Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fabio83

0 bejegyzést írt és 355 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három fordulóval a vége előtt eldőlt, hogy a Juventus a bajnokság első négy csapata között zárja a szezont, így ismét szerencsét próbálhat a Bajnokok Ligájában. A zebramezesek péntek este a pillanatnyilag biztos kiesőnek tűnő Genoa otthonába látogatnak, s az összecsapás így a házigazda számára bír…..
A Juventus hazai pályán 2-1-re legyőzte a Venezia csapatát, a két gólt a szülinapos Leonardo Bonucci szerezte, s mindkét találatban fontos szerepet vállalt a Juve fiatalja, Fabio Miretti. „Jól kezdtük a meccset, volt pár kapura lövésünk, és megszereztük a vezetést, de aztán túlságosan mélyen…..
Fabio83 2022.05.01 21:38:27
Az olasz bajnokság 35. fordulójában a Juventus a jelenleg biztos kiesőnek tűnő Venezia csapatát fogadja az Allianz Stadiumban, s mivel a zebramezesek nyolc pont előnnyel állnak az üldöző AS Roma előtt, egy esetleges győzelemmel gyakorlatilag bebiztosíthatnák a Bajnokok Ligája-indulást jelentő…..
Az olasz bajnoki forduló záró mérkőzésén a Juventus a Sassuolo otthonába látogat, s a zebramezes csapat annak tudatában lépet pályára, hogy az üldöző AS Roma és Fiorentina botlása komoly lehetőséget nyit arra, hogy növelje előnyét a negyedik helyért zajló versenyfutásban. Ráadásul, mivel vasárnap…..
A Juventus 1:1-es döntetlennel tért haza a Villarreal otthonából a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzése után, s mivel a jelenlegi kiírásban az idegenben szerzett találatok már nem bírnak kiemelt szereppel, hazai pályán győznie kell a torinói visszavágón. Massimiliano Allegri keretében…..
A Juventus ma este a Sampdoria ellen lép pályára, és továbbra is a csapat előtt áll a lehetőség a bajnoki cím matematikai bebiztosítására, ehhez pedig elég egy győzelem, akár most a genovaiak ellen. A bajnokság őszi szakaszában, december derekán Maurizio Sarri játékosai 1-2-re nyertek Cristiano…..
Fabio83 2020.07.26 23:59:07
Továbbra sem enyhül a káosz, amit a koronavírus-járvány hozott Olaszország életébe, s a legújabb hírek szerint Lombardia és több megye is vesztegzár alá került, az intézkedés pedig mintegy 16 millió ember életét érinti majd közvetlenül.  A bajnoki kiírás huszonhatodik fordulójából több találkozó is…..
Fabio83 2020.03.08 22:08:59
A Juventus-Inter, Udinese-Fiorentina, Milan-Genoa, Parma-SPAL és Sassuolo-Brescia mérkőzéseket a Liga átütemezte május 13-ára a koronavírus miatt. Eredetileg zártkapusak lettek volna ezek a meccsek ezen a hétvégén, megelőzendő a vírus terjedését az észak-olaszországi stadionokba látogató nézők…..
A Juventus a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében folytatja európai szereplését, s az Olympique Lyon otthonában tehet fontos lépést a sorozat legjobb nyolc együttese közé.  Az Olympique Lyon, mely korábban hazája zászlóshajója volt a Bajnokok Ligájában, idén nem nyújt igazán jó teljesítményt a Ligue…..
A Juventus mindkét idei mérkőzését győzelemmel zárta, s a bajnokság és a Bajnokok Ligája után most egy további  sorozatban is megmérettetheti magát, hiszen a zebramezes csapat ma este becsatlakozik az Olasz Kupa nyolcaddöntőjébe, amely során hazai pályán fogadja az Udinese együttesét. Maurizio…..
Fabio83 2020.01.15 22:39:51
A hosszúra nyúlt válogatott szünet után a Juventus ismét a pályára lép, s nehéznek ígérkező mérkőzésen próbálja elkapni a ritmust, hiszen az olasz rekordbajnok a szezonban nagyszerű teljesítményt nyújtó Atalanta otthonában vendégszerepel szombat délután. Az Atalanta, mely a Bajnokok Ligájában is…..
