Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almodhi

0 bejegyzést írt és 2327 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      " Ehhez elmesélte azt is, hogy 2017 után egy évig a Farkas-hegyen készenlétben tartott egy kisrepülőgépet, hogy ha arról van szó, bármikor Bécsbe tudjon menekülni. Elmondta, hogy például Schmidt Mária felől is kapott olyan üzeneteket, hogy „felmossa vele az Indexet”.  (A 444.hu Bodolai…..
       E sorok írója a vakszerencsének köszönheti, hogy most nem egy géppuskafészkekkel diszkréten díszített ingatlanban lakik a parókás feleségével és kilenc gyerekével közel Nabluszhoz, mely kilenc gyereket már rég megtanította volna arra, hogy Júdeát és Szamáriát  .sten (ilyeneket is mondana,…..
       Boldog Salkaházi Sára nem a keresztény kultúrát akarta megvédeni. Ő a zsidókat akarta megvédeni a nyilasoktól és ezért megölték. A keresztény kultúra védelmezése Magyarországon azt jelenti, hogy nemcsak a zsidókat kell Dunába lőni, hanem a Salkaházi Sárát is, és amikor aztán boldoggá…..
almodhi 2020.12.16 01:00:27
@DarthVader: A lopás az lopás. Akkor is ha 75 év után mosdatják a tolvajokat.
almodhi 2020.12.16 13:51:19
@DarthVader:
Nem tudom. De nem hiszem. Nem szoktam elhurcolt emberek lakásait kirabolni. És ehhez nem kell olyan jajdemagas piedesztál.
Amit tudok, a nagyszüleim és testvérei között akadt nyilas, akadt aki a szimpla túlélésre játszott, és volt aki zsidókat bújtatott, igaz csak egy hétig. A hatvanas évek végefelé, emlékszem küldtek egy lapot Amerikából. Majdnem onnan ahová a nyilas (másod)nagybácsim menekült...
Majdnem mindenkinek jobb lenne -- az európai nemzeteknek és ázsiai orientációjú magyaroknak --, ha ki tudnának vágni minket az EU-ból, de persze nem tudnak (és nem akarnak, vö. gazdasági érdekek). Az európai orientációjú magyarok (a harmadik csoport) egy kicsit szenvednének, de legalább okát látnák,…..
       Szilvaytól, Seres Lászlóig, az ATV-től a magyar állami televízióig nyomatják a debil trumpista propagandát, miközben Biden nem kapja meg azokat a biztonsági információkat (remélhetőleg megkapja, mert vezető republikánusok átadják neki), amelyeket Trump napokkal a megválasztása után már…..
     Jelentem: aludtam.  Persze egyszer felébredtem és megnéztem mindent (538, NYT, fogadóirodák).  Lujzával szólva, azt írja az újság: " Trump and Biden are now separated by about 164,000 votes, with Trump leading. But the more than 460,000 outstanding mail ballots left to be counted are likely…..
        "Az emancipáció ellenében ennek a begyökerezettségnek kell lennie a konzervatív gondolkodás középpontjában. Ezt Roger Scrutontól Donald Trumpig sokan képviselik. (Botos Máté, a pártállam ideológiai könyvkiadójának újonnan kinevezett vezetője)"        Donald Trump konzervatív…..
almodhi 2020.10.23 22:57:20
@Kamillázva pampillázok: először csak csodálkoztam hogy semmit sem értettél meg a posztból,kezdve ott hogy nem tudod, hogy mit jelent az hogy "emancipáció" illetve csak a "nők emancipációja értelemben" ismered.

Aztán kiderült,nem hogy fogalmad sincs róla miről szólt a poszt, hanem el sem olvastad.
Akkor viszont felmerül a kérdés ugyan miért, kit fárasztasz itt a hülyeségeiddel...
