Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferocious

0 bejegyzést írt és 668 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A motoros szabálysértőket nehezebb elkapni, nemcsak gyorsaságuk miatt, hanem mert csak hátul van rendszám és egyesek annak vízszintesbe hajtásával érik el, hogy még azt sem lehet beazonosítani. Utóbbi időkben olyat is láttam (főleg choppereken), hogy a rendszám 90 fokkal…..
Van egy elég rossz hírem. Hétfő este az Országgyűlés elfogadta a plázastopról szóló módosítót, ami gyakorlatilag előrevetíti, hogy 2015-ig ne lehessen 300 nm2-nél nagyobb alapterületű kereskedelmi építményt létesíteni. Igen, valóban építési tilalommal pörgetjük fel az…..
Ferocious 2011.11.22 16:16:43
@crashdummy: Nagyon egyet értünk... nálad a pont!
Az előzés talán a legveszélyesebb, legtöbb körültekintést igénylő manőver. Nem csoda, hogy a legsúlyosabb balesetek nagy része ilyenkor történik. Vannak, akik egyáltalán nem is mernek előzni, míg mások (pl. én is) igyekeznek körültekintően, de esetenként mást megelőzve…..
Ferocious 2011.11.21 09:07:38
@xaba99: Ez pontosan így van, elém is rendszeresen kifordul valami baromarcú...
Ferocious 2011.11.21 09:08:52
@xaba99: Ez is azért van, mert ma már "alanyi" jogon jár a jogsi és minden nyomorék vezet. Az ilyenek mennének inkább busszal, vonattal...
Zerko a tegnapi bilincses biciklis posztra reagálva írta le saját történetét. Csak remélhetjük, hogy üres fenyegetőzésről van szó, de amióta az eset történt, a barátnője és ő sem tud nyugodtan aludni. Én futár vagyok (furgonnal). Voltam már motoros futár és biomechanikusan…..
Ferocious 2011.05.11 09:23:20
@megint: Ott a pont, láttam már 60 centis machete-vel kiszállni tagot a kocsiból...

Szerencsére nem nekem szánta, de ijesztő volt, az ember nem ordibált, szitkozódott, csak némán elindult a "partner" felé. Az meg füstölgő gumikkal távozott...

Soha nem tudhatod, kinél miféle "eszközök" vannak az autóban. Nálam egy borotvaéles mini szekerce alaptartozék, az is nagyon meggyőző tud lenni...
autózz! Babakocsis népnevelő 2011.04.03 09:37:00
Lehet, hogy a mai poszt kicsit polgárpukkasztó lesz, és egymás torkának fogtok ugrani, de előre is kérek mindenkit, hogy a politizálást próbáljuk meg elkerülni, illetve egymás felmenőit se emlegessük nem megfelelő jelzőkkel párosítva. Dummy egy érdekes gondolkodásmóddal bíró…..
Ferocious 2011.04.04 13:25:16
@Aabroncs: Majd egyszer valaki tényleg felkoncol még a nagyképű önkéntes rendőr faszakodásod miatt te idióta!

Legközelebb egy 40 tonnás billencs elé lépj le, úgyis rég láttam már eltaposott önérzetes gyalogost...

Az úttest a kocsiké, a járda meg a gyalogosé...
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
Ferocious 2011.04.01 11:56:57
@szürke_tag: "Te csak azért irkálsz ilyen baromságokat mert te élsz ilyen sz@rokkal. "

Te most mire is gondolsz??

Talán már egy sört vagy egy-két pohár bort is tilos bárkinek meginni és Te ezért lenézed őket?

Az én szememben a magadfajta álszent tejivó
köcsögök kevesebbet érnek mint egy tisztességes munkásember, aki a meló után beül egy sörre a sarki krimóba...

És ennek most semmi köze a faszkalap Bucihoz!
Mostanában az EU elnökségünk alatt biztosan gyakrabban szembesültök ti is azzal a helyzettel, amiről Pirx pilóta írt levelet. Delegációk jönnek-mennek, természetesen sietnek nagyon, mert az egyenlők közt is egyenlőbbek... Vicces, hogy a csapból is a leállósávok…..
Ferocious 2011.03.10 09:58:39
@luciferko: Te nagyon-nagyon beteg lehetsz, vagy csak elgurult a gyógyszered...
Ez az anyag nagyobb pusztításra képes, mint az összes többi „drog” együttvéve, melyeket az emberiség valaha használt. Mégis ez az egyik legnépszerűbb tudatmódosító. A legkülönösebb, hogy csak közösen tudjuk visszaszorítani. Külön-külön nem lehet lejönni róla.…..
Ferocious 2011.01.14 11:11:17
@Bucsálódó Kismadár: Az enyém is...
Ferocious 2011.01.14 11:12:59
@ColT: Szar úgy dolgozni, hogy lila a kezed a hidegtől, márpedig az általad emlegetett, húsz fok alatt erre van esély.
Ferocious 2011.01.14 11:23:24
@ColT: Sajnos mindenkinek más a hőérzete, soha nem lehet megtalálni a megfelelő hőmérsékletet, ami mindenkinek megfelelő. Elég, ha csak a saját munkahelyemre gondolok, meg a nyári "használjuk-e a klímát a kocsiban" vérre menő veszekedésekre...
autózz! Miii vaaaaan??? 2011.01.11 21:59:00
Nekem ma hazafelé egy túlzottan is aktív passatos tesztelte a reflexeimet az M3 bevezető szakaszán, ZAti meg tegnap egy látszólag ultrapasszív autóval akadt össze. Aztán amikor elhaladt mellette és átnézett, egy merő idegbajjal találta magát szembe. Meg talán egy kis…..
Ferocious 2011.01.12 09:48:21
@hagyma: Látszik, hogy túl régóta élsz már az USA-ban, arrafelé nagy divat ez a mindenkit pereljünk be trógerkodás. Szerencsére idehaza le se szarnának bármennyire is pattoghatnál...

