Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovgabor

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Szerenád az ORTT-hez 2007.04.12 06:00:00
Betelt a háromdecis pohár. Most már muszáj médiatörvényezni és ORTT-zni. Egy. Mostantól híradót kell adnia a Spektrumnak, meg a Filmmúzeumnak is. Mert a médiatörvény kimondja, az ORTT döntött, bla-bla-bla. Nem érdekel senkit, hogy a törvény rossz (az), vagy a hatóság hibája.…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
w A szóvivő és az osztálytudat 2007.03.13 05:00:00
Ebbe csúnyán beleszaladt Demcsák Zsuzsa. Szép találat, jó sztori, kajálják. Ahogy az elkényeztetett médiapicsa a kasztjának megfelelő bölcsödét keres, és ahogy jól szituált anyukákkal tologatja a háromkerekű babakocsit a Szent István-parkban. Monnyonle. Méghogy baloldal.…..
kovgabor 2007.03.13 10:23:18
"...De ha esetleg el lehetne kerülni, akkor kerüljük már el, nemdebár? Jobb lesz a Prüntyőnek, ha jól nevelt, illedelmes és kevésbé fertőző gyerekekkel vegyül. Lehet, hogy nem minden koszos gyerek rossz, de minek kockáztatni..."
Árpi hát ez mi a lóf...?
persze nekem nincs gyerekem.Anyám viszont spec a "bölcsödeiparban" van. Volt választása és mégsem a regionális csúcsbölcsödébe iratott annak idején. Eredményeképp sokkal több "koszos fertőző agressziv alkoholistaszülős megvert gyerekkel" kerültem kapcsolatba. ebben kezdtem meg a szocializációmat. 4 pozitívumot eredményezett.
1.:nem kezelem másként a más színűeket tudom hogy köztük is van jófej akivel lehet autózni meg buta is aki fel akar lökni
2.: miután a buta fiú 5ször fellökött megtanultam elkerülni a buta fiúkat és ha mégsem sikerült hát megtanultam földhözkenni.
3.:Megtanultam együttélni másfajta "létformákkal" és persze baromira értékelni azt amink van.(nemám alapértelmezetten várni a kocsi+lakáskulcsot a kiköhogött érettségi után....)
4.: Az a sok koszos fertőző gyerek valahogy mindíg egészséges volt mert megették a sok koszt a szervezetük meg megtanulta legyőzni azokat hát ebből kaptam én is. máemint immunrendszer fejlődéséből. (nemám barnakenyér meg steril csirkecomb...)

negatívum meg a seb a térdemen ami még most is látszik mert hasraetem a betonudvaron. nabumm.

Nehogymár azt gondoljátok emberek hogy a szappanbuborékban nevelt gyermek az feltétlenül egészséges akár csak mentálisan is....
ÉLETKÉPESSÉG BASSZUS AZ KELL AZ EMBER GYEREKÉNEK ahoz meg pofára kell esni néhányszor a betonudvaron méghozzá lehetóleg józsika vagy pistike segítségével.

egyébként meg köszi Árpi a gumicsontot megint jól elrágódtam egy mellékes figura hülye bulvárhírén ahelyett hogy a lényegre figyeltem volna. Sebaj nekem is ez kell.
w Ölni és élni hagyni 2007.02.23 05:00:00
Felszínre bucskázott a móri komplikációk nyomán a halálbüntetés-vita. Az ellene - illetve  visszaállítása ellen - érvelők most ugyemegmondtam arckifejezéssel jegyzik meg, hogy ha nem törölték volna el, akkor az ártatlan Kaiser már nem élne, pedig nem is ő volt. Árnyalja…..
w Szün 2007.02.13 10:00:00
Most pedig egy hét szünet következik, pontosabban hétfőig nem lesz post. Mármint hétfőn már igen. Adóbevallás, pihenés, olvasás, család, nyugalom. Ha netalán holmi zászlóshajó próbálna befurakodni a levélbedobó nyíláson, ráverek az orrára seprűvel, és megyek vissza…..
kovgabor 2007.02.13 10:10:02
index.hu/politika/bulvar/teve3545/

ennyit a terrorveszélyről (valószínűleg AK-val) sorozták a tevepalotát. tessék. Bárki volt nem növeli a biztonságérzetem hogy ezt meg lehet tenni ebben a nyomorék országban....