Kis radikális önmeghatározó "végső" kérdésekkel. Akinek kedve van, írja meg kommentben az összpontszámát. A képzeletbeli max. érték a legszélsőségesebb globalista-progresszista-konstruktivista, a min. a legbezárkózóbb-nemzetilényegű-reakciós álláspontoké. Zárójelben a megszerezhető pontok a kérdés…..
almodhi 2020.09.26 10:52:20
72
       A válasz egyszerű.... azért mert Orbán daddy szereti Lukasenka daddy-t (backa-nak mondják belorusz nyelven, őt tényleg így hívják a minszki nerben). Mert  Orbán daddy mindig olyan akart lenni, mint Lukasenka daddy, kolhozelnök, aki erős, mint egy bivaly, vodkával és traktorral gyógyítja a…..
almodhi 2020.08.13 18:11:46
@balmoral: Ha már Husák, egyszer amikor éppen WC-papírhiány volt, azt találta mondani hogy "toaletní papíř bude", (= WC-papír lesz). Csakhát ezek a fránya csehek nem minden r helyet mondanak ř-t (=rzs kb.). Akkoriban ez afféle szállóigévé vált "kormánykritikus" körökben...
      Kövér László deklarálta, hogy nem vagyok a magyar nemzet része.  Hülye-e vagy Lacikám? Az elődeitek már 1938-ban kizártak engem a magyar nemzetből, pedig még nem is éltem. Aztán kiraboltatok minket,  kinyírtátok a családom, és most kezdesz ugrálni, édesöcsém? Honnan akarsz te engem még…..
almodhi 2020.04.30 00:07:31
almodhi 2020.04.30 00:08:32
Nem akarok illetéktelenül teológiai vizekre evezni, nem is teszem, mert szerintem ahhoz, hogy egy nem-hívő értékelni tudja Krisztus értelmét a saját életében (mert van értelme), nem teológiai magyarázatokra kíváncsi. A teológiai körbenforgás lényege, hogy a Krisztus-áldozatot az tudja csak…..
      "  Pedig csak akkor győzünk majd, ha az utolsó liberális az utolsó muszlimmal együtt takarodik ki Európából. "(Bálint Botond, Prostisrácok)          "A Magyarország Kormánya és az Akadémia közötti vita során a tudósok, a tudomány emberei egészen elképesztő hangnemet engedtek meg…..
almodhi 2019.07.08 09:20:41
@balmoral: mert nem figyeltél! A permanens forradalom az megvan? A proletárdiktatúra szerepe? Naugye!
         "A kelták az  Ister folyó mellé építették szent városukat Pirénét (Hérodotosz) "         1881-ben a Kaiserliche Gesellschaft der Wissenschaften, más néven az Academia Fridericianum, ásatásokat kezdett Heuneburg térségében. Egy év múlva Eduard Paulus találta meg az ókori citadella…..
  Orbán Viktor és barátai pénzzé tették az országot. Mivel ez működik nekik, most azt hiszi, pénzzé tehetik a családok életét is. Pénzért szülnek majd "az asszonyok", mert szerinte minden megvehető, a születés is. Orbán közben maga a legnagyobb gátja a gyerekek megszületésének azzal a mérhetetlen…..
almodhi 2019.02.11 13:23:34
Vannak ezek az íratlan szabályok a gyerekkel történő közösségbe lépéssel, az utazással, wellness hétvégékkel és nyaralással kapcsolatban. Ugyan benne van a nevében, hogy íratlan, de gondolom sokan nem hallottatok még róla, mert rohadtul nem tartjátok be, szóval inkább leírom, nehogy ne legyen mire…..
         Mimóza lelkű ítéletvégrehajtókban szakadt benn a szó, akadt fenn a hang. Háziállatlövő dicsőséges nagyurak kaptak idegrángást és kellett őket villanyozni, amikor a néma tartományból egy cérnavékony hang elég érthetően közölte, hogy méltóztassanak arcon baszni magukat. Mindenek előtt egy…..
almodhi 2019.01.23 14:55:44
(Balázs Géza egyetemi tanár (ELTE) egy konferencia-absztraktját másolta be egy kommentelőnk.) 2018. 11. 22. 17:00 Szimmetria és nyelv. Plenáris előadás. Új nézőpontok a magyar nyelv leírásában 7. A magyar nyelv hálózatos leírása Balázs Géza professzor sör- és pálinkafőzőmester, időnként…..
almodhi 2018.11.23 01:03:58
@kiskii: tűsarokban hátrafelé...
