Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fittnek lenni jó

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kellemes tavaszi hétvégék mindig jó alkalmat adnak arra, hogy egy kicsit kimozduljunk és feltöltődjünk a természetben. A főváros környékén számos népszerű túraútvonal található: Rám-szakadék, Holdvilág-árok, Dobogókő – ismerősen hangzó nevek minden Budapest környéki számára. Azonban kellemes…..
A főétkezések közötti egészséges snackek fogyasztása nagyszerű módja a napközbeni éhség leküzdésének. De ha fogyni szeretnél, akkor figyelni kell arra, hogy milyen ételeket milyen mennyiségben fogyasztasz...
Fogyni szeretnél és figyelsz a szénhidrát bevitelre? A legtöbb ember ilyen esetben csökkenti a kenyér, tészta, rizs és egyéb gabona félék fogyasztását. De sokan nem tudják, hogy a gyümölcsök fogyasztására is oda kell figyelni, mivel a gyümölcsök is tartalmaznak szénhidrátot...
A tavasz beköszöntével az időjárás napos lesz, a növények virágoznak és a pollenek teljes erővel lecsapnak ránk. Leginkább a tavasz a legnehezebb időszak azok számára, akik érzékenyek a pollenekre és más a levegőben lévő allergénekre. Bár az allergiára nincs gyógymód, de vannak lehetőségek arra,…..
Az irodai munkát végző emberek a nap nagy részét a munkahelyükön, egy számítógép képernyője előtt ülve, passzívan kénytelenek eltölteni. A testmozgás hiánya mellett egy irodában megtalálható minden, ami keresztbe húzhatja a diétánkat. Hiába szabadulsz meg otthon az összes egészségtelen…..
A téli hideg idő és rövidebb napok gyakran vezetnek kevesebb testmozgáshoz és több kanapén filmezéshez. Aztán egyszer csak a napok elkezdenek egyre hosszabbak lenni, a hőmérséklet elkezd emelkedni, és rájössz, hogy a strandszezon már csak karnyújtásnyira van. Ezért már most eljött az idő, hogy…..
Úgy látod, hogy a legelfoglaltabb ismerőseidnek is jut ideje testmozgásra? Ez azért lehetséges, mert nekik az edzés a napi teendőjük első helyén áll. Sokszor használjuk mentségként, hogy túl elfoglaltak vagyunk, ami néha igaz is. De ez nem lehet egy folyamatos indok az egészségünk megőrzésével…..
Napi néhány perces erősítő gyakorlattal sokat tehetünk az irodai ülőmunkát megkeserítő hát- és derékfájdalmak megelőzéséért vagy megszüntetéséért. Az emberek nagy része ülőmunkát végez minden nap, vagy ha nem, bepótolja a szabadidejében a számítógépezéssel, tévénézéssel, vagy az autóban való…..
  A kellemes őszi és tavaszi hétvégék mindig jó alkalmat adnak arra, hogy egy kicsit kimozduljunk és feltöltődjünk a természetben. A főváros környékén számos népszerű túraútvonal található: Rám-szakadék, Holdvilág-árok, Dobogókő – ismerősen hangzó nevek minden Budapest környéki számára. Azonban…..
  Évente számos új hatékony alakformálást ígérő eszköz és eljárás jelenik meg a világban. A legtöbben már csak hitetlenkedve figyelik a legújabb eszközöket, melyek gyors fogyást, feszesedést vagy éppen izmosodást ígérnek. Napjaink egyik legdivatosabb ilyen új módszere az EMS technológia is, azaz az…..