Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabanagy89

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az értelmes ember türelmes, díszére válik, ha megbocsátja a vétket. (Példabeszédek 19:11, NIV fordítás) A harmadik bibliai lépés egy kapcsolat helyreállításához az, hogy együttérzel a másikkal és megérted az érzéseit. Használd többet a füled, mint a szád. Mielőtt…..
 „Akkor ezt mondta Jákobnak: Bocsáss el, mert hajnalodik! Ő azt felelte: Nem bocsátlak el, amíg meg nem áldasz engem.” (1Mózes 32:26) Nyilvánvaló, hogy amikor Isten és Jákob elkezdték birkózásukat, Isten azonnal felül tudott volna kerekedni Jákobon és le tudta volna zárni…..
„Gondoljatok rá, aki ilyen ellene irányuló támadást szenvedett el a bűnösöktől, hogy lelketekben megfáradva el ne csüggedjetek.” (Zsidókhoz írt levél 12:3) Ahhoz, hogy mentálisan is egészséges maradj, a helyes dolgokra kell összpontosítanod az elméd – íme három támpont, ami segítségedre…..
"Megtaláltok engem, ha kerestek és teljes szívvel folyamodtok hozzám." (Jeremiás 19:23) Én nem tudom, hogyan érzed magad a mai napon. Talán nagyon messze érzed magad Istentől. Esetleg évek óta nem jártál templomban, de az is lehet, hogy csak egy-két hónapja tart ez az időszak.…..
„Akik tehát az Isten akaratából szenvednek, azok is - jót cselekedve - ajánlják lelküket a hű Teremtőnek.” (1. Péter 4:19, Új Fordítás) Vannak emberek, akik azt mondják, Isten azt akarja, hogy mindenki milliomos legyen. Vannak olyanok is, akik úgy gondolják, hogy az Istent…..
  „Mindazok pedig, akik hittek, együtt voltak, és mindenük közös volt. Vagyonukat és javaikat eladták, szétosztották mindenkinek: ahogyan éppen szükség volt rá.” Apostolok cselekedetei 2:44-45. Új Fordítás Senki sem volt olyan önfeláldozó, mint a korai egyház tagjai.…..
 „Ezért mondom nektek: higgyétek, hogy mindazt, amiért imádkoztok, és amit kértek, megkapjátok, és meg is adatik nektek.” Márk evangéliuma 11:24, Új fordítás   Ha ma adnék neked egy ezer dollárt érő csekket, meg sem köszönnéd addig amíg ki nem derül, hogy van-e…..
Szeretteim, ha szívünk nem vádol minket, bizodalmunk van az Istenhez; És akármit kérjünk, megnyerjük tőle, mert megtartjuk az ő parancsolatait, és azokat cselekeszszük, amik kedvesek előtte. Ez pedig az ő parancsolata, hogy higyjünk az ő Fiának, a Jézus Krisztusnak nevében, és…..
„ ..Isten sok dolgot bízott rád. Őrizd meg ezeket! Tartsd magad távol azoktól az emberektől, akik ostoba dolgokat beszélnek, amik nem Istentől valók! Kerüld el azokat, akik az igazság ellen érvelnek! Ezek azt mondják, hogy ők ismerik, mi az igazi „tudás”— amely azonban csak…..
„Mikor vizen mégy át, én veled vagyok, és ha folyókon, azok el nem borítnak, ha tűzben jársz, nem égsz meg, és a láng meg nem perzsel téged.” (Ézsaiás 43:2 - Károli)   Tombol a hőség. Senki nem szereti ezt az érzést.  Ez történik, ha nő a nyomás, ha vészesen közelednek a határidők, és amikor …..