Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benji Sneider

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pesterzsébeti albérleti szoba ahol a 9 éves Sanyikát ( becenevén Benumát) ápolja az édesanyja, inkább hasonlít egy intenzívterápiás kórházi teremre, mint egy gyerekszobára.  A jelenleg vegetáló  fiúról már régen kimondták az orvosok, hogy „ el akar menni az angyalokhoz”,  de az élni akarás ezt…..
Benji Sneider 2017.10.09 11:35:07
En -amit sejtek abbol, hogy micsoda drama, lemondas, kuzdelem, erzelmi viharok lehetnek a csalad eleteben- elkepedek es meghatodom. Egyreszt nagyszeru latni, hogy kiall az anyukaja es a testvere es lesujto, hogy elhagyta oket az apa.
Egyik oldalon a gyenge, esendo emberek fantasztikus erosseget latom a szerertetben valo cselekvest, masik oldalon az onzest. Micsoda csodalatos dolog a szeretet mely kepes lehet ilyen onfelaldozasra!
Latom az embersegben valo megmaradast es a legnagyobb tiszteletem ezert. Az ilyen emberekre mondjak, hogy nagyobb mint az elet.
Imadkozom, hogy meggyogyuljon es kuldok valamennyi penzt. Nem sokat mert en is munkanelkuli vagyok de amit tudok adni azt szivesen adom.

Kulfoldon eltem es megint oda keszulok, ezuttal vegleg. Egyszer egy kollegam es felesege a munkahelyen gyujtest rendezett. Diohejban arrol volt szo, hogy volt egy halvany remeny arra, hogy a kislanyuk egy -Kinaban elvegzett- ossejtterapia utan esetleg lathat. A szuloknek lett volna mas utjuk is a penzszerzesre t.i. akkor voltak leepitesek es a vegkielegitesuk fedezte volna a koltsegeket. En nem adtam bele. Ezert. Nem mertem fel az ordito aranytalansagot amit azota is banok, t.i. hogy nekem csak kicsit kellett volna adni mig a szuloknek mindenuket.
/Aztan osszeszedtek a penzt a kislany elkerult Kinaba, kesobb megtudtam, hogy a sikerult a terapia es lat./

Az eredmenytol fuggetlenul az anyuka es a testvere mindenuket adjak oda szeretetbol! Hat hol vagyok en ehhez?! Soha tobbet nem megyek el senki mellett es ertekelem az igazi nagysagot. Ez pedig az.

Csak ezert regisztraltam, hogy ezt elmondjam.
Elszomorodtam a kommenteket olvasva. Beteg a tarsadalom.