Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halszájú

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán gáláns hangulatában volt a köztévé: miután tegnap kiderült, hogy csak 505 millió forintot költöttek el Rudolf Péter Kossuthkifli című sorozatára, mára azt derítette ki a Bors, hogy az MTVA csökkentette a Fábry Show költségvetését. A korábbi 22 millió + áfás összeg…..
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Brutálisan nagyok lettek az autóink, és nem a BMW X6-osokra és egyéb, a kulturált együttélésre alkalmatlan szörnyekre gondolok, csupán a köznapi dobozkákra. Hol rontottuk el? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Takács Krisztián ír Imi 2014.08.07 07:48:00
  A nekrológok már elhangzottak, a részvétnyilvánításokat és a szocmédia megnyilvánulásait már olvastuk. Ideje valami személyesnek.   2000 júniusát írtuk. Bő egy hónapja indítottuk a Sportfórum.hu weboldalunkat nagy lelkesedéssel, mégis csak a magyar internetes lufi…..
halszájú 2014.08.07 14:49:02
halszájú 2014.08.07 14:50:11
@halszájú: elnézést ti is eb-t írtatok.
Ez a fotó itt a nemrég lezajlott brandenburgi kajak-kenu EB éremtáblázata.  fotó: Facebook   Ez itt pedig a hír: a múlt héten Varga Mihály által bejelentett 110 milliárd forintos költségvetési zárolás részeként az év második felében összességében hozzávetőleg 2,7…..
Rendszeres olvasóink közül talán sokan emlékeznek még Aoki Kunio történetére. A japán világutazó kettőötvenes Suzuki Djebeljével átmotorozott többek közt Szibérián, Ukrajnán és Románián is. Magyarországra érve a Király utcai hostelben szállt meg, ám motorját reggelre…..
Tisztelt Hölgyem/Uram!  A fiam miatt irok Önnek, egy nemetorszagi munkahellyel kapcsolatban.  A munkahely egy szalloda volt Rosenheimben, a Gasthof Hotel Höhensteiger.  A fiamnak munkat kerestünk, es jött egy email, hogy azonnal felvennek a fiamat konyhai kisegitönek, es…..
TComment Az autózás őrültség 2012.12.12 09:29:59
Aki használja az autóját, ne gondolja, hogy ötvennél kevesebből kijön. Ha még mindig azt hiszi, kezdje el írni, és majd beszélünk egy hónap múlva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
halszájú 2012.12.12 14:32:15
@nemjogasz: nem ertem a logikat. persze hogy nem kenyelmes videken lakni ha harom busz megy naponta a faluba, meg nincs a faluvegen egy teszko stb.

na de ez mar igy van tobbszaz eve. aki ide szuletett, auto nelkul annak az immunrendszere mar felkemenyedett, es sokmindent elfogad. es/illetve tudnia kell hajnalban kelni.

aki persze pestrol koltozik "le" a nyugalom, friss levego, panel<->kertes_haz csere stb miatt/erdekeben annak nehezebb az atallas.
ahogy nezem, foleg ok vannak allandoan uton.
Egykori gyártelepi tömblakás, valahol a város szélén. Foszladozó kötélre kötött kutya ugatása köszönt. A főpolgármesterhez jöttünk. Az udvaron szeméthalom és tűzrakások nyomai. Koszos ruhájú, de mosolygós kisfiú játszik a kutyával. Bottal böködi, az pedig nyüszítve…..
TComment Mi lesz veled, Suzuki? 2012.11.28 05:45:00
Van egy cég, amely szinte kívülállóként nézi, hogy mi zajlik az autópiacon: a Suzuki. Kis túlzással azt is mondhatnám, hogy a világot olyan autókkal akarják meghódítani, amelyek Indában beváltak. Aztán ha nem jön be, koppannak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Érdekes, hogy amikor külföldi munkavállalásról van szó, általában a fiatalokról beszélnek, holott egyre többen keresik a megélhetést 50 felett is a határokon túl. Ilyen mai szerzőnk, Öregszárcsa is, aki megtapasztalt már egyet s mást, több országban is dolgozott, nem egyszer…..
halszájú 2012.11.21 11:23:52
@Brix: a rendszerváltás után kimentekkel nekem is elég vegyes tapasztalataim vannak. a mezőny az elmúlt két-három évben jelentősen felhigult. (németország).
viszont szvsz a legdurvább a hetvenes nyolcvanas években kidisszidált magyar generáció, manapság 6o év körüliek.
akiket ismertem tényleg kritikán aluli primitiv bunkók. méghogy magas szintü volt szocialista oktatási rendszer. írni-olvasni nem tudnak rendesen, németűl harminc éves otttartózkodás után is csak valamicskét gagyognak. kapják a harz 4-et és olyan nagy az arcuk mint ide lacháza.
Subba Kulka János Rajongói Klub 2012.11.07 19:38:10
A Kulka János Rajongói Klub jelenleg a facebook csoportok alfája és omegája, Egyszerűen nincs jobb, nagyon keményen tolják. Prémium kommentekkel! és a bónusz mellé: Kulkapédia bazz......
Még szeptemberben jelent meg itt Tamás posztja, aki akkoriban kezdte meg Svájcban egyetemi tanulmányait. Most azonban mégis úgy döntött, visszaköltözik Magyarországra. Sok minden más mellett ennek okára is fény derül mostani írásából. „Eltelt nagyjából egy hónap a…..
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
halszájú 2012.10.25 11:05:05
@georgie58:

én is inkább erre hajlanék. márcsak a keresztényi megbocsátás ügyén is.
egy zseniális kajakos emberi hiányosságokkal. vannak ilyenek. könnyen befolyásolható, nem túl intelligens.
janics már amikor állandóan mint holmi vamp a különféle magazinok cimlapján volt néhány éve, akkor emberileg bennem nem tette a legjobb benyomást. nagyon erőltetett volt, mert annyira nem jó nő, mint pl. kovács és láthatóan küzdeni kellett fotósnak, make-uposnak és szoftveresnek egyaránt, hogy kijöjjön valami elfogadható.
Határátkelő Húz a szívem haza 2012.10.19 06:57:00
Rendre visszatérő kritika a bloggal szemben, hogy a külföldi élet és munkavállalás pozitív oldalára koncentrál. Hát akik ezt róják fel, azok ma jól figyeljenek, mert Beáta posztja mindennek tekinthető, csak elfogultan pozitívnak nem. Lassan közeledünk az 500. poszthoz, de…..
Arról már a Délmagyarország és az Index is beszámolt, hogy Natasa a visszautasíthatatlan edzői ajánlatot kapó, bolgár származású férjével, Adrian Douchevvel (Ducsev) Szerbiába költözik, ám az még nem dőlt el, hogy a szerb férjéhez költöző Benedek Dalmához hasonlóan a…..
Nick Thorpe-ot, a BBC budapesti tudósítóját kerékpározás közben gázolta el egy autó a reggeli forgalomban Csepelen. Az újságíró sérülése miatt kórházba került. Egy éve. A BBC szerdán hosszú írást közölt a baleset áldozatának tollából a magyar főváros kerékpáros…..
TComment Kis pénz, nagy autó 2012.01.13 06:28:36
Lehet ennek jó vége? Meg szabad venni egy millió alatt kínált tizenéves, soküléses dízel VW-t? Mai cikkünk blogposztja...