TWÁ aludj jól csak vigyázz nehogy a nagy pihenésben kigyógyulj abból az agymenésből amiért szeretünk!!:D

ui.:Én már sose lehetek első brühühü... :-D
w Utáljátok ellenségeiteket! 2007.02.05 07:00:00
Helyiérdekű, de azért elég hangos ribilliót okozott az ausztrál baptista egyház húzása: templomaik előtt szép nagy, terepszínű táblákat helyeztek el azzal a felirattal, hogy Jézus szereti Oszamát. Lett belőle menten uproar, azaz felhördülés, megszólalt a miniszterelnök is, a…..
kovgabor 2007.02.05 10:37:59
Így írtok ti:

"a kereszténység a hősidőkben tűzzel, vassal írtott mindenkit, aki ellenállt.
de a boszorkányokat is megégették. plusz inkvizició.
az úgynevezett ellenségeiket. nem annyira szerették őket.
annyira azért nem komoly téma ez."

Ez egy baromság a kereszténység a hősidőkben írtva volt és mártír halált haltak sokaz. Aztán jöt az okos római birodalom államvallás stb. és elkúrta... a hiba nem a kereszténység alapchipjében van!!!

"Ami érdekes, hogy Magyarországon tényleg a vallásgyakorló keresztények a legjobban utálkozók"

Te bárki légy is ki eztet leírtad igen felszínesen és ostobán gondoltad eztet itt ki. nem fogok indokolni. ez a véleményem. veszel egy max 10-15 fős mintát és általánosítasz. gratulálok. de mivel szeretlek meginvitállak pécsre egy óvatos duhaly iszogatásra velem meg keresztény barátaimmal. kicsit szélesedik a perspektívád és bebizonyosodik az is hogy mi így is szeretünk. na?

"Tóta összekeveri a toleranciát a szeretettel. Attól, hogy eltűröm, hogy melegek rázzák a pucér seggüket az Andrássy úton, még nem biztos, hogy szeretem őket. És attól, hogy szeretem a gyerekem, anyám, feleségem, nem biztos, hogy bármit tolerálok nekik."

Erre mérnem reagálsz Árpád?? Talán mert pont itt fekszik a kutyatetem elhantolva???? Ugyan Árpi.

Te egy AGNOSZTIKUS VAGY. vagy mi. namost én szeretlek téged ezzel együtt. nem csak a kereszténységem végett. TE NEM VAGY KERESZTÉNY!! tehát nem kell még odabagóznod se. hiszen teneked ez az egész egy újból szopott mese. akkor mit csodálkozol??? hagyjál minket ujjból szopósokat már békében! Ne te akarjál már mindenkinek a tanítóatyja lenni aki majd jól felvilágosít minden barmot! Te vagy a barom ha erre egy pillanatig is alkalmasnak gondolod magad. mármint alapból arra hogy MINDENRŐL eldöntsd hogy helyes e avagy sem.

Az a helyzet Árpi vallástéren ha van egy darab vászon amit összevissza "kenytek" festékkel és én azt gyönyörű mesterműnek látom te meg egy darab festékes vászonnak akkor mindkettőnknek igaza van. akinek én mutatom meg és magyarázom nagyobb eséllyel lát majd mesterművet mint akinek te mutatod/magyarázod. VEDD ÉSZRE hogy csak ennyi a különbség Árpi. Semmivel nem vagy jobb mint egy döjfös a keresztények közül. te döjfös agnosztikus vagy és mindezt olyan álcába bujtatod hogy jajj te csak nem bírod az emberi hülyeséget és tanítani akarsz minket szegényeket jujjujj.... ÁÁRPI ébredj te is a pulpitusról próbálsz okítani hogy miben hogyan kéne hinni... nemkéne
Árpi én szeretlek de tényleg.irónia nélkül. De néhány dolgot utálok amit te csinálsz no ennyi. Problem solved részemről.
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
kovgabor 2007.01.22 10:05:22
RPA
én nem mondom meg senkinek hogy mit szívjon igyon stb. véleményem van. azt ugye szabad egy libsi közegben???
ahogy neked is szabad. ebben a kurv@ országban 4évente 1szer döntök
b@sszameg máskor csak véleményem van.

az alkohol betilthatatlan. vitatkozhatsz de gondold át... a cigi naigen ott elkelne egy amcsi jellegű kampány úgy 25-30 évig az használhatna. esetleg ugyanez szeszügyben is. majd miután már kezd egészségessé válni a társadalom esetleg lökjük be a füvet is a legalitásba egy hasonló kampány keretében. mit szólsz?

