Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aachi

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai posztomban szeretnék egy közkeletű tévedést eloszlatni. Erőteljesen benne van a politikai diskurzusban, megannyiszor hallhatjuk az állítást. A mai ellenzék azt kívánja bizonyítani, hogy Orbán már 2002-ben autokrataként viselkedett és kitagadta a nemzetből a baloldalt. Orbán Viktor a 2002-es…..
Kezdjük a sor elejét néhány hashtaggel. #kocsogaudis, #parasztbéjemvés #hülyeszuzukis. Ha kidühöngtük magunkat, kezdjünk el a saját házunk táján is sepregetni. Senkivel sem fordult már elő, hogy véletlen tovább maradt fent a távolsági fényszóró vagy az irányjelző ugye? Mindenki pontosan tudja és…..
Ha van érdemi haszna a történelmi események jubileumának, az a lehetőség, hogy újra beszédtémává tegyük azokat. Ilyenkor kínálkozik a legjobb alkalom, hogy kiemeljük a jelentőségüket, megmagyarázzuk hatásukat a jelenünkre vagy éppen ellenkezőleg, átértékeljük a múlt történéseit. A Holdra szállás…..
aachi 2019.08.05 14:53:41
@Orban VikTROLL:

- Camelot?
- á! csak egy makett!
Pörgünk, mint állat. Időre mindent és mindenhová. Határidők, feladatok, e-mailek, tennivalók. Meg akarunk felelni önmagunknak, otthon és a munkahelyen egyaránt, állandó teljesítménykényszerben élünk. Van egy történetem arról, hová vezethet ez. ..
aachi 2019.07.08 15:01:17
@MAXVAL bircaman közíró: a migránsozást kihagytad, így nem jár a pénz, fidesz troll.
aachi 2019.07.08 15:57:17
@MAXVAL bircaman közíró: a 12 ezüstért simán bele bírod fűzni mint a liberalizmust, fidesz fasiszta.
Hát kell ennél több egy friss NER-lovagnak?..
aachi 2019.03.13 22:11:42
@Lakatos Rodolfó:

"Nem vagyunk annyira gazdag ország, hogy megengedhessük magunknak a mérhető, valós teljesítményt nyújtó, elszámoltatható tudományos műhelyek helyett az öncélú, belterjes "elefántcsonttornyok" és közönséges kifizetőhelyek üzeneltetését."