Aki meg így vezet, mint a képen látható baromállat, azt kiszedni a forgalomból és ott helyben tarkónlőni. Legalább nincs vele többet gond...
Sajnos már sokadik alkalom, hogy ilyen posztot kell, hogy kitegyek a blogra, ráadásul ez az eset egy barátommal történt, ami különösen bosszantó a számomra. Lacival egy ezüst vagy szürke színű autó vezetője bánt el, aztán annak rendje és módja szerint megállás nélkül…..
Ferocious 2010.12.22 09:58:20
@ugyan_pityu!: Megnyugtatlak, hogy egyetlen kamerájuk sem lát ki a kút területéről...
Jól a délután végére csúszott a mai poszt megjelenése, de ha minden jól megy, akkor megéri, hogy most várnotok kellett egy kicsit, többet egyelőre nem árulok el... De akkor jöjjön is a lényeg: Lionking olyat élt meg, ami itt a blogon is visszatérő probléma és sajnos számos…..
Ferocious 2010.11.26 09:53:22
@zebraakcio: Na megjött az ügyeletes önkéntesrendőr-náci barátunk is...
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
Ferocious 2010.11.24 10:03:47
@Bummer: Nem, te csak ne tötymörögj!
Ferocious 2010.11.24 10:05:59
@enyje-benyje: "Alkalmazkodni muszáj a másikhoz te tök."

Ja hogy szerinted CSAK nekünk, normál tempóban haladóknak kell alkalmazkodni a belassult tetvekhez, de nekik szabad leszarni minket?? Gratulálok...
Ferocious 2010.11.24 10:36:29
@enyje-benyje: Mivel a normál tempóban közlekedők vannak többségben, ezért szerintem a lassabbaknak KELLENE hozzájuk alkalmazkodni és nem fordítva!

Ennyi.
Régebben néhány alkalommal volt már szó a kéretlen szélvédőmosók pofátlan nyomulásáról, Tibi hosszú idő után először hozta fel ismét a témát. Azt gondoltam, hogy novemberben ez már nem igazán lesz aktuális téma, de mint kiderült, már az eső sem riasztja el ezeket a…..
A rosszmájúak akár happy enddel végződőnek is vehetik Dani levelét, ugyanis két nagyon sietős, figyelmetlen autós zúzta le egymást. Érdekes módon kivételesen nem a hátul jövő a hibás a konkrét balesetben, el is húzta a csíkot ennek megfelelően. Helyszín: Árpád fejedelem…..
Ferocious 2010.11.09 14:28:23
A Salzburgba induló szupervonat ütközőiről Budaörsnél szedték le a két fiatalt. A második világháború idején és utána dívott a vonatozásnak, villamosozásnak az a tujázásnak nevezett módja, amikor az utas a jármű ütközőjén ül, esetleg áll. Akkor még a szerelvények…..
Ferocious 2010.11.08 11:33:02
„A hazakísérős, lépcsőjelenetes, búcsúcsókos befejezés helyett a lány részéről csak egy gyors szia a végeredmény. A srác tesz még néhány határozott kísérletet, és még egy sziát ki tud harcolni” – következő elbeszélésünk egy helyes lányról szól, aki…..
Ferocious 2010.11.03 15:13:14
@inci-finci: Nem mellesleg sok lúd disznót győz, de a golyó is gyorsabb bárkinél.

