Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rumi és Zsuzsi

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délután Rumival megmentettünk egy fiatal lányt.Épp tanultam, amikor kintről veszekedést hallottam. Kimentem az erkélyre. Egy lány segélykérését, és férfi trágár önkifejezését, és az ablakokban csüngő szomszédok "Talán hívni kéne a rendőrséget." elszólást…..
Amikor Mia hozzánk került, féltem, hogy túlzottan megkedvelem, és elhanyagolom Rumit. Tényleges félelem volt. Aztán úgy döntöttem, hogy ellazulok, és élvezem egy újabb kutya társaságát, tanítom, figyelem a fejlődését, és Rumit. Ahogy kialakult az új életünk ismét…..
Múlthét vasárnap megérkezett Mia, a kis másfél éves vér-beagle. Teljesen nyers és szocializálatlan. Hamar feloldódott, és gyorsan tanul, Rumival pedig imádnak játszani. Láthatólag nagyon jót tesz neki egy fajtársa állandó jelenléte. Ahogy egyre jobban megismertem Miát,…..
Rumi, a szemem fénye május 31. 2008.05.31 19:59:52
Ma is voltunk kutyasuliban. Eleinte Rumi mindenáron játszani akart, de aztán a munka lefoglalta.Pokoli meleg volt, de ennak ellenére remekül teljesített! Még egy kis agilityre is volt ereje. Hamarosan ideiglenes lakótársunk lesz, hiszen minden valószínűség szerint holnap ideköltözik…..
Rumi, a szemem fénye május 29. 2008.05.30 19:10:15
Tegnap délután elmentünk kutyasuliba. Jól ment a gyakorlás, és büszkélkedhettem, hogy milyen engedelmes és jólnevelt a kutyám. Mindenki vidáman, érdeklődően megszaglászta, csak egy német juhász volt ellenséges vele. Nagyon ugatott rá, és a gazdája alig tudta visszatartani.…..
Rumi, a szemem fénye május 27. 2008.05.27 03:42:31
Rumi a tökéletes férfi. Türelmesen, szó nélkül tűrte, hogy hisztis és morcos voltam. Általában átragadnak rá az érzelmeim, de ma sejtette, hogy nem tenne jót, ha követné a példámat. Amikor csak néztem ki a fejemből, játékra hívogatott, és amit a csipogós elefánjával,…..
Rumi, a szemem fénye május 23. 2008.05.25 03:02:55
Hajnali 5-kor keltünk, hiszen jelenésünk volt a Reggeli című műsorban. Újabb csoportos kutyalegeltetésre indultunk, majd egy gyors reggeli, és kávé után indultunk az RTL klub stúdiójába. Láthatólag szivesen feltérképezte volna a terepet. Főleg a váróban lévő asztalt, amin egy…..
Rumi, a szemem fénye május 22. 2008.05.25 02:27:10
Korán keltünk, mivel délután indultunk Pestre, és még el kellett intéznünk pár dolgot. Amikor pakoltam, Rumi odahozta a köteles labdáját, lerakta a táska mellé, leült, nyújtotta a mancsát, és amikor megfogtam megnyalogatta a kezem. Így a labda is jött velünk... :)Miután…..
Rumi, a szemem fénye este 2008.05.21 22:12:33
A holnapi utazás tervezése közben nosztalgiáztam egy kicsit. Február 14-én, amikor elhoztuk Miskolcról Rumit, rettenetes volt vele utazni :D Pár másodpecnél tovább nem volt hajlandó egy helyben maradni. Állandóan felugrált az ölembe, felült mellém az ülésre, és minden…..
2007.szeptember 5-én este egy epilepsziás roham közben bevertem a fejem, és utána látászavar jelentkezett. Homályosan és elmosódottan láttam mindent. Még aznap este kimentünk a neurológiai ügyeletre, ahonnan hazaengedtek azzal a feltétellel, hogy másnap menjek vissza a…..