Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simon Veronika

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furmint Horse Kéknyelű 2019.01.07 18:08:20
  25 éves lett a badacsonyi Istvándy Pincészet. A család ez alkalomból szeretett volna együtt ünnepelni a baráti körrel. Társadalmi felelősségvállalás kapcsán, a baráti ünneplés kiegészült egy szakmai kerekasztal beszélgetéssel. Az első Kéknyelű ízlelő Kóstoló így július 04-én délelőtt lett…..
Furmint Horse Átlényegülés 2018.07.01 23:46:48
Átlényegülés "Látva a kíméletlenséget az ellenségek szemében, kik húsát marják, velejéig hatolnak, gyorsan rájön, hogy itt a hordó fogságában, egyedül lesz kénytelen megvívni, élete legnagyobb csatáját." Végre felcsillant a sokat várt fénysugár.   - Megmenekültem! - éljenez a kis…..
  Vannak olyan régi magyar szőlőfajták, amikre már csak a fajtagyűjteményekben bukkanhatunk rá, vagy sajnos még ott sem. Viszont vannak olyanok, akik túlélők! Igen! Azok, akik nem váltak a mérhetetlen pusztítás martalékává, hanem győztek és most itt vannak a szőlősoraink között - a pincéinkben a…..
A sütis Mónikától (maimoniblog.hu) szoktunk rendelni. A cukrász hölgynél glutén, laktóz és cukormentes változatokban is bőven van választék. Ha rendelünk, elmondjuk, mire van igényünk és egyedi tortát szab ránk. Most egy gluténmentes, friss könnyű habos, viszont kevésbé cukros változat volt a…..
Furmint Horse Égitestek tálalva 2017.11.02 12:56:54
A lehúzott ablakból beáramló levegő frissítő hideg vízként hat piruló arcomra. Bár segítőkész és türelmes ellenőrt kaptam ki, mégis rám jött a frász, amikor  hosszú perceknek tűnő keresgéléssel sem találtam, idegesen kotorászó ujjaimmal, az érvényes vonatjegyemet. Október 13. van és ráadásul péntek.…..
Furmint Horse Vörösen-feketén 2017.11.02 12:42:42
  Valamint az sem árt, ha mindenféle téveszmét nem nyalsz be a tudatlanságod miatt, amit terjesztenek úton-útfélen. És hogy a konfitálás nem valami újszerű dolog, mert már többek között Csapody Balázs nagymamája is így készítette a kacsát, csak másképp hívták a műveletet. Na de ehhez az instant…..