A Juventus a Lokomotiv Moszkva otthonába látogatva folytatja szereplését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s amennyiben győzelemmel tér vissza Oroszországból, bebiztosítja helyét a legrangosabb kupasorozat tavaszi, egyenes kieséses szakaszában. Maurizio Sarri keretéből továbbra is hiányzik majd…..
A Hellas Verona és a Brescia elleni, távolról sem lehengerlő teljesítmények után, a bajnoki címvédő most egy papíron könnyűnek ígérkező mérkőzéssel folytatja, hiszen szombat délután az olasz élvonal egyik kiesőjelöltje, a SPAL látogat Torinóba. Az előző szezon során a SPAL viszonylag magabiztosan…..
Újfent győzelemnek örülhetnek a Juventus szurkolói, ugyanis a Bresciát is sikeresen legyőzte a továbbra is veretlen Bianconeri. Ugyan nem könyvelhetjük el könnyű diadalnak, de fő a három pont, és ez mellé még párosult egy pofásabb játék is. Még arra az igazi Sarriballra várnunk kell, de a játék képe…..
A Manchester United középpályása, Paul Pogba az olasz sajtóban megjelent pletykák szerint elsőbbséget adott egy esetleges Juventushoz való visszatérésnek. Gianluca Di Marzio értesülései szerint folyamatos a felek közötti kapcsolat, és az a cél, hogy a felek mindent…..
Fabio83 2019.06.19 12:10:18
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a Chelsea együttesétől távozó Maurizio Sarri veszi át a zebramezes csapat irányítását. A 60 esztendős szakember csupán tavaly nyáron ült le a londoniak kispadjára, s 2021 nyaráig kötelezte el magát, arról azonban egyelőre nincsen hír, hogy a torinóiak…..
Fabio83 2019.06.16 17:40:03
Kedves Juventino! Szeretnék veled megosztani egy húsbavágó szolgálati közleményt, amely már rövid távon is kihathat a blog jövőjére. Venember kolléga úgy döntött, hogy sok-sok év és számtalan nagyszerűen megírt cikk után, nem érzi már a tüzet a folytatáshoz, és ezek után inkább csak olvasóként…..
Fabio83 2019.05.29 19:33:49
A Juventus mestere a mai napon nagyon szűkszavúan jelentette be a távozását a csapatnak, legalábbis erről számolnak be a pletykák. A Sport Mediaset értesülései szerint a mester a Juventus játékosait, szakembereit, fizioterapeutáit, orvosait és a szertárosait az edzőteremben…..
Fabio83 2019.05.18 12:42:33
@rockitbaby: (szerintem a játék azért jobb volt), ahogy juventusfanatikus írja, haverja, volt csapattarsa, ahogy Inzaghi is. És eredmenyek is voltak, plusz látta dolgozni. De erre nem nekem kellene valaszolnom, mivel Conte mellett mas is lehet nyugodtan az edző, ő csak egy jobb megoldás, de sok mas is van.
Fabio83 2019.05.18 12:54:36
@rockitbaby: igen még az is jobb volt. Szerintem nem Conte lesz az edző. Én most nem látok top olasz edzőt, így nem olaszt neveznék most ki.
Fabio83 2019.05.18 13:03:06
@rockitbaby: ez így vam, felőlem jöhet zöldfülű is. A vezetés úgyis szereti a bólogató jánosokat. De jelen állás szerint és főleg CR miatt én most egy top edzőt preferálnék inkább.
A klub hivatalosan megerősítette, hogy nem Massimiliano Allegri fogja ellátni az edzői feladatokat a Juventusnál a 2019/2020-es idényben. A mester és az elnök, Andrea Agnelli, együtt fog sajtótájékoztatót tartani szombaton 2 órától az Allianz Stadium erre a célra fenntartott helyiségében. A…..