Jah hogy ez nem holnap lesZ?? Azt hittem az elv a lényeg.. meg a liberalizmus az...
w Zuzmó néni zsidózik 2007.01.10 05:11:00
Morvai Krisztina betegségét én nem tudom gyógyítani. Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét, de ha a benzinkutastól kapna pár emberi szót, az is segítene talán. A szokásos, ócskán kódolt antiszemita ostobaság még egyszer; ezrével olvastam és hallottam ilyeneket, még csak nem…..
w Fut, robog a kicsi kocsi 2007.01.09 18:28:00
Kóka János tehát elérte, hogy most már ne a megcsonkított szárnyvonalak miatt kinyúvadó magyar falu jusson róla eszünkbe, hanem ahogy nézi a hógolyózó gyerekeket gombóccal a torkában. Nem baj, az utóbbi még mindig kisebb hülyeség. Viszont van jó hír is a vasútbarátoknak,…..
w Megint jönnek, rotyogtatnak 2007.01.08 08:00:00
Rakják már a pokol tüzét, fortyog a végítélet, huj-huj. Sok példányban, különböző variánsokban kaptam meg ezt a levelet; egyes polgártársak imákkal, mások válogatott - és súlyosan keresztényietlen - szitkokkal egészítették ki. A felháborodás tárgya az Isten fasza, illetve…..
w Az óév utolsó hülyéi 2007.01.02 08:00:00
Nincs semmi ok a dínomdánomra meg hejehujára; nem zárult le és nem kezdődött el semmi. Ugyanazok az idióták vannak a színpadon idén is, mint akik tavaly. Lássuk 2006 utolsó belpolitikai pengeváltását szemléltetésül. Tehát az a kiindulópont, hogy - észlelve a harmincéves…..
kovgabor 2007.01.02 10:08:57
üdv mindenki.

Nah azért nyakónak sem kell messzire mennie a hülyeségért:
" - amelyekkel nem, vagy csak nehezen tudják fenntartani a törvényes rendet, és ezt láttuk a tévészékház előtt - "
Na persze. a felszerelés hibája nem is a rendőri vezetésé áááá dehogy.... Egyszerűen nem adták a rendőrök kezébe a felszerelést. ennyi. a raktárban pihent. a könnygázgránátvető is az uazra szerelhető sorozatvető is a modern pajzsok is a gumilövedék is(tudom ez utóbbi bevetése alapból vitatható). egyedül a vízágyú égett be. azt meg nem akarlak venni. lol...

Más. Most azt kéne írnom hogy Palostrend biztos csak provokál ironizál meg ilyen izék. hinni szeretném hogy így van. ha nem akkor üzenetem csak annyi hogy az aranybulláról a szintén agyonajnározott Széchenyi írja (asszem a hitelben) hogy NEM JÓ!hogy AKADÁLYOZZA A NEMZET FELEMELKEDÉSÉT! valamikor az 1800as években (ne kérjetek évszámot. use gúúgl) el is törölték.
Másrészt a magam részéről sosem voltam balos. de igenis az összes kődobáló köcsögnek AZ ÖSSZESNEK gumilövedéket az ánuszába. jah a szerencsétlen közrendőr köcsög mert KIPARANCSOLJÁK valahova oszlatni. ha nem megy elbúcsúzhat a családja a megélhetéstől plusz KATONAI BÍRÓSÁG esetleg ELZÁRÁS+PRIUSZ. ezzel szemben ott vannak e szent forrradalmáraid akiket nem köt semmilyen szabályzat és élő emberek feje felé dobálnak termésköverket. ez melyik szent korona törvény szerint fasza???
Van itt mégvalami. ezt mindenkinek írom. bármelyik "őszi események" felvételen meg lehet figyelni a különbséget a két rohamrendőrtípus között. a sisakot kell figyelni.amelyiken nincs csík az egy remegő lábú járőr akinek kezébe nyomtak egy pajzsot fejére sisakot (protectort SEMMIT) és kivezényelték. amelyiken van csík azok REBISZ-esek kiképzett folyamatosan gyakolatozó rohamrendőrök. meg lehet nézni hol melyik típus mit csinált.és hogy a brutalitás kikre jellemző.
Érdemes belegondolni: a rendőrt kötik szabályok a "szab.harcost" (pfff) nem. bocs ez már nagyon OFF.
kovgabor 2007.01.02 11:24:37
ZÉÉ azért nem ártana neked egy raklap andaxin haldol és haloperidol...
"...a vízágyúfanok és az "älkotmányos demokrácia hívei" majd írnak egy petíciót és elküldik a parlamentbe a saját húgyukat
aztán rájönnek majd, hogy ők, a "Liberális Értelmiség" sem érik el a vészféket, még egymás fej fölött tartott biciklijén sem.."

