Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takacsveca93

0 bejegyzést írt és 341 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vezeték nélküli porszívók egyre több háztartásban jelennek meg. A Xiaomi Deerma VC20 meglepően könnyű és univerzális takarító eszköz, ami hasznos lehet otthon és az autóban is. Bevezető, tartozékok A vezeték nélküli porszívók és a porszívó robotok kombinációja lehetővé teszi a hagyományos…..
Ebben a posztban a kedvenc nyári ételeimet szeretném megosztani veletek! Saláta hegyekre készüljetek, vitamin-bomba receptek a nagy melegben, tőlem nektek! Lássuk tehát a menüt: 1. Friss nyári saláta Ez az egyszerű saláta mutatja a legjobban, hogy a kevesebb néha tényleg több. Frissítő magában,…..
A padlizsánt minden formájában szeretem, teljesen odáig vagyok érte, és mindig csodálkozom, amikor valaki azt mondja, hogy neki kesernyés, vagy hogy nincs íze. Azt gondolom, hogy ha rántva vagy padlizsánkrémként nem is jött be nekik, ezt a réteges padlizsános, paradicsomos, sajtos ételt imádni…..
takacsveca93 2019.09.25 20:43:59
tejmentes  laktózmentes  szójamentes gluténmentes tojásmentes  Hozzávalók: Pulykamell (50 dkg) vöröshagyma só bors rizstejszín (esetleg zabtejszín, vagy ha valaki nem allergiás, szójatejszín, igazi tejszín) 1 dobozzal rizs (2…..
Hozzávalók: 1 doboz tonhalkonzerv,1 fej vagy 1 zacskó mirelit brokkoli,1 doboz paradicsompüré a Sparból (Budget, 500g),2 fej vöröshagyma,3 gerezd fokhagyma,2-3 kanál olaj, só, sok bazsalikom, esetleg kevés bors,köretnek barna rizs vagy főtt tészta. Sós vízben megfőzöm a brokkolit. Az olajon…..
youcandidiet Almás zabfalat 2019.05.27 16:25:33
Egy szupergyors, és elég egyszerű zabsütit szeretnék ma megosztani veletek. Tökéletes tízórai, uzsonna, vagy nasi, az a típusú, amiből egyet-egyet (vagy többet) még vacsi után is büntetlenül be lehet tolni (én legalábbis be szoktam). Két további okból is imádom ezt a receptet amellett, hogy…..
  Érdekes téma, hisz mindenki másképp csinálja. Anyukám palacsintája anno, híres volt arról, hogy milyen vékony, könnyed, légies. 200 gramm lisztből képes volt akár 25 darabot is csinálni, 5-6 is lecsúszott még frissen csak úgy a palacsintasütőből töltetlenül majd étkezéskor jött a bélelt, főleg…..
Csirkés pad thai tészta. Autentikus ázsiai tésztaétel a saját konyhátokban. Bármelyik konyhában könnyen elkészíthető és egészséges alapanyagokból sincs benne hiány, a friss chili pedig felmelegít egy zord, hideg téli estén. És ilyen jót ritkán kapsz a hazai Távol-keleti éttermekben. Különleges…..
Bizony 4 hónapig gyűrtem az LG csúcstelefonját, a G4-et. Minden téren megizzasztottam, jobban mint a büntetőper Lagzi Lajcsit. Elsődleges készülékként minden nap a zsebemben utazik (jobb esetben), fotós képességeit pedig abszolút kihasználtam a teszt időszak alatt. Rengeteg…..
A műanyag éra, amelyben élünk már annyira elhatalmasodott rajtunk, hogy egyre nagyobb az igény a természetes anyagokhoz való visszatalálásra. Nem véletlen, hogy megjelentek a papírzacskók a boltokban, az ökotudatos vevők vásárlóerejére apellálva. Aki pedig odafigyel arra, hogy…..
Miniházban élni jó lehet. A miniház nem akármilyen ház. A miniház-építés Amerikában már mozgalommá nőtte ki magát. Konferenciákat, workshopokat rendeznek maguknak lelkes miniház-rajongók. A miniházat amerikaiul tiny house-nak, azaz pici, apró háznak hívják. A miniház az én…..
Drága Parfümblog olvasók! Ezentúl saját honlapon, a http://parfumblog.hu oldalon olvashatjátok a parfümös híreket, kritikákat, legyen szó populáris vagy niche illatokról!Ráadásul, most az új oldal megjelenése kapcsán L'Artisan illatmintákat…..