A Calciomercato értesülései szerint Massimiliano Allegri korszaka véget ért a Juventusnál öt nagyszerű bajnoki szezont követően, miután a klub háromfős vezetősége a távozása mellett tette le a voksát a szerda esti egyeztetésen. A hírek arról szólnak, hogy Andrea Agnelli, Pavel Nedvěd alelnök és…..
Fabio83 2019.05.09 23:14:53
@Grinta: top edző Arrigo Sacchi. Capello, Lippi. Jelenleg nincsen világszinten top olasz edző.
Miben jobb Conte? Amit senki nem kérdőjelez meg, hogy sokkal jobb motivátor. És nem attól motivátor vki, hogy ordibál, hanem jogy hisznek benne a játékosai és követik. Kondícionálisan sem kérdéses, hogy ég és föld a különbség. Conte alatt összesen nem volt annyi izomsérülés, mimt Allegri alatt fél év alatt. Ezek tények.
Contenak volt elképzelése arról, hogy miként támadjunk, hogyan fogunk helyzetbe kerülni. Óriási fegyelmet követelt és képes volt a játékosokból 120 % százalékot kihozni, Allegri sokakat leépít. Conte juventino, Allegri nem.
2 dologban jobb Allegri: van, hogy jól nyúl bele meccsbe. Jobban adja elő magát. Ha ránézel akkor egy elegáns útiembert látsz, Contéra nézve nem.
Fabio83 2019.05.10 08:10:45
@Andras74: Őszintén megmondom, nem tudom milyen motivátor Gattuso. Szenvedélyes alak az biztos, de hogy a játékosai követik-e, hisznek benne, sajnos nem tudom.
Fabio83 2019.05.10 09:25:14
@steven.h: Leírom megint: nem vagyok Conte kampánymenedzsere. Csak jobb edző, mint Allegri szerintem. Conténak is vannak hibái, de a football 10 aspektusából 8,5-ben jobb, mint Allegri. Szinte bárki más jöhet, csak Maxi menjen már, mert megyünk a jéghegy felé, mert már nagyon elfáradt ez a dolog a csapat és Allegri között (a képességein felül). Ez az én véleményem, a tévedés jogát fenntartom!
Juventus FC blog Allegri távozhat? 2019.05.08 19:34:22
Egyre több forrás számol be arról, hogy Massimiliano Allegri bejelentést tehet jövőjéről a következő 48 órában, és ez más lehet, mint amit az elmúlt időszakban mondott, és távozásról fog beszámolni. A mester már több alkalommal elmondta, hogy a torinói klubnál szeretne maradni, miután megnyerte a…..
A Juventusszal zsinórban három bajnoki címet is gyűjtő Antonio Conte nevét egyre gyakrabban emlegeti az olasz sajtó, s borítékolható, hogy a Chelsea-től elköszönő szakember hamarosan szülőhazájában vállalhat majd újra munkát. A szakember hosszabb interjúban vallott torinói…..
A legfrissebb pletykák szerint a Paris Saint-Germain árgus szemekkel figyeli Massimiliano Allegri helyzetét a Juventusnál, s kész bejelentkezni a zebramezesekkel zsinórban ötödik bajnoki címét is elhódító szakemberért. A Corriere dello Sport cikkében Alfredo Pedullà arról számol…..
Fabio83 2019.05.06 17:35:44
A Juventus már bebiztosította zsinórban nyolcadik bajnoki címét, s négy mérkőzése maradt, hogy lezárja a szezont. A sors fintora, hogy a zebramezesek számára immár tét nélküli mérkőzések között több rangadó is megrendezésre kerül, ezek közül péntek este a torinói városi derbi vár majd a…..
A Fiorentina ellen aratott győzelemmel a Juventus bebiztosította zsinórban nyolcadik bajnoki címét, s így egy számára már teljességgel tét nélküli találkozóra utazik majd a Bajnokok Ligája-helyek egyikére hajtó Inter otthonába. A Juventus már biztos bajnok, míg az Inter a tabella harmadik helyén…..