Figyu. most tényleg. Nyugi és ne dobálózz
sz@rral és ne moss össze dolgokat légyszi. te ennél sokkal értelmesebb vagy szerintem az eddigi kommentjeid alapján. mondom szerintem.

Palostrend rulez egyébként!Fanclubot neki!

n.ZOLI olvasd a korábbi kommentjeimet csíkossisakos= spártaiporosz felrotektorozott robotzsaru...
w Ah, szabadság nem virul 2006.12.29 11:30:00
Feldobta a csizmát nemrégiben a párttitkárból lett öltönyös fáraó, a tragikomikus feudálkomcsi Nyijazov, minden türkmének Basija, aki magáról nevezte el a januárt, és a kurva anyjáról az áprilist. Hurrá. Szaddám nyakán szorul a hurok; várom Kim és Lukasenko pusztulását. De…..
kovgabor 2006.12.31 13:19:19
na ez OFF.

tudod twá énnekem fingom nincs az újságíráshoz meg az éles eszű kritikához. de így végigolvasva cikkeidet kommenteket néhány dologra felhívnám figyelmedet.
"...amikor könnybelábadt ujjakkal gépeled hogy örülsz hogy a "bloggod" nem fullad értelmetlen zsidózásba meg kurvaanyázásba meg mocskolódásba.." eközben vígan kurvaanyázol katkózol sőt általában hülyeostobavallásosemberezel és kész tényként közlöd a saját véleményedet.azért
tudod én hiszek abban hogy te nagyon olvasott ember vagy pont ezért gondolom hogy amit néhányan felkészületlenségnek vélnek tőled (pl vallási témában) az szándékos hangulatkeltés. nem hiszem hogy mindegyik esetnben felkészületlen lennél. Érdemes lenne észrevenni hogy az éremnek SOHA nem csak TWÁ oldala van hanem minimum még sok. nem kéne nyitvahagyni néha kicsit más dolgoknak is a kaput? pláne olyan témákban amik nem feketék vagy fehérek? arról meg hogy mindenki mennyen a k.anyjába aki kritizálni mer tégged csak annyit hogy igen ez csak egy blog ahol azt mondasz írsz néha böfögsz amit akarsz. ezek meg kommentek ahol nekünk olvasóidnak bizony lehet szöges ellentétben álló VÉLEMÉNYünk is. Azt ne felejtsd el hogy csak azért mert a saját "blog"oldaladon írod a "véleményed" attól az még nem változik megkérdőjelezhetetlen ténnyé.

Staghorn Malacfül MARADJATOK. ha csak TWÁ-t és a vele egyetértők maradnak itt akkor kurucinfo szintű fórum lesz belőle pepitában.
TWÁ!hiszek az értelmes véleménycserében nekem sokat adott jónéhány írásod és nagyon sok komment is pedig marhára nem értettem egyet mindegyikkel. lehet elsőre dühöngtem dúltam aztán elgondolkodtam és szélesítettem a látóköröm. tudom ezt ajánlani mindenkinek.
w Úr az űrből 2006.12.17 07:01:00
Nem tudom felmérni, mennyit tud a magyar újságolvasó a szcientológiáról, így lehet, hogy közismert, triviális információk következnek. Nem baj, ártani nem árt, ha még egyszer megvan itt, magyarul. Angolul tudók a South Park 912-es epizódjából is tájékozódhatnak, felhőtlen…..
kovgabor 2006.12.18 14:27:14
üdv to All!

