Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shopping

0 bejegyzést írt és 2111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álmatlan medve olvasónk ragadt klaviatúrát, hogy írjon nekünk (hello@hazmestermedve.hu), egy igazi kis bosszantó problémáról... de mondja el ő: Tisztelt Házmestermedve!Előszöris szeretném megköszönni , hogy létezik az oldal, nagy segítséget jelent sok ember számára.Az én történetem a hetedik…..
Ötvennégy évvel ezelőtt, 1963 november 22-én, déli 12 óra 30 perckor Dallasban, az Elm streeten, három gyors egymásutánban leadott lövés dörrent, melyek nyomán az Egyesült Államok 35. elnöke, a 46 éves John Fitzgerald Kennedy súlyos fejsérülést szenvedett, amibe 30 perccel később belehalt. Az…..
Shopping 2017.08.04 11:18:36
@Túlélő ...: most gazdasági témáról vitatkozol, vagy a TÉNYEKRŐL?
alkotmányos törvény van arról hogy állami monopolium a nyomtatás? ---van
ennek ellenére magánkézbe került a nyomtatás? --igen
Kennedy ezt visszavonta? --igen
megölték? ---igen
halála után egyből visszaadták a ( zsidó) magánszemélyeknek? --igen

a fedezet nélküliség bullshitet meg magyarázd a Wall streeten. kamu az egész ahogy van. láttad a "Big short" című filmet? nézd meg rájössz hogy az se igaz amit kérdezel
A versenyszerű testépítés egyik lényege a minél nagyobb izomtömeg összehozása, ami nem kicsi feladat és hosszú évek keserves munkája szükséges hozzá. A szervezet próbál idomulni a terheléshez és felvenni a tempót, de amint egy kis szabadidőt és leállást kap, azonnal bontani kezdi az izmokat, mivel…..
Shopping 2017.05.26 16:47:09
@Burgermeister: egyiknek sem áll fel...
Ugye mennyire idegesítő, ha 3-4 millió forintos különbséggel látjuk ugyanazt a lakást különféle online felületeken? Ezért örülünk, ha van valami segítség ahhoz, hogy rendet vágjuk közöttük...
Stílusficam Tökalsó 2016.10.06 09:11:00
  Úgy gondolná az ember, hogy az alap, hogy valaki nem mutogatja az alsóneműjét a köznépnek.. kivéve persze, ha intim viszonyban él valakivel, kialakulóban van valami, vagy „az egyik nagyon akarja, a másik meg épp nagyon menekül” típusú sztoriról van szó.. (jó persze vannak…..
Városi Bulvár Ki vert meg kit? 2016.09.13 14:29:14
Bejárta a sajtót egy hétfő hajnali eset híre arról, hogy egy "órapörgető" taxis megvert két ártatlan külföldi utast. Nem akarunk igazságot tenni, de a „hallgattassék meg a másik fél is” elve alapján megkerestük az érintett taxist, ám ő a vizsgálat lezártáig, csak Karsai Katalinon, a Magyar Taxisok…..
Mi is az a TED? Egy széles körben elérhető platform a megosztásra érdemes gondolatok (Ideas Worth Spreading) számára. A rendezvénysorozat eredetileg egy szűkebb közösségi kezdeményezésként indult 1984-ben, sajátos módon egyetlen konferenciahelyszínen ötvözve a technológia (Technology), a…..
Augusztus vége ideális időpont a repülőjegy-vásárlásra, ilyenkor árazzák le a szolgáltatók brutálisan az őszi jegyeket. Most is ez a helyzet, de annyi jó ajánlatba botlottunk, hogy két összefoglalót kell írjunk. A másik a tartósan legolcsóbbakról szól majd, illetve arról, hogy a rengeteg 5 ezer…..
Shopping 2016.08.22 11:25:52
@theman: az interneten. tudod. beírod a google-ba hogy nizza repülőjegy, és elolvasod a találatokat.
de hogy ne tartson sokáig, elég lesz ha a wizzair meg a ryanair oldalát nézed meg.
De szerintem az is elég ha írsz ide a blog tulajának, és ő majd megveszi neked.kinyomtatja és be is csekkol helyetted online.
Megfelel?

