Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiro

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Subba már korábban is kiállt az érdekes ízlésű szexuális kisebbségek mellett, mivel őszintén hisszük, hogy a sok és különböző dugás nem csak az egyén, hanem a Nemzet javára is válik. Ezért is ajánljuk jó szívvel most szombatra a "hatalmas és a maga nemében teljesen…..
Társkereső oldalakat böngészni lélekölő meló. Mi sem foglalkozunk ilyesmivel, viszont vannak olvasóink, akik még erre is képesek. Az id nevű haverunk talált rá erre a gyöngyszemre a csajozas.hu apróhirdetései közt, és ennél furcsábbat talán még mi sem olvastunk…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Vannak szeretteid? Szereted egyáltalán a szeretteidet? Biztosan örülnének, ha a Nők Lapja Café ádventi "Könyvet a fa alá" játékában megnyernéd nekik Khady Megcsonkítottak és megalázottak című könyvét! Az pedig ne zavarjon, hogy a sorsolás csak január 4-én lesz, egy…..