faszt nem. MTA kutatóhálózata évi 20mrdba kerül. Puskás Stadion 200mrd uszó EB 100mrd. ebből a kettőből 30 évig működhetne röhögve. Azt meg hogy hogyan teljesítenek a kutatóintéztek fingod sincs, csak hazudtál egy marha nagyot, fidesz bolsi.
Kigyűjtöttem az Állami Számvevőszék decemberben nyilvánosságra hozott jelentéseit. Az eredmény igen tanulságos. Egyhavi elemzés után is felmerül a kérdés, hogy vajon miért jön mindenki szemben az autópályán az ÁSZ-szal? Mindenki szabálytalanul gazdálkodik ebben az országban, vagy az ÁSZ ellenőrzési…..
aachi 2019.02.10 13:54:48
@Válasszunk: azt nem sikerült megmagyarázni hogy közpénzből miért kampányolhat a fidesz. azt sem hogy fideszes korrupt ÁSZ vezért miért csak az ellenzéki pártokat vegzálja. mindenki látja mi folyik ebben az országban csak te vagy helikopter.
aachi 2019.02.10 14:12:00
@Válasszunk: Te hazudozol, állításoddal ellentétben fidesz kdnpnél soha semmilyen hiányosságot nem talált az ÁSZ. A KÖZ TV 24/7 kampányol a fidesznek, az ellenzékről hazudoznak benne, az ország állandóan tele van plakátolva állami pénzből fidesz kampánnyal. A gyurcsány féle DK-t meg az MNB azért büntette meg mert túl magas kamatért adott hitelt az ÁSZ meg azért mert túl alacsonyért. Az ÁSZ elnöke egy korrupt fideszes, az MNB elnöke fideszes, a közt. elnök fideszes, a média ellenőrök fideszesek, itt egy pártállam van, a világban arról cikkeznek hogy fasisztoid típusú diktatúra épül magyarországon. Az ÁSZ nem azért van hogy az ellenzék pártokat ok nélkül büntesse, nem azért vannak a párt vagyon gazdálkodási szabályok hogy a pártokat ellehetetlenítsék velük, nem ez a törvény célja, ha egy párt tisztességesen gazdálkodik és egy két határidő miatt basznak direkt ki velük akkor nincs mit magyarázni. Érdekes 90 óta soha semelyik ellenzéki pártot nem emlékszem hogy megbüntették volna, most meg hirtelen egy éven belül az összessel gond van? Volt is cikk róla hogy eddig az ÁSZ segítette a pártokat az elszámolásban, megmondta mi hiányzik még stb. Most meg egyetlen cél van a fidesz érdekében a mindenképpen büntetés.
Épp ma ötven éve, 1967. május 19-én, reggel kilenckor nyitotta meg kapuit a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) a Városligetben. Itt mutatták be először az Ikarus 250-es prototípusát, amelyről akkor még biztosan nem tudhatták az alkotók, hogy fél évszázaddal később, sok országban még mindig forgalomban…..
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! A Ptk. által szabályzott  a PTK. 6:185. § [Foglaló] (2) bekezdése szerint: "Ha a szerződés teljesítése olyan okból hiúsul meg, amelyért egyik fél sem felelős, vagy mindkét fél felelős, a foglaló visszajár."  Ezen bekezdésnél mit értünk azon,…..
aachi 2017.09.04 11:35:19
@drbakonyililla: "a banki szerződéseknél kérik is a szerződésbe foglalni, hogy vevő vállalja a vételár önerőből történő megfizetését, ha nem kapna hitelt, vagy nem annyi hitelt kapna."

ez a kitétel eszementség, ha a vevő ki tudná fizetni akkor nem venne fel hitelt, ergó olyat íratnak alá vele amely teljesíthetetlen.
A szokásos éves Tusványosi seregszemlén a női politikusok új csillaga, Király Nóra, a kerület Fideszes alpolgármestere, a Fiatal Családosok Klubjának alapítója, azt a célt vázolta, hogy 2030-ra családonként legalább 2,1 gyerek szülessen. A nemes céllal nem is szeretnénk vitatkozni, legfeljebb…..
aachi 2017.07.25 12:42:00
@Ballib cenzúrázók réme 25: te hülye vagy, a fidesz folyamatosan füttyögőkórusokat szervezett a baloldali nyilvános megszólalásokra 2002-2010 között. nincs semmiféle különbség csak a tolvajimádó antidemokratikus beteg agyadban.
aachi 2017.07.25 12:44:54
@zizi77: semmivel nincs semmi gondod tudjuk, szavazgass a tolvaj gecikre és magyarázgasd hogy nem baj ha akinek ez nem tetszik annak kitépik a haját.
Ha trehány, nemtörődöm hozzáállása miatt szív valaki egy szolgáltatónál, akkor igazából mást nem mondhatunk, mint, hogy magára vessen. De mit szóljon az, aki eleve félévet szán az áram bevezetésére, villany helyett mégis megúszható adó és túlszámlázás a jussa? Sziasztok! Azzal kezdem, hogy nem…..
Olvasónk, Mókus Fizi küldte az alábbi történetet: Amikor a sarkon befordultam, a szemeteskocsi még nem volt ott: jól látható az előttem haladó autó hátulja. Amikor a szemeteskocsi befordult, először megpróbáltam oldalt helyet keresni, hogy elengedjem, majd tolatni kezdtem: le akartam parkolni…..
Megemlékeztünk már arról, hogy a magyar külügyminiszter az orosz kormánypropagandának nyilatkozik, meg arról is, hogy micsoda elképesztő dolgokat...
aachi 2017.01.31 16:39:45
@Csaba Szikora: remélem majd valami 8 általánost se végzett orvos végez rajtad életmentő műtétet, nehogy valami agyoniskolázott kontár kezei köré kerüljél.
aachi 2017.01.03 10:50:46
@Meister: hülye voltál és magyarázkodsz hülyeségekkel, nekem BPen felraktak klímát nyár közepén kb 6 hetet kellett várnom miután szóltam. 180 nap az fél év ember, szóva akár ősszel télen is felrakathattad volna, mi az hogy nem értél rá ? nehéz felemelni a telefont meg otthon lenni egy-két órát míg felrakják? ember!!!
aachi 2017.01.03 10:53:13
@Meister: te nem nem értél rá egyszerűen ellustultad leszartad az egészet. most meg magyarázod a bizonyítványt mert még magad előtt is égsz a hülyeséged miatt.
Legyen tél vagy nyár, minden évszaknak megvan a maga vezető típusa és stílusa. Néha csak mosolygunk, olykor morgolódunk rajtuk, meg aztán sokszor el is felejtjük, hogy mi magunk is tudunk sokfélét produkálni az utakon. Csokorba szedtük a kedvenceket, az évről-évre visszatérő stílusjegyekkel. 1.…..
aachi 2016.12.08 16:43:44
@szepipiktor: kinyomott kuplunggal várni

