Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pumpedli13

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
Pumpedli13 2017.10.09 14:26:43
Kedves Macska-fogó!

Kóbor cicás kérdésem lenne. Kb 2 hónapja a környékre tévedt egy fekete kölyöknek kinéző cica,nagyon lesoványodva.Egyszer csak a mi udvarunkra került,és egy napot a lakásban töltött,amire csak éjszaka jöttünk rá.Kapott enni,utána nagyon morgott,és amint nyílt az ajtó,távozott.Ennek kb. 1 hónapja már,azóta én etetem napi 2-3 alkalommal,sokat nőtt és hízott is.Azonban nem lehet sem hozzáérni,sem megsimogatni.Iszonyatosan fél mindentől és mindenkitől.Odáig eljutottam vele,hogy már tudja,mikor kap enni,vár reggel és este is,illetve ha délután hazaérek,akkor is az ajtó előtti bokorban várakozik.Egy cipősdobozt kibéleltem neki,abban fekszik többnyire,de már készül a szigeteléssel ellátott cica ház is.A nemét viszont még mindig nem tudom.Szeretném elvinni majd ivartalaníttatni is,a rendelőben azt mondták,hogy időpontot kell kérni.De hogy tudom időpontra befogni?Pláne úgy,hogy műtét előtt nem is ehet.Ahogy közelítek,menekül.Ha leülök,és várok,akkor végig nézhetem,ahogy eszik,néha mosakszik is a közelemben.Amint megmozdulok,elbújik.A dolgot nehezíti,hogy 4 éves kislányom időnként futva közelíti...Egy olyan alkalom volt,amikor odajött hozzám,miközben öntöttem az ennivalót,hozzáértem a fejéhez,de rögtön fújt rám és visszavonult.Szóval,hogyan,miképp tudnám műtétre vinni-becserkészni?Mennyire vetné vissza a kapcsolatunkat?Mit tegyek,hogy ne rettegjen mindentől és mindenkitől?(5-7 hónap körüli lehet)Köszönöm szépen a választ!
Pumpedli13 2017.10.16 10:43:52
@Macska_fogó: Köszönöm szépen a választ! Most pár napja eljutottunk odáig,hogy evés közben megsimogathatom. Nem mondom,hogy annyira élvezi,de nem tiltakozik hevesen. Az ivartalanításig hogyan jutok el? Hol tudna így lábadozni? Egyáltalán hogyan juttatom be a hordozóba?Egyetlen eszközöm az étel,de azt olvastam,műtét előtt nem ehet..