szívesen
Előttünk az év legnagyobb forgalmú időszaka, amikor a legdrágábbak a repjegyek. Mit tehet, aki mégis nyaralna, lehetőleg olcsón? Idén is vannak jóáras jegyek még augusztusra is. Az például szinte biztos, hogy Ibiza sose lesz többet nyár közepére olyan olcsón, mint most.…..
Shopping 2016.07.08 13:54:52
@Yumurdzsak: arra a 20%-os akcióra gondolsz amikor a normál repjegyárakat felárazzák, és utána adnak belőle 20% kedvezményt?
A wizz air magyar cég, tipikus "magyar módra" akciózik...
Vajon meddig érdemes fáradozni egy kapcsolat megmentésén? Feláldozhatod lelked épségét érte? Megéri kockáztatni? Sok esetben azt mondhatjuk, hogy igen. Viszont nagyon ügyesnek kell lenned ahhoz, hogy ki tudd választani azokat az alkalmakat, amikor magadat kell az első helyre tenned. Kitűnő érzékkel…..
Született is poszt belőle. A probléma kicsit más jellegű, mint az Intersparosnál volt, de összességében sokkal gázabb, mint az volt. Az akciós ár egyedi módszerrel számolása eleve ciki, de az eladók által előadott bohózat a béna fedősztorival és a röpgyűlést követő…..
Az internetet és a magazinokat elárasztják az olyan kijelentések, mint: "Annyi idősek vagyunk, ahánynak érezzük magunkat." vagy "Nem az éveink száma határoz meg bennünket." és "A negyven az új húsz". Én teljesen egyetértek velük. Sajnos azonban néhány jelből arra kell következtetnem, hogy a…..
Én egyáltalán nem tartom számon a Glamour és egyéb akciós napok esedékességét, így fordulhatott elő, hogy hétvégén teljesen gyanútlanul a földi pokolba találtam magam egy halaszthatatlan kabárvásárlásból kifolyólag. El nem tudom képzelni, hogy valami nagyon nagyértékű…..
Shopping 2015.10.12 21:22:34
@anitám83: te marhára ráérsz!!
Előtte is elmentél, utána visszamentél megvenni, mindezt egy ki-beb..szott táska miatt???
Igazi konzumdroid vagy .
Gratula
Az olcsó fapados légijáratok mellett eljött a pár eurós buszok ideje is, a földön is fillérekért lehet utazni. Teszteltünk két faszának tűnő külföldi szolgáltatót Párizsból Amszterdamba és Finnországban, meg utaztunk pár órát itthon is. Gyors összehasonlításunkban nem…..
Jóízlésű ember a történtek után bizonyosan nem vásárol Volkswagent. Nem egyszerűen a leleplezett dízelcsalás ténye miatt. Sokkal inkább azért, mert mára nyilvánvalóvá vált, hogy a német cég nem egyszerűen csalt, hanem 2007 óta nemzetközi bűnszervezetben, folytatólagosan,…..
Csere-bere fogadom, többet vissza nem adom - üzeni magas lóról a Vatera távozni készülő ügyfelének, épphogy nem csatol mellé egy kárörvendő  emotikont. Első blikkre ez  jogosan hozza elő bárkiből a Kohlhaas Mihályt. Vajon mennyire megalapozott ez a gyakorlat? Kedves…..
Tarlós István bejelentette, hogy nem tudja kikerülni a dugódíj bevezetését, így hamarosan várható. (Ha vicclap lennénk, mondhatnánk úgy is, hogy kufircadó.) Mivel nem olyan régen fizetőssé tették a fővárosba bevezető utakat és az M0-ás bizonyos részeit is, a dugódíj…..
Nem is akármilyenre van „összerakva”. Nyilván nem véletlen, hogy a négyzetméterára a 2 millióhoz közelít. Hatalmas egybe nappali, konyha, étkező teljes alsó szint (egyik fele) egy térben, néhány különleges ötlet és megoldás és csodás kert jellemzi dióhéjban a minimalista…..
A 19 éves gyakornok angol programozó Andrej Gajdos-nak mindig is az volt az álma, hogy egyszer úgy nézzen ki, mint  Dwayne "The Rock" Johnson. Ennek érdekében pedig képest volt bármit és bármilyen módon elkövetni, de a dolgok valahol (amikor elsőnek szerhez nyúlt) félresiklottak és…..
Az embernek 1 milliós négyzetméteráron már fenn sem akad a szeme, a 1,5 millió kicsit már húzósabb. Az ezúttal az érdeklődésünk középpontjában álló rózsadombi ház 550 négyzetméter 842 millió forintért, igazán sajátos retró stílusban. A ház kertje többszintes, illetve…..
Nehéz politika felhang nélkül ma akár egy sort is írni a menekült-válságról. Hírek, képek, kommentek özönlik el a netet, a megoldás még csak körvonalazódni sem látszik, ellenben mindenki mondja a maga abszolútnak vélt igazságát, a realitásoktól néha teljesen elszakadva. Ez…..
Óriási port kavart a Jobbikhoz közel álló N1TV azóta menesztett munkatársának, László Petrának az esete, aki mint az köztudott, egy rendőrök elől menekülő migráns kislányba belerúgott, egy kisgyerekkel a kezében szintén a rendőrök elől futó menekült férfit pedig…..