1. balesetveszélyes, ha megfeledkezel róla és lelépsz nekiugratsz az előtted állónak
2. megfelezed a kuplungod élettartamát, annak az alapállapot amikor nem lépsz rá
A lányom egyik barátnője hétvégén lefeküdt egy sráccal. Eddig ez nem olyan nagy ügy, lévén mindketten 18 évesek, elvileg készen a csodára, a szeretkezés felülmúlhatatlan élményére. Csakhogy mindenfajta védekezés nélkül tették, mert a fiú azt mondta, ő már mással is lefeküdt, és az a lány sem lett…..
aachi 2016.10.28 22:24:42
@qwertzu: csatlakozom :)
Ezeken a szokatlanul nyárias napokon önkéntelenül is a felfrissülés és a jég jár a fejemben, és azok az évtizedek, amikor a mai modern hűtőszekrények híján a jegesemberek munkájától függött, hogy hogyan hűtik az élelmiszereiket a budapestiek. Kik voltak a jegesemberek? Mit csináltak pontosan? Mért…..
aachi 2016.09.15 12:14:34
aachi 2016.09.05 08:51:30
@Jakab.gipsz: "Mert az állam rossz gazda, majd a piac megoldja"

vajon miért jár piaci EÜ-be aki emberi kiszolgálást akaor, ha az állam jó gazda ?
Kedves Őszinte Ingatlanos! Jelenleg Budapesten egy albérletben lakok párommal, de szeretnénk saját lakást venni. Mivel hosszú távon gondolkozunk, egy 3 szobás, legalább 56m2-es újépítésű vagy újszerű lakást szeretnénk, amihez 5 millió forint önerővel rendelkezünk (CSOK-ot nem szeretnénk igénybe…..
aachi 2016.06.28 14:02:58
@Kicknick: se azt nem írja hogy nem akar panelt, sem azt nem hogy fiatalok vagy divatosak. és még idejön a hülye hogy nem olvasok. :D
Miután Orbán és haverjai ellopták a magánnyugdíjunkat, most azt akarják, hogy a mai harmincas-negyvenes-ötveneseket a gyerekeik tartsák el, hiszen állami nyugdíjra nem, vagy csak megalázóan kevésre számíthatnak. Ébresztő! Hatalmas társadalmi katasztrófa közeledik! Te tényleg azt hitted, hogy lesz…..
aachi 2016.05.25 11:49:44
@BircaHang Média szerkesztősége: ezzel szemben az igazság: Orbánék 3 millió magyartól kizsarolták a törvényesen nyugdíjra félretett pénzét. utána el is herdálták pár év alatt. a nép vagyont vesztett nem vett vissza semmit, bazdmeg te akkora narancs gyökér vagy hogy az állatkértben kéne mutogatni.
aachi 2016.05.25 11:57:16
@BircaHang Média szerkesztősége: egyébként nálad ez komoly, vagy közben jókat röhögsz ? csak úgy érdekességképen kérdezem.
aachi 2016.05.25 11:58:24
@BircaHang Média szerkesztősége: "Az állam biztosítja a nyugdíjt, " miközben a fideszes alkotmányból mindez kikerült, hazudozzál csak :)
Könnyen megeshet, hogy reformok nélkül 10-20 éven belül a hazai nyugdíjrendszer összeomlik, főleg abban az esetben, ha összejött volna egy sikeres népszavazás a Férfi40 programmal kapcsolatban, és utána még az országgyűlés el is fogadta volna azt. Mivel azonban az…..
aachi 2015.10.01 20:49:38
@ulpius66: "mert ugye arra többszáz példa van Magyarországon is, Szlovákiában meg több tízezer, hogy a magán-nyugdíj pénztár NEM TUDTA KIFIZETNI A NYUGDÍJAKAT!!"