kicsit ledobta az ékszíjat az agyam 150 komment után. a tudásom a sci-k ről eddig kimerült a southpark xedik epizódjában. meg persze volt ismerősöm akinek volt egy ismerőse akinek volt egy... stb. de ez amiket itt olvasok kivitte a hajam. nyilvánvalóan szükség van valamiféle prevencióra ezekkel a szektákkal szemben. szívesen támogatok bármi ilyen dolgot. tudom vannak menthetetlenül Hülye emberek de úgy sejtem a beszipkázottak jórészét egyszerűen csak jókor (mentálisan legyengülve) kapják el.

mielőtt viszont nekiállunk lángoló kardokkal meg kazánvasakkal felkockázni mindenkit aki hisz valamiben azért álljunk már meg egy szóra!

komolyan elkezdtem a fejemmel csapkodni a klaviaturát a 15. olyan hozzászólásnál amely szerint kerszténység szintben egyenlő sci. hát komolyan ne már!!!!!

szekta=lehúz,kizsákmányol és közben semmi hasznosat neagyisten "egyetemesen jót"(hadd ne definiáljam) nem tesz se veled se mással.sőt ÁRT neked és embertársaidnak!!!!!

Vallás(meg némelyik egyház is hál' istennek:)= Igen húz valamennyi lóvét (refkók esetén pölö a bér 1%át /muhaha/és az sem kötelező senki nem fog kirugdallni a templomból) de mindemellett rengeteg hasznos és "egyetemesen jó" dolgot tesz!! Lásd bapt.akciók pécsi refkó finanszírozású alkoholbetegeket kezelő otthon vagy millió másik példa.


Én még mindíg tartom hogy hadd higyjek már a rézfaszú bagolyban ha nekem az esik jól és NEM károsodok tőle se én se te se más sőt neadjisten csinálok néha valami jót és hasznosat is igy karitatíve. ne fájjon már nektek annyira hogy boldogok vagyunk.
FELEJTSÉTEK MÁR EL TI NÉHÁNY MAJMOK HOGY A VALLÁS EREDENDŐEN ROSSZ!!!
vagy legalább viseljétek el baszki. hogy miért? nem tudom nektek mitek van erkölcsötök vagy emberi értékrendetek vagy mitek de NEM HISZEM EL hogy a tolrancia nem szerepel az értékek között amiben hisztek. és ha valami NEM ÁRT SENKINEK sőt néha termel valami pozitívat (azt ne merem kérni hogy szeresd) CSAK VISEjétek MÁR EL! légyszíves kérlekszépen titeket

bocsi. kicsit belelovalltam magam. akinek nem inge...
w Agnosztikus hiszekegy 2006.12.06 14:30:00
Volt is, lesz is még vallási téma itt, ezért most szájbarágósan, ábra segítségével elmagyaráznám az alapokat. Remélem, ezzel elkerülhető lesz, hogy újra és újra feltegye a begőzölt olvasó a vaskos kérdést: honnan tudod, hogy nincs isten, he? Lássuk az első illusztrációt.…..
kovgabor 2006.12.07 10:13:37
remélemsenki nem várja hogy 400 kommentet végigolvassak így valószínűleg ismétlek majd pár dolgot.

