbe.
Az olasz bajnokság izgalmas tavasza múlik a 21. forduló rangadóján, ami történetesen a Derby della Madonnina 273. kiadása is lesz: ha az Inter begyűri a Milant, valószínűleg az utóbbi évekhez hasonlóan csak az ezüstért megy a tülekedés a hátralevő fordulókban. Viszont ha a…..
Sugar Hill (1974) Írta: Tim Kelly Rendezte: Paul Maslansky Tavaly nyáron megkezdett, január közepéig tartó téli álmunk leteltével itt az ideje, hogy ismét beálljunk a futószalag mögé, és ott folytassuk, ahol annak idején abbahagytuk. Szezonnyitó alkotásunk, a Sugar Hill ugyan nem…..
nakamura 2010.01.21 01:28:16
@sirrobin: a sugar hillt kétszer is megnéztem, akkora limonádé volt, de jön még kutyára dér. erről a polygamyról nem találtam semmit, nem tudod kirendezte?
nakamura 2010.01.21 10:38:15
@periplaneta plumbum: meg se fordult a fejemben, hogy végigolvasod ;) köszönöm a dícsérő szavakat!
2010 első bajnoki fordulójában hiába szerez csak két pontot az első három helyezett, radikális változások nem lesznek. Radikális dolgok Rómában lesznek, ahol a szélsőjobb és a szélsőbal találkozik (Lazio-Livorno), aztán a toszkán derbin összecsap Firenze és Siena,…..
nakamura 2010.01.06 22:36:40
@popp: ok, elismerem, kicsit elragadtattam magam, de lássuk, be, akkora les volt, mint ide lacháza.
nakamura 2010.01.06 22:43:32
@Iustizmord: erről van szó. boris akkor teszi be, ha aranytálcán kínálják neki a lasztit. az első gólt még abbiati is bevarrta volna, ennek ellenére persze köszönjük neki.
nakamura 2010.01.06 22:45:00
@stonedraider: esetleg a bíró.
Zardoz (1974) Írta: John Boorman Rendezte: John Boorman Ahogy olvastam a szakirodalmat, a megannyi elemzést, egyre nyugodtabb lettem, hisz nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nem csak én nem értettem kis túlzással egy büdös szót sem az eheti alkotásból. A legtöbb írás ízét a…..
nakamura 2010.01.01 17:35:18
@Sarakrael: a zardoz a hülyefilmezés alfája és omegája.
a blog nem maradt abba, inkább azt mondanám, stábunk kivett egy több hónapos szabadságot, a sorozat a közeljövőben újra folytatódni fog, a szintet igyekszünk még lejjebb adni. kösz az érdeklődést.
Zárjuk már le az évtizedet! Őszintén ki kell jelentenem, hogy összehasonlítva a 70-es, 80-as, 90-es évekkel, az elmúlt évtizedről tudom a legkevesebbet. Mondjuk ebben az évtizedben ittam a legtöbbet, ez is tény. Ha zeneileg nézzük, nagyon kevés kedvenc, vagy maradandó dal jut…..
Egyetlen nyomorúságos meglepetésre sem futotta az utolsó forduló szerdai játéknapján pályára lépő csapatoktól, talán a Liverpool második hazai vereségét tehetjük egyedül ebbe a rubrikába. Mivel nagy dolgokról nem tudunk beszámolni, így rámegyünk a bulvárra: Bölöniék…..
Csodálatos lehetőség kínálja magát, hogy a múlt héten a Bari egyik legjobbjaként tündöklő Koman Vladimir kezdőként kapjon lehetőséget, hiszen a tökutolsó Sienát fogadják. A 14. játéknap rangadóját a Giuseppe Meazzában játsszák, az Inter a Fiorentinát fogadja, és ha csak…..