       Magyarország mindig is figyelemmel kísérte a türk identitású országok együttműködését. A modern világban is megőrzi nyelvét, kultúráját, hagyományait, tiszteli, ápolja türk gyökereit - (Viktor Abdulajevics Orbanbayev , kommentálva a híreket, miszerint lebontják a Bazilikát és a helyén…..
      Megnéztem a Stádium Kiadó honlapját és ott találtam ezt a szöveget.  Ennyi.       ..
almodhi 2017.12.02 01:14:50
@jotunder: 444.hu
A Paláver az a műsor, ahová a meztelen migráncshordák elől menekülnek azok a szerencsétlenek, akik ugyan szavazhatnak, de szövegértési képességük nem haladja meg egy közepes méretű talicskányi aprómajomét. Jó, a műsorvezetői négyes is rém erős, a Bayer-Huth-Jurák-Stefka fedzetsorral azért legalább…..
almodhi 2017.11.30 18:41:24
@barkas MDP: Nem, nem ugyanez megy. Vannak elfogult betelefonálók, de ilyen szintű komplett idiótát még nem hallottam. A műsorvezetők is szólnak ha valaki túl messzire megy. Ez a betelefonáló nem ment volna át Bolgár Györgynél.
Nekem alapvetően nincs bajom a BKV-val. Persze néha én is ki tudok borulni, de a máltai tömegközlekedést megismerve össze kell tegyem a kezem, még akkor is, ha egész Budapest le van zárva a kínaiak miatt. ..
           Kadosa Elemér altábornagy, a magyar honvédség vezérkari főnökének nyilatkozata.          Nemzettestvéreim, a határon innen és túl.  Mindenekelőtt szeretném kijelenti, hogy Népünk Atyját, országunk kormányzóját, a Legfőbb Hadurat, Orbán Viktor excellenciás nemzettestvért és családját a…..
         A Mandiner nagyívű interjút közölt Alain de Benoist francia filozófussal, a francia Új Jobboldal nevű filozófiai irányzat vezetőjével. A húsz év körüli fiatalember szemlátomást kis híján összepisili magát, hogy egy ilyen jelentős gondolkodóval beszélgethet, ami tulajdonképpen rendben is…..
almodhi 2017.11.05 11:22:37
@molnarp11:
Tudod, ha valaki azt mondja hogy "XY egy szoftfasiszta TGM", akkor nem azt mondja, hogy TGM fasiszta. Olykor nem árt, ha az emelkedett stílus minimális szövegértéssel párosul. Különben az eredmény olyan röhejes lesz, hogy behugyozok...
Az 1944-ben alapított, a világ egyik legmegbízhatóbb hírügynökségének számító AFP 'Fake news' another weapon in Orban's illiberal Hungary azaz Orbán illiberális Magyarországának újabb fegyverei az álhírek címmel foglalta össze a kormányközeli sajtó körül zajló eseményeket. Már a leadben tesznek…..
almodhi 2017.04.10 12:55:41
@mr.igazgató:

Csak jönnek, csak jönnek, özönlenek a hülyék szembe az autópályán...
almodhi 2017.04.10 12:57:55
@Ready2:
Az idióta soha nem lesz egyenrangú a normálissal.
Akkor sem ha az idióta hangosan ordítja: "én vagyok a normális, te az idióta"...
almodhi 2017.04.10 12:58:55
@szorokin: Hé, a Breitbart kimarad? A Breitbart már szart ér???
1.  "Félbeszakította a Tokaji Írótáborban való részvételét Kukorelly Endre költő, író, s hazautazott Budapestre, mert csütörtökre virradó éjjel olyan súlyosan megütötte őt Csender Levente író, hogy kórházban kellett ellátni." (2014) 2.  József Attila-díjat kapott Csender Levente. (2017) UPDATE: …..
almodhi 2017.03.15 16:41:17