Gratulálok tótawé.
Király vagy. mostasztán megkapta a vallás.na figyuz picit.az hogy belekötsz a katkó intézményesített lenyúlásba stb oké. az hogy belekötsz a muzulmán "ak-47-tel a kézben agresszió nélkül" című dologba oké. az hogy te magad ateista vagy főleg ok. milyen vicces lenne már ha most belédkötnék és kinevetnélek azért amiben hiszel:) mert kedvenc firkászom te is csak hiszel te sem tudsz. egyes papok lelkészek tudod mit mondanak? a tudomány stb. a válasz arra hogy "hogyan..." , (számukra) isten a válasz arra hogy "miért...."
Neked mi a válaszod arra hogy miért? jajjjajjj mielőtt első reakciódban tagadnád a dolgokat kicsit gondolkodjál és ne nekem, meg ne is nyilvánosan, csak magadnak valld be szépen hogy te is megmagyarázod magadnak a világ miértjeit valamivel. csontateista lévén felteszem valami mocskosul tudományossal.mivel kb ugyanannyit(jajj neeeem inkább tételezzük fel hogy 5ször annyit) értesz az asztrofizikához meg a sejtbiológiához megy ugyanannyit(jajj bocs megint 5ször annyit) tudsz az asztácium és az aktínium lehetséges rakcióiról. tehát te is csak hiszel "objektív" firkászom. persze jöhetsz nekem azzal hogy azt mind-mind faszán megmondták a naaagy tudósok. jah azt hogy hogyan. ugyanis az a tudós aki kijelenti hogy "nincsisten" stb ugyanúgy csak hisz mint te. uganis ha pölö egyik tudományágban tééényleg úgy elmélyült hogy kijelenthessen ilyet akkor valószínűleg lesz legalább 50 olyan tudományágacska amiről fingja nem lesz tehát ő is max hisz. (természetesen csak természettudományokról beszéltem). szóval kábé annyira vagy te is nevetséges mint a "fujjistenhívőbanda" meg a dc-4et messiásnak tartó banda. meg mindenki.ugyanis valójában mindenki (én is) elég csökött kis elméletecskékkel magyarázzaa a világot magának a fent említett okokból. nomármost ha mindenki nevetséges akkor senki sem az nem? vagy mi?
örömmel várom bárminemű reakciódat ha méltatsz rá mindentfaszáramegmondó árpádunk. meg persze bárki másét is. Maradok továbbra is (most semmi irónia) nagy tisztelőd!
w Foglalkozásuk: magyar 2006.12.04 03:40:00
Ez a cikk úgy született, hogy valami pontatlanság miatt a Jobbik helyreigazítást kért, majd azt találták ki ravaszul, hogy ha helyette írunk a lapjukról valamit, azzal is beérik. Az se baj, ha szubjektív, azt mondták. Házhoz jöttek a lófaszért. A Jobbik lapja újabb példa arra,…..
w Szavazz a katolikusokra! 2006.11.30 12:00:00
A vatikáni szerződésről nem ez az első, és sajnos nem is az utolsó cikk. Gyurcsány nem egy Zapatero, és nem is tanul tőle.Gyurcsány és Hiller két gyáva nyúl. Beszartak a papoktól megint...
kovgabor 2006.12.01 11:15:49
Üdv mindenki!!!
kb az első 150 kommentet olvastam el. eddig bírtam. most megírom életem első kommentjét.
"egyház. pénzt kapnak. a miénkbül. a közösbül. nemjólvanez!" rivalljatok csak a katkókra. sokmindenben igazatok van. én nem vagyok katkó de nagyonnem. de hoznék egy élő évtizedes multra visszatekintő példát: két kb egyforma teljesítményű pécsi "elitgimi". egyik valásos(pont katkó ek.) másik világi. különbség? ismerd meg a diákokat. mondok két példát. a világi suli diákjai ellen sokszor több rendőrségi eljárás zajlott az elmúlt 10 évben.
a drogfogyasztás arányai a két suli klözött mint azt már kitaláltad kb 20az1hez találdki kinek a javára.
Értsd ezt az egészet hogy?
RÉM EGYSZERŰ!Jöhetsz te azzal hogy a te qrvanagy erkölcseid és neked nem kell a egyház de kisbarátom elárulom neked hogy az egyházak (marhára nem csak a katkókra de elsősorban a történelmiekre gondolok) bőven részt vállaltak vaállalnak és vállalni is fognak hogy bárki ISMÉTLEM BÁRKI seggébe ne kerüljön pillangókés. Minél több legalább részben vallási nevelésben részesült gyerek annál kevesebb köcsög aki a te világierkölcsű gyerekedet simán hasbaszúrja miközben hazafelé csámpáz hogy 11re hazaérjen. na ezt adják az egyházak azokért a szoronatott adóforintokért vazze.az enyém biztosan. kimutatható. vitatkozzál vele tessék(mutasd a luxus bármely nyomát refkó /református) egyházi körökben). egyébként baromságnak nevezni bárki hitét a qrvanagy "tények" alapján... MUHAHAHA kis barátom... te is hiszel nagyon sok mindenben. jah neeeem te tudsz sokmident.bocs. legalábbis azt HISZED hogy tudsz:D!!!!


BASZKI TÖRTÉNELMI VALLÁS NEMEGYENLŐ KATÓLIKUSÉK A ROHADT ÉLETBE! PERsze beléjük könnyű kötni és kivetíteni a daugokat a többire nem?..