NO SUGAR, NO ICE CHOLE PALAK 2015.05.29 11:18:16
hozzávalók:   1  nagyobb doboz konzervnyi csicseriborsó (450g) 3 bögre friss spenót, apróra csíkozva vagy 200g fagyasztott spenót 3 db közepes méretű paradicsom egy kisebb darab (kb. 1 cm) gyömbér 1 db friss zöld chili vagy 1 teáskanál őrölt chili 2 evőkanál ghee vagy…..
takacsveca93 2019.07.14 20:13:39
Teljesen rácsúsztam a brokkolira. Akinek van tippje, hogy ez mi miatt lehet, ne tartsa magában, kérem ossza meg velem. Talán a vas? Nem tudom, nincs kedvem ráguglizni. De a szervezetem napi szinten kiált utána, én meg engedelmeskedem neki és eszem, eszem és eszem. Még szerencse, hogy szeretem! Mi…..
takacsveca93 2019.07.14 20:11:43
A mai ebédre együtt pároltam darált húst és zöldségeket Marcinak.Rózsáira szedtem, megmostam és apróra vágtam egy fej brokkolit. Megpucoltam, megmostam, és felkockáztam egy répát. 100gr csirkemellet megdaráltam. Egy evőkanál olívaolajon egy kis sóval és petrezselyemmel addig…..
Mióta az IR életmód lett az egyik legjobb barátom, azóta rájöttem, hogy számos olyan étel létezik a valóságban is, amiket eddig csak a különböző gasztromagazinokban láttam. El nem tudtam képzelni, hogy miért lenne jobb egy bulgur, kuszkusz, köles, basmati rizs, mint a sült…..
Hozzávalók: 1/2 kg liszt, 12 dkg zsír, 1 citrom leve és héja, 15 dkg eritrit, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 4 tojás sárgája A hozzávalókat összegyúrjuk, és egy közepes kizsírozott tepsi aljába nyomkodjuk be! Félig megsütjük, majd rákenünk egy üveg sárgarépa lekvárt , végül a 4 tojás fehérjéből…..
Sajtos- tejfölös palacsintaHozzávalók: 0,5 kg liszt, 3 tojás, 1 dl olaj, só, víz, 1 nagy dob tejföl, kb 20 dkg sajtPalacsinta tészta: Egy tálba teszek kb 0,5 kg lisztet, 1 tk sót, 3 tojást, 1 dl olajat. Folyamatos kevergetés mellett felöntöm vízzel. Érdemes gépi habverővel simára…..
Eszter Befőz Kóla szörp 2012.03.15 17:46:39
leánynevén Fűszer Szörp. A New York Times-ban olvastam a receptjét még régebben, és azonnal felkerült az elkészítendők listájára. Tulajdonképpen egy virágos-fűszeres szörp a legfinomabb alapanyagokból úgyhogy rettenetesen furcsa amikor a végén mégis megérezni benne a kóla…..
Krumplit minden formában szeretjük, az unokám még nyersen is eszi, ha teheti. A tésztákat, amibe krumpli kerül, azt különösen szeretjük, így vagyunk ezzel a pogácsával is. Ha marad főtt krumpli, akkor soha nem dobódik el, vagy kenyérként, vagy pogácsaként végzi a végső…..
Kata konyhája Kéksajtos pogácsa 2018.05.07 19:48:49
Különleges ízvilágú vendégváró, vagy még inkább marasztaló sós falatka. Omlós és nagyon sajtos finomság.  Hozzávalók (2 gáztepsihez): 50 dkg finomliszt 1 evőkanál só 30 dkg vaj 2 tojás sárgája 2 púpos evőkanál tejföl 15 dkg kéksajt 1 dl tej 2,5 dkg élesztő 1 teáskanál cukor A…..
2 személyre                                    Elkészítés: 30 perc                                         1 óriás bagett30 dkg tofu10 db füge5 gerezd fokhagyma4 ek. dijoni magos mustár 2 ek. mustár2 ek. balzsmaecetrukkola reszelt répaProvance-i fűszerkeverékcukor, só, törtbors Ha egy kis…..
takacsveca93 2019.07.06 18:11:39
  Ahogy azt előző cikkünkben már felvázoltuk, elhatároztuk, addig nem nyugszunk, amíg meg nem találjuk azt a megoldást, ami az összes fogyókúrás nyűgünkre-bajunkra válaszul szolgál, és a lehető legjobban megkönnyíti az életünket, ami valljuk be, így sem egyszerű, nem hogy…..
takacsveca93 2019.07.06 18:06:14
A fogyókúra nagyon nehéz a legtöbb ember számára, mert hosszú ideig tart, a havi 2-4 kg súlycsökkenés tekinthető normálisnak, ez senki számára sem kecsegtető. Nagy nehezen sikerül néhány kilótól megszabadulniuk, gyökeres életmódváltás nélkül rövid időn belül visszatérnek a kilók. Az egyetlen…..
Egy fogyókúrás étrend összeállítása először nehéznek tűnhet, de amint tudjuk, hogy mit ehetünk és mit nem máris gyerekjáték lesz. Valójában a kulcs a legtöbb esetben, hogy mit nem ehetünk. Első lépés, hogy ezt megtanuljuk és onnantól kezdve a maradék ételek közül választhatsz...