Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mizse515

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező…..
Mizse515 2018.11.10 16:28:57
@Grassest: Szerintem Tamás semmit nyert azzal, hogy ragaszkodik a butaságához, mint minden buta ember. Jó férjtípus. :D
Mizse515 2018.11.12 22:06:10
@Sanda.Ipse:

Chuck Νorris vette a lapot. : "az biztos! Álomférj! ha mellette kettyintesz az ágyban, és felébred, még azt is ki tudnád magyarázni :)" :D
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
A tenger hullámai szinte kihányják magukból a felkelő napot, melynek sugarai egy izmos hobit testre vetülnek. Harcicsivava, szótlan Yodaként tornyosul alvó társai felé, majd néhány megvető pillantás után elindul a partra, hogy megkezdje a napi szarkavarást...
Mizse515 2018.10.31 19:52:07
@Sanda.Ipse: Szerintem, ha semmit nem mondott volna Dávid Tamásnak, akkor is megváltozik Tamás véleménye, hiszen az pofátlanság lett volna részéről, - ami nem jellemző rá - hogy ezek után is kitegye a szűrét.
Alexandra átöltözik „kényelmesbe” miközben Gábor szolidan pillog irányába (vagy egy makákóra, csak így vágták össze). Fanni azonnal felfigyel kolléganője impozáns kebl…épességeire, amelyek jól jöhetnek még taktikailag. „Tud mozgósítani pár embert, hatással van a férfiakra…mi kell még?”, kérdi,…..
Mizse515 2018.10.29 22:56:41
@tar: Jeremy döntésében benne volt, hogy tart Verától. A többi mese. :D
Mizse515 2018.10.29 23:08:40
@ewita: Alexandra tudja hogyan kell provokálnia Gábort. Nincs nehéz dolga. :D Utána meg négyszemközt bocsánatot kérni. Kis sunyi. :P
Naszóval. Az RTL szeretné, ha az első két szigetes kalandra nem úgy gondolnánk, mint a mostani előzményére hanem mint az érdekes arcú rokonra, akit nem nagyon mutogatunk, amikor kisgyerekkel jönnek látogatóba hozzánk. Mi ettől még ezt a mostanit a negyedik évadnak tekintjük. És nem bírom ki, és…..
Ferivel került be a döntőbe, a kiesett társaik szavazatai alapján viszont Iliász nyerte a húszmilliós fődíjat. A döntőben nem sms-szavazatok döntöttek, a nézők hálistennek nem szóltak bele a végeredménybe. Iliász a játékot nagyjából egyenletes teljesítményt nyújtva játszotta végig, és ugyan…..
Mizse515 2017.10.14 15:33:47
@Vírusbácsi: Elvonatkoztatsz a műsortól. Egészen másról beszélsz.

Teljesen nyilvánvaló, hogy az agyilag zokni lányok, Nóra és Lilla döntötték el a végeredményt. Erre különösebben nem lehet büszke a győztes sem. :) Lilla nem is szavazhatott volna, hiszen nem ismerte mindkét játékost.
Mizse515 2017.10.14 16:28:45
@sixx: Ez jogos. Ha valami történik a világban, a valós időben, miért kellene várni a "hétalvókra"? Nonszensz. :)
  Reggel van az utolsó feladatpárbajkihívás napja, Iliász az egyetlen, aki nyugodtan alhat és kelhet ugye, Szandi, Barbi és Feri még megy egy kört a döntőért. Iliásznak a reggelét Szandi bassza el, aki a Feri építette, parton álló menedékben duruzsol neki az álmáról, és a szomorúságáról vagy…..
Iliász egy kedélyes mandirigma lakoma közepébe csöppen, ahol szolidan genya hangsúllyal ereszti el: „szevasztok srácok, na mi újság?” A többiek olyan kényszeredetten mosolyognak, mintha a döntőben derült volna ki, hogy húsz milla helyett egy éves fitneszbérlet, meg egy paleo tiramisu a főnyeremény.…..
Az előző napi szuper izgalmak után szokás szerint lapos adásanyagga altatnak minket. Feri a tábortűz mellett előkapja a fából és banánhéjból eszkábált bendzsóját és elkezdi halkan bazseválni a Guantanamérát. Bárcsak. Viszont a cetlizést megint megbeszélik, és képes megfesteni a fingot, hogy az, hogy…..