na csak egy ilyen példáról hozzál már cikket, te nem csak hülye vagy hanem még hazudsz is, ráadásul még szorgalmas is vagy. gyilkos párosítás. fidesz irodából pénzelnek hogy ezt a hazugsághányást idefosd?
aachi 2015.10.01 20:51:24
@ulpius66:

"Egyébként meg nem volt kötelező a magán-nyugdíj pénztárat otthagyni!"

nem, csak azzal zsaroltak hogy aki nem lép ki AZ NEM FOG ÁLLAMI NYUGDÍJAT KAPNI? DE TOVÁBBRA IS FIZESSEN A SEMMIÉRT!!!

na te ezeknek a hazug tolvajoknak a seggében vagy.

"Már többszáz ember jogosult lenne pénzre a pénztárakból, de nem kapnak nyugdíjat, mert a pénztárakból eltűnt a pénz..... "

megint hazudsz szarcsimbók. azért nem kapnak mert a mocskos tolvaj kormányod direkt akadályozza, teljesíthetetlen törvényekkel.
aachi 2015.10.01 20:53:26
@ulpius66:

"Ha a magán-nyugdíj pénztárakba befolyt összegből csak, és kizáróla magyar államkötvényt vettek volna, és nem tőzsdézték volna el a nyugdíjpénztárak a vagyont, akkor 2012-re a pénztáraknak 860 milliárd forinttal több lett volna a vagyona!"

1. ha a tolvajok el nem lopták volna.
2. újabb köcsög hazugság
3. az én manyupomban lévő lóvé 33%-a hozam, na akkor magyarázd meg hogy ellopták és szarul kamatozik szarcsimbók.
Úgyhogy Orbán annyit tett, hogy megakadályozta a további pénzlenyúlást!

Akik meg maradni akartak, mert ez olyan jó volt azok maradtak.....persze utólag jól megbánták!!!!!
Legalábbis Brad Brooks nyilatkozatából úgy tűnik, hogy nem érti. Vagy nem akarja érteni. A Cnet készített interjút a Microsoft egyik vezérével, aki a beszüntetett Microsoft-reklámkapány után úgy támadja az Apple-t, mintha ezért fizetnék. Az interjú után a blogok egyöntetű…..
Azt a költői kérdést tettel fel nekünk és nektek Pál, hogy ha valami korábban működött - esetünkben a jelzőlámpa váltások ritmusa -, akkor azt miért kell elrontani napközben? Ráadásul ezzel nem csak az autósokat szivatják meg, hisz ha nagy a sor, akkor afféle önszabályozó…..
Amikor megjelent a 2.1-es szoftver, mindenki örült, pedig nem kaptunk sokat. Legalább stabil lett a mobil, gondoltuk, amikor elfogadtuk, hogy még mindig nincs kopipészt és még mindig nem lehet kikapcsolni a nyomorult szövegkiegészítést. Aztán kiderült, hogy hibából sem lett sokkal…..