Ja és a másik szteroidhuszár sem sokkal eszesebb lény, meg is érdemelnék, hogy kiírtsák egymást a picsába...
Ferocious 2010.11.03 15:14:25
@phaszfej: Te tényleg egy vérhülye, agresszív barom vagy. Az ilyeneknek szokták kifolyatni a belét a hideg aszfaltra egy 30 centis tabtóval...
Ferocious 2010.11.03 15:15:50
@Ferocious: Akarom mondani egy tantóval, te fasz... :)
Már megint BKV, már megint a metró sötét mélye, ahol kizárt, hogy bármi örömteli történjen az emberrel, általában. Névtelen levélírónk is "szokásosnak" nevezi a vele történteket, ami azt jelenti, hogy számára a tömegközlekedés igazi csendes háború. Legutóbb a…..
Ferocious 2010.10.29 15:28:43
@nyalifalibiszibaszi: Te tudsz valamit... :)
 Tudom. Tudom, hogy értelmezhetetlen az összehasonlításom, és bármiféle versenyben a hosszúlépés nyerne. Már csak azért is, mert a Martini nem férfiaknak való, ezt lássuk be. De nem tehetek róla, én nő vagyok. Problémáim pár héttel ezelőtt kezdődtek. Addig ugyanis…..
Ha BzS személy szerint csak engem kérdezett volna meg, határozott nemmel feleltem volna. Amikor elkezdtem vezetni, felelősségteljes kezdő módjára kitettem a T betűt az autó fenekére, egész pontosan két hétig volt ott. Ha az emberek meglátták, valami ellenállhatatlan késztetést…..
Ferocious 2010.10.28 13:49:31
@labi: Én 1992-ben kaptam meg a jogsimat, bőven túlvagyok kb. 600000 km-en, de még a mai napig sikerül belefutnom valami kellemes "meglepibe" az utakon. Pedig a munkám miatt rengeteget vezetek és utasként is jelen vagyok a forgalomban az ország teljes területén.

Ha úton vagy akkor minden másodpercben folyamatosan figyelned kell, mert sokszor elég csak egyet kihagyni és lehet, hogy már nem is lesz több soha...

A T betű nem hülyeség, a feleségem hamarosan kezdi a tanfolyamot és ha meglesz a jogsija akkor én is kirakom a családi járgányra a matricát. Legfeljebb majd egy kicsit szívom a többiek vérét, ha én vezetem a kocsit. :)
Tömegközlekedési vállalatnál járművezetőként dolgozó olvasóinknak üzenem, hogy ha a következő napokban az utasok elkezdenek idegesítő mennyiségű apróval fizetni, akkor az egy Kisalföld Volános kolléga miatti bosszúhadjárat része lesz. Endre, akivel jól kicsesztek, nem…..
Ferocious 2010.10.26 09:49:52
@lilly.alien: Megismétlem újra, most még finoman: ez nem kivagyokénság, hanem csak egyszerű üzlet. Ha én tudok fizetni, de a szolgáltató nem tud váltani, az NEM az én problémám, oldja meg. Érted bazdmeg?

A volántársaság meg a sofőr is ebből él. Ezt kéne felfogni, te észlény. Egyébbként már fentebb is leírták ennek a problémának
a megoldását tehát a sofőr egy szemétláda tetű volt.
Ferocious 2010.10.26 09:53:56
@Tom Gambler: Nem értünk egyet azt hiszem...

Ez üzlet és én fizetek, tehát nekem van igazam, akár tetszik, akár nem. Tudod már piacgazdaság van és nem kommunizmus...
Ferocious 2010.10.26 10:54:55
@sovesztomesz: "Akinek van rá pénze, joga van utazni; az utazásból kizárni valakit váltási problémák miatt nem XXI. századi hozzáállás."

Ott a pont, végre valaki megértette a lényeget!!!
Csak szimplán egy elmebeteg, közveszélyes barom vagy, esetleg emellett még vak is?! Igen, te, aki ma reggel 8:45 körül úgy téptél végig a XVIII. kerületben a Tinódi utcán, mintha autópályán lennél, leszarva, hogy az végig jobbkezes! Nem csak a rendszámodat nem tudtam megnézni, de…..
Sziasztok!   Segítsetek ha tudtok, mert nem vagyok benne biztos, hogy a cég ahol dolgozom szabályosan, és törvényesen jár el. A cég ahol dolgozom rendszeresen, ellenőrzi az öltőző szekrényeket a dolgozó jelenléte nélkül.   A lakatott, levágják, ha nincs náluk a…..
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..
Ferocious 2010.10.15 09:36:49
@csipkefa: Már ne haragudj, de a leírtak alapján te homoszexuális vagy? Pusztán csak kíváncsiságból kérdem...
Ferocious 2010.10.15 13:59:07
@Geza: Egyet értünk.
Belsőség Kaszálunk és védünk? 2010.10.08 06:49:15
Egymilliárd forint. Az objektív felelősség elvének bevezetése óta közigazgatási bírságokból ekkora bevételhez jut a rendőrség – havonta. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ferocious 2010.10.08 11:58:29
@plephyl: Mi van, te is valami szarházi rendőr vagy?
Ferocious 2010.10.08 12:32:53
@nezet: Nem. Viszont éjjel, szakadó esőben én sem mennék 320-al, mert azt senki sem tudja felmérni. De az országúti 90-es korlát is egy baromság. Vígan lehet 120-130-al menni csak figyelni kell.